Sif Jakobs

Sif Jakobs ring, armbånd, halskæde eller øreringe.
Modesmykker online til den stilbevidste kvinde

Sif Jakobs smykker

Sif Jakobs er uddannet guldsmed og har skabt en smuk og moderne smykkekollektion med helt fanatstiske smykker i sølv eller forgyldt sølv alle sammen pyntet med zirkonia.
Hun henter inspiration til sine smykker på rejser rundt i hele verden, smykkerne er af meget høj kvalitet, hvilket giver hele designet et præg af luksus.

Sif Jakobs ring

Tjek lige alle de flotte ringe ud med et overflod af zirkonia og med dette meget smukke design skiller de sig virkelig ud fra mængden.
Ønsker du dig en ring fra firmaet, så er Corte ringene nogle af de mest populære med deres meget enkle stil, hvor stenene sidder på række og dækker hele overfladen.
Mange vælger flere forskellige ringe og stacker dem ved siden af hinanden, hvilket giver et flot farvespil. De er alle sammen fremstillet i 925 sterling sølv med zirkoniaer. Nogle er forgyldte, sort rhoninerede og rosaforgyldte alt efter hvilken stemning og farve du ønsker. Sæt lidt liv i den mørke tid med en Sik Jakobs ring i folkemunde også kendt som Sif Jakobsen.

Mode øreringe til kvinder

Når du ønsker at skille dig lidt ud fra mængden eller hvis du vil sætte lidt bling på hverdagen så er øreringe fra Sif Jakobs et godt valg.
Disse øreringe funkler og skinner i solens stråler med al deres elegance og gode designs.
Specilet er Novara Duo Grande helt forunderlige, da de også bevæger sig til din, kan man sige puls?

Og frembringer endnu mere bling sammen med dig.

Der er også et stort udvalg af creoler, også kaldet hoops, alle sammen spækket med flotte sten på overfladen og nogle af creolerne har også fået isat sten inde i creolerne, så de bare shiner med sin ejer.
Med et par Sif Jakobs øreringe er du sikker på at gå verdnen i møde med en fremdeles fremragende stil.

Elegante og raffinerede Sif Jakobs halskæde

Se også de mange flotte halskæder med vedhæng, alle sammen designet med stort flair for hvad der er moderne lige nu.
Halskæderne er et oplagt valg både til hverdag og fest, da de dækker meget bredt både i form og farve.
Nogle af vedhængene er meget store og isat en lang halskæde, der går ned på livet og som ser rigtig flotte ud til en enkel kjole er skjorte, hvor de bringer noget liv ind i dit outfit.
Halskæderne kan bæres af alle aldre lige fra den modne kvinde til den yngre student til hverdag eller en tur i byen.
De er fremstillet i sølv med forskellige overflader, som forgyldt og rosaforgyldt, herefter er der isat et væld af zirkonia. Nu også med sten i alle regnbuens farver, så du kan få lidt farve på alt det sorte.

Armbånd til kvinder

Sæt det sidste punktum over I ét med disse armbånd i enten læder med zirkonia, sølvarmbånd med små plader eller måske et af de seje armringe, som er pyntet med zirkoniaer.
Hun fører et meget bredt udvalg af armbånd og armringe, der alle sammen er fremstillet og designet efter modebranchens sidste tendenser.
Sif Jakobs armbånd eller armringe er fremstillet i den smukkeste stil og i en utrolig lækker kvalitet.

Smykker med multifarvede sten

Også Sif Jakobs er hoppet på bølgen med de mange smarte smykker, der er pyntet med farverige zirkonia i mange forskellige farver.
Som oftest ser vi farverne blå, rød, grøn og gul, men med tiden så bliver de også mere vovede og udvider farveskalaen.
Alt imens vi alle sammen venner os til dette nye tiltag.
Faktisk har jeg selv fået mig et sådan par, jeg kalder dem for mine regnbue øreringe og det gode er, at de bare passer til alt :)

Læs Mere