Sif Jakobs Armbånd

Perlen
Vis flere produkter

Sif Jakobs Armbånd i sølv eller guld

Ellera armbånd... Måske kender du udtrykket ”tennisarmbånd”? Det er et armbånd, fattet med sten hele vejen rundt – sådan som Ellera armbåndene. Låsen er endda skjult af sten. Fås med hvide eller multifarvede sten. Virkelig elegant og stilrent og til en meget overkommelig pris. Kan du også godt lide, at det hele glimter lidt ekstra, så sæt flere armbånd sammen på dit håndled.

Chris Evert & tennisarmbåndet

Her kommer så historien om, hvorfor netop dette design fik tilnavnet Tennisarmbånd.

Det var i 1978, da den verdensberømte tennisspiller, amerikaneren Chris Evert, midt i et sæt under US Open, tabte sit armbånd. Et meget værdifuldt og ret så dyrt armbånd, fuldt besat med brillanter. Det kostbare armbånd kunne hun ikke bare lade ligge på banen til kampen var ovre, så hun bad dommeren om et kort break, så hun kunne finde det. Det lykkedes. Jeg tænker da, at kameraerne zoomede ind på dette ret så berømte armbånd, og mon ikke interesserede kan finde matchen på YouTube eller et andet sted? Det tror jeg.

Vil du vide mere om dette, så søg på ”The True Story of Chris Evert’s Tennis Bracelet”

I min jagt på historien bag navnet ”Tennisarmbånd” fandt jeg nogle kilder, der hævder, at hændelsen fandt sted i året 1987. Det er altså ikke korrekt. I 1987 var hendes tenniskarriere allerede ved at gå på hæld. I år (2020) fylder Chris Evert 66.

Med denne forhåbentlig true story får du også lige en reminder om med mellemrum at tjekke dit armbånd og låsen, i hvert fald inden du svinger ketsjeren – ja eventuelt helt tage det af, inden du går i hallen.