JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Sif Jakobs Armbånd

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Sif Jakobs armbånd guld

Er der ret meget, der er smukkere end et armbånd, som bare funkler i solen og skinner smukt?


Nope, dette skal man kigge langt efter...

Selvfølgelig er der den mulighed at vælge et armbånd fremstillet i ægte guld med ægte diamanter, som jeg har virkelig godt har kunnet tænke mig gennem mange år efterhånden. Her tror jeg, at jeg skal finde mig en meget rig mand, der har lyst til at forære mig et sådan tennis armbånd eller jeg skal vinde i Lotto, for at få det. Så udsigterne er lange:)


Derfor vælger jeg at ty til disse smukke armbånd fra Sif Jakobs, som er fremstillet i forgyldt sølv med hvide cubic zirkonia. Armbåndene er i et utroligt lækkert design og kvaliteten er helt i top, og passer du godt på det, kan det holde i mange år.

Sif Jakobs Armbånd sølv

Ellera armbånd... Måske kender du udtrykket ”tennisarmbånd”? Det er et armbånd, fattet med sten hele vejen rundt – sådan som Ellera armbåndene. Låsen er endda skjult af sten. Fås med hvide eller multifarvede sten. Virkelig elegant og stilrent og til en meget overkommelig pris. Kan du også godt lide, at det hele glimter lidt ekstra, så sæt flere armbånd sammen på dit håndled.

Chris Evert & tennisarmbåndet

Her kommer så historien om, hvorfor netop dette design fik tilnavnet Tennisarmbånd.

Det var i 1978, da den verdensberømte tennisspiller, amerikaneren Chris Evert, midt i et sæt under US Open, tabte sit armbånd. Et meget værdifuldt og ret så dyrt armbånd, fuldt besat med brillanter. Det kostbare armbånd kunne hun ikke bare lade ligge på banen til kampen var ovre, så hun bad dommeren om et kort break, så hun kunne finde det. Det lykkedes. Jeg tænker da, at kameraerne zoomede ind på dette ret så berømte armbånd, og mon ikke interesserede kan finde matchen på YouTube eller et andet sted? Det tror jeg.

Vil du vide mere om dette, så søg på ”The True Story of Chris Evert’s Tennis Bracelet”

I min jagt på historien bag navnet ”Tennisarmbånd” fandt jeg nogle kilder, der hævder, at hændelsen fandt sted i året 1987. Det er altså ikke korrekt. I 1987 var hendes tenniskarriere allerede ved at gå på hæld. I år (2020) fylder Chris Evert 66.

Med denne forhåbentlig true story får du også lige en reminder om med mellemrum at tjekke dit armbånd og låsen, i hvert fald inden du svinger ketsjeren – ja eventuelt helt tage det af, inden du går i hallen.