Pilgrim Øreringe

Gør dig smuk til en aften i byen eller sammen med kæresten.
Pilgrim øreringe eller creoler sætter prikken over I-ét med deres lækre designs og helt fantastiske priser.
Alle smykker er 100% nikkelfri.

Pilgrim øreringe

Alle øreringe og ørestikker fra Pilgrim er 100% nikkelfri og belagt med ægte guld, sølv, rosaguld eller hæmatit. 
Ikke mindst sparer du minimum 10% på dit køb, når du handler dine favorit Pilgrim smykker hos Perlen i Odense, når du tilmelder dig nyhedsbrevet nederst på siden.

Øreringe til den perfekte kjole

Står du og mangler den sidste lille ”ting” til den helt perfekte kjole, så kom på shoppetur i vores webshop.
Smykkeproducenten Pilgrim har nemlig et meget stort udvalg af øreringe, creoler, hoops, crawlers og hængeøreringe, så mon ikke der er et par øreringe, som lige præcis passer til dig og din kjole?

Finder du ikke lige de helt perfekte creoler hos Pilgrim, så prøv at tage et lille kig på vores efterhånden ret store udvalg af creoler også.
Mangler du ikke noget til dig selv, kan du helt sikkert også finde gaven her, til en, du holder af, uanset hvilken smag hun måtte have og mon ikke der også falder et par lækre øreringe med ned i kurven til dig selv?

Pilgrim er altid med på den sidste mode indenfor øreringe og lige for tiden må man sige at det er creoler, som er i meget høj kurs. Lige fra de helt små hoops som er diskrete til de store af slagsen som fylder en del og vækker lidt ekstra opmærksomhed.

Derfor kan det være svært at vælge, når du kigger på alle de flotte øreringe fra Pilgrim, når det skal passe til en bestemt kjole eller buksedragt.

Barokke perleøreringe

Perler i ørerne og sommertid hører på en måde sammen, og de smarte Pilgrim øreringe med perler er som skabt til en sommerdag eller aften. De seneste flotte Pilgrim-øreringe med store, ægte barokke perler har selve perlen monteret inde i creolen.
Det er ret smart og gør den bare helt speciel og lad os lige se, hvor lang tid der kommer til at gå før vi ser det fra andre kendte smykkemærker....
Der gik så ikke ret lang tid :)
Selvfølgelig er der også de mere traditionelle perleøreringe, hvor perlen sidder på en krog fra øret. Begge slags kommer belagt med sølv eller guld og til priser, så man næsten får lyst til at vælge et par af hver :)

Creoler Øreringe

Naturligvis har Pilgrim også et meget stort udvalg af creoler - runde øreringe i mange forskellige og sjove designs. En creol fra Pilgrim er ikke bare en helt almindelig kedelig ring, men et super smart smykke til at have i øret med tanke på design vægt og udseende.

Søger du et par runde øreringe, creoler, hoops, loops eller hvad du vælger at kalde dem, er jeg næsten sikker på, at du kan finde nogle her.
Tjek også lige de sidste nye creoler ud, som denne gang er kommet i et meget enkelt og elegant design, hvor selve ringen er snoet om sig selv.

Disse meget enkle øreringe er røget rent ind hos unge piger, som ønsker noget som fylder lidt, men som stadigvæk skal have et tilpas feminint udtryk.
Også disse øreringe fremstilles i forsølvet og forgyldt og er 100% nikkelfri.

Billige øreringe

Hvis du søger efter et par flotte nye ørestikker, smarte og moderigtige med blinkende sten og masser af bling, uden at de koster for meget, så hold dig ikke tilbage.  Du er kommet til det helt rette sted, hvor der bare kan shoppes igennem, uden at det koster en bondegård.

Det gode ved Pilgrims øreringe - udover deres meget flotte designs - er de meget overkommelige priser.
Alle øreringe fra Pilgrim er designet i Danmark og fremstillet under ordnede forhold, dette dog ikke i Danmark.

Hos Perlen har vi altid et bredt udvalg af Pilgrim øreringe på udsalg.

Læs Mere
0
Pilgrim - Ginger øreringe, forgyldt
-25%
0
Pilgrim - Madigan, store hoops, forgyldt
-25%
0
Pilgrim - Yggdrasil hoops, sølvbelagte
-35%
0
Pilgrim - Gudrun, ørekæder med link, lange, forgyldt
-25%
0
Pilgrim - Cherished, ørekæder med perler, sølv
loader