Pilgrim Ure

Her finder du et stort udvalg af moderigtige ure fra Pilgrim til kvinder.
Pilgrim er især kendt for sine simple og elegante ure af god kvalitet, til skarpe priser.

Find uret der matcher lige netop din stil her.

-10%
1
Pilgrim - Clare, dameur, lyserød
-10%
1
Pilgrim - Clare, dameur med blomster
-10%
2
Pilgrim - Aurelia, dameur med nude silikonerem
-10%
1
Pilgrim - Baia, dameur med smal nude silikonerem
-10%
0
Pilgrim - Baia, rosa dameur med smal sort silikonerem
-10%
3
Pilgrim - Baia, stål dameur med smal sort silikonerem
-10%
0
Pilgrim - Baia, dameur med smal sort silikonerem
-10%
1
Pilgrim - Aster, dameur med blå silikonerem
loader

Smarte og moderne Pilgrim ure


Urene fra Pilgrim består af flere forskellige stilarter med smukke og dekorative detaljer såsom Swarovski sten, der tilfører et eksklusivt look. Pilgrim ure er fremstillet i forgyldt, forsølvet, rosaforgyldt eller hematitbelagt stål med enten enkelt eller dobbelt gummi / silikonerem flotte farvenuancer, eller med de helt nye stofremme i fantastiske farver.
Hvis du er til det mere klassiske med en lidt smal læderrem og en mere stilren skive, er der også mulighed for at vælge det. En ting du altid kan være sikker på ved Pilgrim urene er, at de har utroligt gode priser og altid er med på den sidste mode.

De mest solgte ure fra Pilgrim for tiden er de nye flotte ure med stjernetegn i skiven, selve remmen er fremstillet i sort eller mørkegrå silikone og selve urskiven er forgyldt eller mørkegrå med stjernetegn afbilledet i skiven med zirkoniaer.

Finder du ikke det ur du søger, så har vi mange andre urmærker på shoppen, blandt andet kan du vælge mellem de tidsløse Seiko ure, de smarte bøjleure fra Bonett til gode priser og ikke mindst alle flotte ure fra Christina Jewellery som kan pyntes på et utal af måder.