JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pilgrim Øreringe

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Øreringe Pilgrim

Hvor finder jeg de perfekte billige øreringe?

Ja, det er et godt spørgsmål og jeg er her for at løse problemet for dig, da Pilgrim har et kæmpe udvalg af billige øreringe både i sølv og guld farvet. Med dette danske smykkemærke er du helt sikker på at følge moden til en rigtig god pris, da de altid formår at have en finger på pulsen indenfor smykkeverdenen.


Pilgrim har naturligvis også lugtet lunten med at perler er kommet tilbage og er en stor del af deres sidste smykke kollektion, hvor du både finder perleøreringe og kæder med perler gerne i kombination med et lidt anderledes design.


Umiddelbart kan man sige, at søger du et smykke, som du allerede nu ved, at du kun skal bære ganske få gange og derfor ikke vil bruge en formue på det, så er Pilgrim øreringe et fantastisk valg. Her får du lækkert design og små priser på en og samme tid.

Perlen

Øreringe tilbud

Søger du et par billige øreringe?


Et par øreringe du kan bære en aften i byen, eller til en dejlig aften, hvor du gerne vil have, at der sker lidt mere end det sædvanlige. Du ønsker dog ikke at de skal koste en formue, for det er bare lidt for sjov og for at prøve noget nyt og anderledes end det du plejer.


Så er øreringe fra Pilgrim et rigtig godt match, for her får du med sikkerhed et par øreringe der kan skille sig ud og gøre din i forvejen fantastiske aften endnu bedre og mere interessant.


Pilgrim byder på et væld af forskellige designs indenfor ørestikker og creoler. 

Pilgrim ørestikker

Alle øreringe og ørestikker fra Pilgrim er 100% nikkelfri og belagt med ægte guld, sølv, rosaguld eller hæmatit. 
Ikke mindst sparer du minimum 10% på dit køb, når du handler dine favorit Pilgrim smykker hos din guldsmed Perlen i Odense, når du tilmelder dig nyhedsbrevet nederst på siden.

Øreringe til den perfekte kjole

Står du og mangler den sidste lille ”ting” til den helt perfekte kjole, så kom på shoppetur i vores webshop.
Smykkeproducenten Pilgrim har nemlig et meget stort udvalg af øreringe, creoler, hoops, crawlers og hængeøreringe, så mon ikke der er et par øreringe, som lige præcis passer til dig og din kjole?

Finder du ikke lige de helt perfekte creoler fra det danske smykkebrand Pilgrim, så prøv at tage et lille kig på vores efterhånden ret store udvalg af creoler her.

Mangler du ikke noget til dig selv, kan du helt sikkert også finde gaven her, til en du holder af, uanset hvilken smag hun måtte have og mon ikke der også falder et par lækre øreringe med ned i kurven til dig selv også selvom du ikke vidste , at du manglede nogen?

Pilgrim er altid med på den sidste mode indenfor øreringe og lige for tiden må man sige, at det er creoler, som er i meget høj kurs. Lige fra de helt små hoops, som er diskrete til de store af slagsen som fylder en del og vækker lidt ekstra opmærksomhed.

Derfor kan det være svært at vælge, når du kigger på alle de flotte øreringe fra Pilgrim, når det skal passe til en bestemt kjole eller en buksedragt.

Barokke perleøreringe

Perler i ørerne og sommertid hører på en måde sammen, og de smarte Pilgrim øreringe med perler er som skabt til en sommerdag eller aften. De seneste flotte Pilgrim ørestikker med store ægte barokke perler har selve perlen monteret inde i creolen og det er altså lidt smart.

Det er ret smart og gør den bare helt speciel og lad os lige se, hvor lang tid der kommer til at gå før vi ser det fra andre kendte smykkemærker....
Der gik så ikke ret lang tid :)

Selvfølgelig er der også de mere traditionelle perleøreringe, hvor perlen sidder på en krog fra øret og hænger under øret. Begge slags kommer belagt med sølv eller guld og til priser, så man næsten får lyst til at vælge et par af hver.

Creoler Øreringe

Naturligvis har Pilgrim også et meget stort udvalg af creoler - runde øreringe i mange forskellige og sjove designs. En creol fra Pilgrim er ikke bare en helt almindelig kedelig ring, men et super smart smykke til at have i øret med tanke på design vægt og udseende.

Søger du et par runde øreringe, creoler, hoops, loops eller hvad du vælger at kalde dem, er jeg næsten sikker på, at du kan finde nogle her.
Tjek også lige de sidste nye creoler ud, som denne gang er kommet i et meget enkelt og elegant design, hvor selve ringen er snoet om sig selv.
Disse meget enkle øreringe er røget rent ind hos unge piger, som ønsker noget som fylder lidt, men som stadigvæk skal have et tilpas feminint udtryk.
Også disse øreringe fremstilles i forsølvet og forgyldt og er 100% nikkelfri.

Billige creoler

Hvis du søger et par flotte nye ørestikker, smarte og moderigtige med blinkende sten og masser af bling, uden at de koster for meget, så hold dig ikke tilbage. Du er kommet til det helt rette sted, hvor der bare kan shoppes igennem, uden at det koster en bondegård.
Det gode ved Pilgrims øreringe - udover deres meget flotte designs - er de meget overkommelige priser.
Alle øreringe fra Pilgrim er designet i Danmark og fremstillet under ordnede forhold, dette er dog ikke i Danmark.

Hos Perlen har vi altid et bredt udvalg af Pilgrim øreringe på udsalg.