Sif Jakobs Ellera

Find alle de evige populære smykker fra Sif Jakobs Ellera kollektionen lige her.
Mix farverne på kryds og tværs - vær kreativ - Let Yourself Shine!

Vælg mellem mange forskellige farver og størrelser.

Vis flere produkter

Ellera smykker fra Sif Jakobs

Funklende, elegant og enkelt - Ellera kollektionen giver dig elegance og glam til fantastiske priser! 
Med smykker fra Ellera serien har du muligheden for at matche dit ourfit, præcis som du synes! Kombinér farver og skab et stærkt, powerfuldt look,
eller hold det helt klassisk og enkelt med din lige netop din favorit

Ellera ringe fra Sif Jakobs

Ellera ringe findes i 925 sterling sølv og i 18 kt. forgyldt sterling sølv, og kommer med flotte, funklende zirkonia i mange smukke farver.

Bestseller ringen er uden tvivl den med multifarvede sten stærkt efterfuldt af den klassiske med hvide sten. Tør du lidt mere - kan det være du ligesom jeg, er helt vild med den lyserøde! Jeg synes den er både feminin og anderledes.

Men både blå, gule og røde zirkonia gør det nu altså også helt fantastisk. Det er slet ikke nemt at vælge!

Så er der selvfølgelig også den helt nye 2021 model - med zirkonia i mere jordnære og afdæmpede farver. Wauw! Den kan bare et eller andet helt unikt. 
Kombinér dem alle på kryds og tværs - skab DIT look!

Øreringe Ellera fra Sif Jakobs

Ellera øreringe findes også i både sterling sølv og 18 kt. forgyldt sterling sølv og selvfølgelig også med alle regnbues farver sten og som det seneste skud på stammen; helt uden sten! 

Creol serien indeholder 4 forskellige størrelser i øreringene; Ellera Piccolo, Ellera Medio, Ellera Grande og Ellera x-Grande. 
De nye, uden sten, hedder Ellera Pianura og fåes i samme 4 størrelser. 

Særligt er det Sif Jakobs Ellera Grande creol øreringen vi har sprøjtet ud - se bestseller modellen lige her
Har du mere end et hul, i ørerne, kan du måske forestille dig hvor flot et spil det giver at have flere forskellige størrelser i, op ad øret. 

Simpelt og smukt.

Ellera armbånd Sif Jakobs

Ellera armbånd er lavet som et traditionelt tennis armbånd - det perfekte armbånd til alle kvinder! Det symbolisere elegance og klasse.

Designet i det er enkelt og stilrent og kan uden problemer matche til alle dine Sif Jakobs smykker - Ellera eller ej. Armbåndet er lavet i sterling sølv og 18 kt. forgyldt sterling sølv, og kommer med enten hvide eller multifarvet sten.

Ellera smykker fra Sif Jakobs

Ellera halskæde - Nyhed fra 2021! 
Det absolut nyeste skud på stammen til den fantastisk Ellera serie. Og så er den helt fantastisk smuk... Og længe ventet! 
Halv - Halv! Halskæde med små fine, funklende zirkonia på den ene halvdel af kæden, hvor det er en smuk blank poleret kæde på den anden halvdel.

Et unikt, anderledes og absolut smukt look!

Ellera ear cuffs - Nyhed fra 2021! FModerne øreringe der ikke kræver hul i øret, men er med til at give dit look mere kant. 
De kommer selvfølgelig også i både sølv og forgyldt sølv, samt med hvide og multifarvet sten. Derudover er de lavet i to forskellige størrelser.

Aldrig har det været nemmere at være med på moden! Det er cool og anderledes -  Prøv det af.

Ellera smykker forhandler

Sif Jakobs forhandler 
Perlen er autoriseret Sif Jakobs forhandler, og derfor kan du også være sikker på altid at finde de nyeste Sif Jakobs smykker her.

Det er også på vores side her, du altid vil kunne finde gode Sif Jakobs tilbud - om ikke andet kan du altid spare minimum 10% på smykkerne og i mange tilfælde meget mere. Hvis vi laver Sif Jakobs udsalg vil du også altid kunne finde de aktuelle smykker i udsalgs kategorien, eller få en  mail hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev.