Sif Jakobs

Sif Jakobs ring, armbånd, halskæde eller øreringe.
Modesmykker online til den stilbevidste kvinde.

Sif Jakobs smykker

Sif Jakobs er uddannet guldsmed og har skabt en smuk, moderne smykkekollektion med helt fantastiske smykker i sølv eller forgyldt sølv. Alle sammen prydet med et væld af zirkonia-sten. Sif Jakobs Jewellery har kun taget fart, siden hun lancerede hendes første serie og populariteten bliver kun ved med at stige.
Hun henter inspiration til sine smykker på rejser rundt omkring i hele verden. Smykkerne er af meget høj kvalitet, hvilket giver hele designet et præg af luksus og elegance og kan man godt lide farver, er hendes kollektion et sikkert hit. 

Sif Jakobs ring

Tag virkelig et godt kig på alle de flotte ringe, der er fremstillet med rigelige mængder af zirkonia. Ganske enkelt fortryllende. Dette meget smukke ringdesign skiller sig virkelig ud fra mængden. I øjeblikket er Corte og Ellera ringene nogle af de mest populære i denne serie. Deres enkle stil, hvor stenene er placeret på række hele vejen rundt om ringen, tiltaler rigtig mange kvinder. Den har – for at sige det på en enkel måde – altid den rigtige side opad.

Mange vælger at købe flere forskellige af Sif Jakobs ringe og stacker dem ved siden af hinanden. Det giver et flot og fornemt farvespil. Ringene er fremstillet i 925 sterlingsølv med zirkoniaer, men inden du beslutter dig, så tjek også de andre modeller ud, og sæt lidt farve på din hverdag - forgyldte, sort rhodinerede eller rosaforgyldte. De passer garanteret til dit farvevalg og din stemning. De er bedårende.


Sif Jakobs øreringe

Når – eller hvis - du ønsker at skille dig ud fra mængden, eller blot sætte lidt ”bling” og kulør på din hverdag, så er øreringe fra Sif Jakobs Jewellery et godt valg. Disse øreringe med al deres elegance og gode designs, funkler og skinner i solens stråler.

Specielt er Novara Duo Grande øreringene helt forunderlige - de bevæger sig til din puls, og frembringer endnu mere bling sammen med dig.

Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af kreoler, i fagsproget også kaldet hoops øreringe, alle sammen spækket med flotte sten på overfladen. Nogle modeller har også fået isat sten på indersiden. Det er ikke blot gedigent håndværk og dygtigt fattearbejde i guldsmedeværkstedet – disse hoops øreringe shiner med sin ejer. Med et par Sif Jakobs øreringe er du sikker på at gå verden i møde i særdeles fremragende stil.

Elegante og raffinerede Sif Jakobs halskæde

Se også de mange flotte halskæder med vedhæng, alle designet med stor flair for, hvad der er moderne lige nu.

Halskæderne er både til hverdag og fest, og her finder du et bredt udvalg når det gælder form og farve. Nogle af vedhængene er meget store og sat på en lang halskæde, der går ned til midt på livet. De ser rigtig flotte ud til en enkel kjole eller skjortebluse, hvor de bringer noget liv ind i dit outfit.
Halskæderne kan bæres af kvinder i alle aldre, lige fra den modne, stilbevidste kvinde til den yngre student, der lige er sprunget ud med hatten på hovedet eller har fået sit svendebrev. De er til hverdag såvel som til en tur i byen.

Materialet er sterlingsølv og halskæderne er fremstillet med forskellige overflader som forgyldt og rosaforgyldt, hvorefter der er isat et anseeligt antal zirkonia, hvide såvel som sten i alle regnbuens farver. Så kan du få lidt farve på alt det sorte.

Sif Jakobs Armbånd

Sæt det sidste prik over i-ét med disse armbånd - enten læder med zirkonia, sølvarmbånd med små plader eller måske en af de seje armringe, som naturligvis også er pyntet med zirkoniaer.
Sif Jakobs kollektionen har et meget bredt udvalg af armbånd og armringe, der alle er fremstillet og designet i bedårende stil efter modebranchens seneste tendenser og i en utrolig lækker kvalitet.
Også her er Ellera armbåndet en bestseller, armbåndet er holdt i en meget enkel stil og isat sten hele vejen rundt på armbåndet. Her kan du vælge mellem det helt klassiske med hvide sten eller det lidt mere vovede med multifarvede zirkonia.

Smykker med multifarvede sten

Smykkemoden kalder på smarte smykker med multifarvede sten, og Sif Jakobs er hoppet med på bølgen. Hendes designs er garneret med farverige zirkonia i mange forskellige farver. Som oftest ser vi farverne blå, rød, grøn og gul, men farveskalaen udvides løbende, og med tiden bliver kulørerne mere vovede. Vi er mange her hos Perlen, der ser frem til nye tiltag.
Faktisk har jeg selv fået mig et sådant par øreringe - jeg kalder dem for mine regnbueøreringe og det gode er, at de bare passer til alt :)

Ellera kollektionen fra Sif Jakobs

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge en gave til din kære kone, din mor, konfirmanden eller en du holder af eller måske endda du skal til en fest, hvor du ikke gider deltage. Så er jeg næsten sikker på, at Ellera smykker fra Sif Jakobs vil falde i god jord, da de tiltaler mange. Med det meget klassiske stil formår de at kunne kombineres med andre smykker, man har i forvejen, om man er til store smykker eller de mere enkle designs, så kan Ellera smykkerne lige presse sig ind og være med.

Læs Mere