Rabinovich smykker

SPAR 10% Online rabat på Rabinovich smykker
Rabinovich smykker er det øjeblik, hvor det går op for dig, at din drøm går i opfyldelse

Rabinovich smykker Spar 10% Online

Rabinovich smykker er det øjeblik, hvor det går op for dig, at din smykke drøm går i opfyldelse. Hvert eneste smykke er udført i hånden med små variationer, som gør hvert enkelt smykke til noget helt særligt. Rabinovich er et dansk smykke brand designet af Mario Rabinovich og Jette Poulsen, når det er allerbedst og har allerede været på markedet i over 25 år. Se alle de fantastiske designs hos Perlen.
Rabinovich er specielt kendt for deres flotte designs, som altid følger den sidste trends indenfor smykkeverdenen. Rabinovich har et stort udvalg af ringe, øreringe, halskæder og armbånd alle sammen fremstillet i ægte materialer som 925 sterling sølv og 14kt guld. Rabinovich holder sig heller ikke tilbage, når de bruger smykkesten til deres designs, her bliver der meget ofte brugt ægte sten som månesten, aventurin, perler, topaser, quarts og mange flere forskellige.

Når du vælger et smykke fra Rabinovich kan du være sikker på at du får et godt gennemtænkt design, godt håndværk og en rigtig god pris, taget i betragtning af hvad du får for pengene. Rabinovich er også et smykke brand som tænker frem i tiden og designer smykker i et meget tidsløst design, som kan bæres i mange år frem.

Nyd alle de flotte Rabinovich ringe

Rabinovich byder på utroligt mange flotte ringe i sølv og sølv med smukke gulddetaljer understreget af en let oxidering, som er med til at fremhæve det flotte design. Når der bliver brugt sten og perler i ringene fra Rabinovich, er det som oftest ægte sten som: topaser, labradoritter, månesten, ametyster og selvfølgelig ægte ferskvandsperler i forskellige nuancer.
Ringene fra Rabinovich er fremstillet i ægte materialer og ofte i et meget tidsløst design, som kan bæres i mange år frem. Dette ikke mindst fordi ringene er fremstillet i et meget holdbart design.

Øreringe fra Rabinovich

Nyd de mange flotte øreringe og ørestikker fra Rabinovich med deres tidsløse stil og feminine elegance, er det svært ikke at blive forelsket i et par. Alle øreringene er fremstillet i sølv eller sølv forgyldt, også her spækket med ægte sten og perler som: sort onyx, månesten, labradoritter og smukke ferskvandsperler. Ønsker du dig et par øreringe i gave, som kan bruges i mange år frem uden at gå af mode, så er øreringe fra Rabinovich et rigtig godt valg.
Se blandt andet de for tiden meget moderne øreringe fra Rabinovich som hænger lidt under øret med ægte sten i sølv eller forgyldt sølv.

Rabinovich halskæder alle smykkerne

Alle halskæderne fra Rabinovich kommer med en passende halskæde til i enten sølv eller forgyldt sølv. Selve vedhængene er designet så de matcher flot ind i kollektionen af ringe og øreringe fra Rabinovich. Vedhængene pyntet med perler er de mest solgte smykker fra Rabinovich, men også de nye lidt retro sølvsmykker er meget oppe i tiden, da de ligger sig tæt op af de ældre kendte danske brands som Georg Jensen og ikke mindst Hans Hanse, dog til nogle meget lavere priser og så sparer du hos Perlen ikke mindre end 10% på alle Rabinovich smykker.
Et perlesmykke har altid har været yderst smuk og en stor del af mennesket udsmykning lige siden oldtiden.

Ny Rabinovich guld kollektion

Se også den nye guld kollektion fra Rabinovich, hvor alle smykkerne er fremstillet i 14kt ægte guld og hvide perler. Der er både halskæder, ringe og ørestikker som passer sammen som et sæt i let svungne designs.