Sif Jakobs

Her hos Perlen er vi glade for at kunne tilbyde dig et udvalg af
Sif Jakobs armbånd, øreringe, halskæder og ringe.

 

Sif Jakobs smykker

Sif Jakobs er uddannet guldsmed og har skabt en smuk og moderne smykkekollektion med helt fanatstiske smykker i sølv eller forgyldt sølv alle sammen pyntet med zirkonia.
Hun henter inspiration til sine smykker på rejser rundt i hele verden, smykkerne er af meget høj kvalitet, hvilket giver hele designet et præg af luksus.

Se de flotte Sif Jakobs ringe

Tjek lige alle de flotte ringe ud med et overflod af zirkonia og meget smukt design skiller de sig virkelig ad fra mængden af ringe. Ønsker du dig en ring fra firmaet, så er Corte ringene nogle af de mest populære ringe med deres meget enkle design, hvor stenene sidder på række og dækker hele ringen. Mange vælger flere forskellige Sif Jakobs Corte ringe og stacker dem ved siden af hinanden, hvilket giver et flot farvespil.
Ringene er alle sammen fremstillet i 925 sterling sølv med zirkoniaer. Nogle af ringene er er forgyldte, sort rhoninerede og rosaforgyldte alt efter hvilken stemning og farve man ønsker.

Sif Jakobs øreringe

Når du ønsker at skille dig lidt ud fra mængden eller hvis du vil sætte lidt bling på hverdagen så er øreringene fra Sif Jakobs et godt valg. Disse øreringe funkler og skinner i solens stråler med al deres elegance og gode designs.
Specilet er Novara Duo Grande øreringene helt forunderlige, da de også bevæger sig til din, kan man sige puls? Og frembringer endnu mere bling sammen med dig. Der er også et stort udvalg af creoler, også kaldet hoops, fra Sif Jakobs, alle sammen spækket med flotte sten på overfladen og nogle af creolerne har også fået isat sten inde i creolerne, så de bare shiner med sin ejer.

Elegante og raffinerede Sif Jakobs halskæder

Se også de mange flotte halskæder med vedhæng fra Sif Jakobs, alle sammen designet med stort flair for hvad der er moderne lige nu.
Halskæderne er et oplagt valg både til hverdag og fest, da de dækker meget bredt både i form og farve. Nogle af vedhængene er meget store og isat en lang halskæde, der går ned på livet og som ser rigtig flotte ud til en enkel kjole er skjorte, hvor de bringer noget liv ind i dit outfit. Halskæderne fra kan bæres af alle aldre lige fra den modne kvinde til den yngre student.
Halskæderne fra Sif Jakobs er fremstillet i sølv i med forskellige overflader som forgyldt og rosaforgyldt, herefet er der isat et væld af zirkonia.

 Sif Jakobs armbånd

Sæt det sidste punktum over I ét med disse armbånd i enten læder med zirkonia, sølvarmbånd med små plader eller måske et af de seje armringe, som er pyntet med zirkoniaer. Sif Jakobs fører et meget bredt udvalg af armbånd og armringe, der alle sammen er fremstillet og designet efter modebranchens sidste tendenser.
Læs Mere