Rabinovich

SPAR 10% med online rabat fra Perlen på Rabinovich smykker
Rabinovich smykker - det øjeblik, hvor det går op for dig, at nu går din smykkedrøm i opfyldelse
Dansk design, når det er bedstRabinovich smykker
Spar 10% Online

Her finder du det smykke, du har gået og drømt om i lang tid. Rabinovich er dansk design, når det er bedst, designet af smykkekunstnerne Mario Rabinovich og Jette Poulsen, som med deres 25 år i faget kender branchen og trenden i smykkeverden.
Se alle de fantastiske smykker online hos Perlen.dk.
Rabinovich er tidløst design, og særlig kendt for deres betagende stil, der altid følger den rigtige kurs i smykkeverdenen. Hos Perlen finder du et stort udvalg af ringe, øreringe, halskæder og armbånd, hvor alle smykker er fremstillet i ægte materialer som 925 sterling sølv og 14 karat guld. Rabinovich holder sig heller ikke tilbage, når de bruger sten i deres smykker. Du finder ægte sten som månesten, aventurin, topaser, quarts og ferskvandsperler i deres designs.  

Vælger du et smykke fra Rabinovich´s store kollektion, kan du være sikker på at få gennemtænkt design og godt håndværk til en rigtig god pris. Her får du noget for pengene. Hos Rabinovich tænker de frem i tiden og designer smykker i et meget tidsløst look. Deres smykker kan du med stor glæde bære i rigtig mange år. 


Nyd alle de flotte Rabinovich ringe

Rabinovich tilbyder utrolig mange flotte ringe i ægte materialer som sølv og sølv med smukke gulddetaljer, ofte understreget af en let oxidering, der er med til at fremhæve det flotte design. Når der bliver brugt sten og perler i ringene fra Rabinovich, er det som oftest ægte sten, som topaser, labradoritter, månesten, ametyster og selvfølgelig ægte ferskvandsperler i forskellige nuancer.

Øreringe fra Rabinovich

Nyd de mange flotte øreringe og ørestikker fra Rabinovich med deres tidsløse stil og feminine elegance. Helt ærligt, det er svært ikke at blive forelsket i et par. Alle øreringene er fremstillet i sølv eller sølv forgyldt, også her spækket med ægte sten og perler som: sort onyx, månesten, labradoritter og smukke ferskvandsperler. Mangler du en gaveidé, eller ønsker du dig et par øreringe, som kan bruges i mange år, uden at gå af mode, så er øreringe fra Rabinovich et rigtig godt valg. 

Lige nu hitter de smarte Rabinovich-øreringe, som hænger lidt under øret med ægte sten i sølv eller forgyldt sølv.

Rabinovich halskæder til alle smykkevedhæng

Vedhæng inklusiv en kæde. Det er Rabinovich. Alle vedhæng fra Rabinovich kommer i en æske med en passende halskæde til, i enten sølv eller forgyldt sølv. Alle vedhæng er designet, så de matcher flot ind i hele den store kollektion af ringe og øreringe fra Rabinovich.
Siden oldtiden har menneskene båret perlesmykker i en kæde om halsen, og de gør det stadig. De mest solgte vedhæng lige nu er med ferskvandsperler, men også de nye, lidt retro sølvsmykker, er meget oppe i tiden, nok fordi designet ligger tæt op af de ældre kendte danske smykkebrands, som Georg Jensen og ikke mindst Hans Hansen. Der er dog prisen til forskel. Rabinovich koster ikke nær så meget, og lige nu giver Perlen 10% rabat oveni.
Se også den nye guld kollektion fra Rabinovich, hvor alle smykkerne er fremstillet i 14kt ægte guld og hvide perler. Der er både halskæder, ringe og ørestikker, der passer sammen som et sæt i let svungne designs.