Pilgrim Halskæder

Moderigtig, fancy og med ekstra bling - det er Pilgrim. 
Se den nye kollektion med ægte hvide perler.
Søger du en kæde, der lige skal passe til en bestemt lejlighed?

Pilgrim halskæder

Har du endnu ikke set Pilgrims smukke halskæder og vedhæng? Så kig med her.

Deres halskæder fremstilles blandt andet med sølv, forgyldt og hematit belægning, hvilket betyder, at du helt sikkert kan finde noget til dig, uanset om du er til sølv eller guldfarvede smykker.
Hæmatit er et andet ord for blodsten, og giver smykket en smuk skinnende og blank overflade.

Enkle kæder

Har du også bemærket at det er blevet super moderne at bære flere halskæder på en gang?
Og disse skal helst være i guld og gerne ægte guld, de er bare lige lidt pebrede, især når man skal have flere på af gangen.

Dette tror jeg at Pilgrim har luret, ligesom de altid kigger med på hvad der bevæger sig indenfor mode og de er kommet med flere kæder i guldfarvet, hvor det er kæden som er smykket.

Blandt andet er der lige kommet et sæt med 2 halskæder til 299,- i to forskellige mønstre, hvor du kommer til at ligne en hel million, når du bærer dem.

Perler og smykker

Pilgrims nyeste kollektion har nu også halskæder med de populære barokke perler, som du kan sætte sammen med øreringe, der passer til.

Synes du, at sten og perler er lige så smukke som vi gør?
Så er det helt klart værd at tage et nærmere kig på deres Meriel - halskæde, som består af tre vedhæng, hvoraf to af dem er ægte perler - rosenkvarts og agat. 

Derfor er det pengene værd

Ikke nok med at Pilgrim bruger ægte sten og perler, så sælges de også til super venlige priser, som alle kan være med på.
Og så en ting mere, der giver endnu en god grund til at bære de meget holdbare smykker fra Pilgrim - alle deres smykker er nikkelfrie og derfor på ingen måde skadelige eller irriterer sensitiv hud.
Se også alle vores andre halskæder

Læs Mere
0
Pilgrim - Bibi, chunky kæde med åbne led
1
Pilgrim - Kæder 2 i 1, forsølvet
0
Pilgrim - Kæder 2 i 1, forgyldt
0
Pilgrim - Kæder 2 i 1, sølvfarvet
0
Pilgrim - Kæder 2 i 1, forgyldt
loader