JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Rabinovich

Vis flere produkter

Rabinovich smykker

Rabinovich smykker til kvinder. Det øjeblik hvor det går op for dig, at nu går din smykkedrøm i opfyldelse er, når du stifter bekendtskab med dette danske mærke.

Dansk design, når det er bedst

Her finder du det smykke, du har gået og drømt om i lang tid uden helt at kunne sætte ord på. Rabinovich smykker er lækkert dansk design, når det er bedst, designet af smykkekunstnerne Mario, der bærer samme efternavn og Jette Poulsen. To personer, som med deres 25 år i faget kender branchen og trenden i smykkeverden ud og ind.

Rabinovich forhandler

Rabinovich har et tidsløst design og er særlig kendt for deres betagende stil, der altid følger den rigtige kurs i moden, og hvor de gør brug af ægte materialer og ædelsten.

På magisk vis rammer de altid plet både med deres nye smykke designs og valget af farver til de ædelsten, som benyttes til deres smykker.
Hos Perlen finder du et stort udvalg af ringe, øreringe, halskæder og armbånd, hvor alle smykker er fremstillet i ægte materialer som 925 sterling sølv og 14 karat guld.

De to designere holder sig heller ikke tilbage, når der skal sættes sten i deres smykker. De bruger ægte smykkesten som månesten, aventurin, topas, quarts ligesom ferskvandsperler også finder deres vej til deres smykkekollektioner.  

Vælger du et smykke fra deres store kollektion, kan du være sikker på at få et gennemtænkt design og godt håndværk til en rigtig god pris. 
Her får du noget for pengene. Men ikke nok med det. Her bliver der tænkt frem i tiden og du finder smykker med et tidløst look - smykker, du med stor glæde kan bære i rigtig mange år. 
Hos Perlen er vi 100% Rabinovich forhandler med hjertet på det rette sted. Søger du noget bestemt og vil du gerne prøve det på eller bare se det i virkeligheden, så er du velkommen til at komme forbi i butikken i Odense. Du kan selvfølgelig også bestille online og prøve det på derhjemme.

Rabinovich ring 

Rabinovich ringene er et helt kapitel for sig selv. Kollektionen bugner med utrolig mange flotte ringe i ægte materialer som sølv og ikke mindst sølv med smukke gulddetaljer. To farver, der spiller smukt til hinanden. I de sidste kollektioner har vi set flere og flere ringe fremstillet i sølv med en forgyldt overflade, hvilket ofte giver et smukt spil til de udvalgte ædelsten og perler, som bruges.

Ofte er smykkernes look understreget af en let oxidering, der er med til at fremhæve det flotte design. Med eller uden sten? Det er en smags sag, men når der bliver brugt sten og perler i ringene, er det næsten altid ægte sten, som topaser, labradoritter, månesten, ametyster og selvfølgelig ægte ferskvandsperler i forskellige nuancer.

Ægte materialer gør noget ved et smykke. Du ser det sikkert selv, for der er langt mere spil i stenene, end hvis der anvendes indfarvede sten. Det ser mere eksklusivt ud. Her får du en smuk ring, som du kan bære med glæde i mange år fremover.

Ørestikker med ægte sten

Nyd de mange flotte øreringe og ørestikker med deres tidsløse stil og feminine elegance. Helt ærligt, det er svært ikke at blive forelsket i et par. Alle øreringene er fremstillet i sølv eller sølv forgyldt, også her spækket med ægte sten og perler som: sort onyx, månesten, labradorit og smukke ferskvandsperler.
 
Mangler du en gaveidé eller ønsker du dig et par øreringe, som kan bruges i mange år, uden at de går af mode, er øreringe fra Marios´s designerhånd et rigtig godt valg. Lige nu hitter de smarte øreringe, som hænger lidt under øret med ægte sten i sølv eller forgyldt sølv. Her er der også kommet flere unika øreringe til, hvor der hænger ægte sten, gerne flere forskellige i en krog under øret. Af disse øreringe er der fremstillet et meget begrænset antal, så du kan næsten være sikker på, at du ikke møder andre med de samme øreringe i ørerne.
Tjek også de mange nye Rabinovich ørestikker med perler fra den seneste kollektion, hvor perlerne kommer i forskellige nuancer og hænger i en kæde under øret.

Tag en tur forbi alle kategorierne, som bare bugner af perlesmykker og lad dig inspirere.

Rabinovich halskæder

Med til alle Rabinovich vedhæng følger en passende halskæde enten i sølv eller sølv forgyldt og sættet leveres i en nydelig æske. Vedhæng og halskæde er designet, så de matcher flot ind i kollektionen af ringe og øreringe.

Siden oldtiden har menneskene båret perlesmykker i en kæde om halsen, og de gør det stadig. 

Lige nu er de mest solgte modeller både i vores webshop såvel som i butikken, smykker med smukke naturlige ferskvandsperler. Også de nye lidt retro-agtige sølvsmykker, er meget oppe i tiden - nok fordi designet ligger tæt op ad nogle af de ældre kendte danske smykkebrands som Georg Jensen og ikke mindst Hans Hansen.

Der er dog prisen til forskel.

Rabinovich smykker koster ikke nær så meget og lige nu giver Perlen 10% rabat oveni på alle smykker fra Rabinovich. 
Så søger du et nyt smykke, så check siden her, for der er så mange lækre designs. Derfor kan jeg kun anbefale, at din nye kæder bliver en Rabinovich halskæde, da de bare emmer af lækkert design og høj kvalitet.

Guldsmykker med stil

Se også den nye guldkollektion hvor alle smykkerne er fremstillet i 14 kt ægte guld og med hvide perler. Der er både halskæde, ringe og ørestikker, der passer sammen som et sæt i let svungne designs. Her får du virkelig kvalitet for pengene, for Mario Rabinovich bruger kun de bedste materialer, når han fremstiller sine kollektioner.

Som det sidste nye er der også kommet smykker med ægte diamanter og der er ingen grund til at springe dem over. Også her er smykkerne til nogle meget favorable priser og i et ganske lækkert design.

Har du været igennem samtlige Rabinovich smykker og har du stadig ikke fundet dit unikke nye yndlings smykke, så kig forbi denne kæmpe store kategori med alt, hvad vi tilbyder hos guldsmed Perlen i Odense og lad dig friste. Eller lad mig hjælpe dig lidt på vej med, hvad der er oppe i tiden lige nu og her foreslår jeg, at du lige ligger vejen forbi livets træ smykker.