Pilgrim

 Dansk design og umådelig populært, spændene smykker og ure i lækkert design. Pilgrim følger tidens trend i smykkebranchen, særligt kreoler og perler er rigtig populære lige nu. Find det hos PerlenPilgrim Smykker

Pilgrim er et dansk smykkebrand med efterhånden adskillige år på bagen. Alligevel er smykkevirksomheden helt fremme i skoene, når det gælder om at følge tidens smykkemode og samtidig være med til at sætte de nye trends og looks. Pilgrims designere kommer løbende med nye smykker i kollektionen, og deres ringe, øreringe, skønne creoler eller ure er umådelig populære.

Alle smykker er 100% nikkelfri

Smykker og ure - modesmykker til overkommelige priser

Pilgrims kollektioner omfatter smykker og ure i spændende udformning og designs, og det til priser, de fleste af os kan betale. Så vil du være med på smykkemoden, er Pilgrim et rigtig godt bud. Her får du virkelig smykker, der ser ud af noget, uden at blive flået.

Sølv, guld, rosaforgyldt?
Det kan være svært at vælge, men du kan fylde dit smykkeskrin med dejlige smykker for ikke ret mange penge. Du finder det hele her.

Øreringe og creoler

Smykkehusets øreringe og creoler er i øjeblikket meget populære. Tjek Perlens hjemmesiden og nyd det store udvalg af cirkel øreringe og de kendte dobbelte perleøreringe, hvor du kan bære den sammen eller enkelt. I deres nyeste kollektion, har de også fremstillet nogle store creoler, pyntet med de fineste ægte hvide perler. De er bare hot stuf.

Smarte Halskæder

Se også det meget store udvalg af smarte halskæder. Her i sortimentet er der noget for enhver smag og som passer til netop dit look - fra nogle meget stilrene halskæder med et enkelt vedhæng til nogle forholdsvis store halskæder med mange forskellige detaljer. Så om du er til små eller store halskæder, så har Pilgrim altid lige noget for dig. Især prisen på deres smykker gør, at man bare får lyst til at eje en mere og så lige en mere.

Moderne Pilgrim ure

Urene fra Pilgrim er så sandelig også kommet på manges læber, og det er ikke så underligt. Designerne har taget helt nye veje, og lavet spændende og meget feminine ure i sarte pastelfarver. Ikke kun er de elegante – det er priserne også. 

Se Perlens store udvalg af Pilgrim produkter – du finder nemt noget, der er lavet til DIG!

Læs Mere