Materiale
Farve

Pilgrim Ure

Pilgrim ure til kvinder, kendt for sit enkle og elegante design, kombineret med god kvalitet, skarpe priser og eksklusivt look.
Find uret, der matcher lige netop din stil.

 Pilgrim ure

Urene fra Pilgrims designstudio er bygget op omkring flere forskellige stilarter, alle med smukke og dekorative detaljer såsom Swarovski sten, der tilfører uret et eksklusivt look.
Dameurene er fremstillet i forgyldt, forsølvet, rosaforgyldt eller hematitbelagt stål med enten enkelt eller dobbelt gummi / silikonerem alt sammen i flotte farvenuancer, eller også med de helt nye stofremme i fantastiske farver, som altid følger den sidste mode på nærmeste hånd.
Hvis du er til det mere klassiske look med en lidt smal læderrem og en mere stilren skive, er der også mulighed for at vælge det.

- En ting du altid kan være sikker på, når du vælger et Pilgrim ur - nej, jeg må rette, det er 2 ting

Prisen er helt i bund og designet er altid helt i top. 

Lige for tiden er de mest solgte ure fra Pilgrim de nye flotte dameure med stjernetegn i skiven. Selve urremmen er fremstillet i sort eller mørkegrå silikone, mens urskiven er forgyldt eller mørkegrå med stjernetegnet afbilledet i skiven med indfattede zirkonia. Det ser bare rigtig godt ud med de små sten som glimter til ens bevægelser.

Finder du ikke det ur, du søger, så har vi mange andre urmærker på shoppen, blandt andet kan du vælge mellem de tidløse Seiko ure,
de smarte bøjleure fra Bonett til gode priser og ikke mindst alle flotte ure fra Christina Watches som kan pyntes på et utal af måder.
Her kan du kreere dit helt eget ur-look.
Læs Mere