Pilgrim Ure

Pilgrim ure til kvinder, kendt for sit enkle og elegante design, kombineret med god kvalitet, skarpe priser og eksklusivt look.
Find uret, der matcher lige netop din stil. 
Se vore andre ure til kvinder

 Pilgrim ure


Urene fra Pilgrims designstudio er bygget op omkring flere forskellige stilarter, alle med smukke og dekorative detaljer såsom Swarovski sten, der tilfører uret et eksklusivt look.

Dameurene er fremstillet i forgyldt, forsølvet, rosaforgyldt eller hematitbelagt stål med enten enkelt eller dobbelt gummi / silikonerem - alt sammen i flotte farvenuancer, eller også med de helt nye stofremme i fantastiske farver. Det er smart.

Hvis du er til det mere klassiske look med en lidt smal læderrem og en mere stilren skive, er der også mulighed for at vælge det. En ting kan du altid være sikker på, når du vælger et af deres ure – nej, jeg må rette det til to ting – deres priser er helt utrolige og så er designet den sidste mode. 

Lige for tiden er de mest solgte ure fra Pilgrim de nye flotte dameure med stjernetegn i skiven. Selve urremmen er fremstillet i sort eller mørkegrå silikone, mens urskiven er forgyldt eller mørkegrå med stjernetegnet afbilledet i skiven med indfattede zirkonia. Det ser godt ud.

Finder du ikke det ur, du søger, så har vi mange andre urmærker på shoppen, blandt andet kan du vælge mellem de tidløse Seiko ure, de smarte bøjleure fra Bonett til gode priser og ikke mindst alle flotte ure fra Christina Jewelry som kan pyntes på et utal af måder. Her kan du kreere dit helt eget ur-look.

Læs Mere
-10%
1
Pilgrim - Clare, dameur med blomster
-10%
1
Pilgrim - Clare, dameur med blomster
-10%
3
Pilgrim - Aurelia, dameur med nude silikonerem
-10%
2
Pilgrim - Baia, dameur med smal nude silikonerem
-10%
0
Pilgrim - Baia, rosa dameur med smal sort silikonerem
-10%
3
Pilgrim - Baia, stål dameur med smal sort silikonerem
-10%
1
Pilgrim - Baia, dameur med smal sort silikonerem
-10%
1
Pilgrim - Aster, dameur med blå silikonerem
loader