JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pilgrim

Vis flere produkter

Pilgrim Smykker

Pilgrim er et dansk smykkebrand med efterhånden adskillige år på bagen. Alligevel er smykkevirksomheden helt fremme i skoene, når det gælder om at følge tidens smykkemode og samtidig være med til at sætte de nye trends og looks.

Deres designere kommer løbende med nye smykker i kollektionen, og deres ringe, øreringe, skønne creoler og ure er umådelig populære.

Pilgrim Dansk design og umådelig populært, spændene smykker og ure i lækkert design. De følger tidens trend i smykkebranchen, særligt creoler og perler er rigtig populære lige nu.

Alle smykker er 100% nikkelfri

Modesmykker til overkommelige priser

Pilgrims kollektioner omfatter smykker og ure i spændende former og designs, og det til priser, de fleste af os kan betale. Så vil du være med på smykkemoden, er Pilgrim et rigtig godt bud, da de har et utroligt bredt udvalg som dækker lige fra de helt unge til den lidt ældre generation.

Her får du virkelig smykker, der ser ud af noget, uden at blive flået.

Sølv, guld, rosaforgyldt? Det kan være svært at vælge, men du kan fylde dit smykkeskrin med dejlige smykker for ikke ret mange penge.

Øreringe og creoler

Smykkehusets øreringe og creoler er i øjeblikket meget oppe i tiden. Tjek Perlens hjemmesiden og nyd det store udvalg af cirkel øreringe og de kendte dobbelte perleøreringe, hvor du kan bære den sammen eller enkelt.

Efterhånden ser jeg ofte at unge piger kombinerer flere forskellige typer af øreringe i det samme øre og på samme tid, hvilket jeg lige har skullet vende mig lidt til, men nu synes jeg det er rigtig flot. Ønsker du at kombinere dine øreringe så finder du alle de flotte Pilgrim øreringe lige her.

I deres nyeste kollektion har de også fremstillet nogle store creoler pyntet med de fineste ægte hvide perler, som ligesom sidder inde i øreringen. De er bare hot stuf.

Eller hvad med nogle øreringe som er pyntet med små fine vedhæng, som hjerter, stjerner og perler, som bevæger sig når du går. Kan du ikke lige finde dine nye yndlings øreringe hos Pilgrim, så kan du tage et lille kig på alle de andre vi har på siden og dem finder du lige her.

Pilgrim halskæde

Se også det meget store udvalg af smarte Pilgrim halskæder og lange kæder. Her i sortimentet er der noget for enhver smag og som passer til netop dit look, fra nogle meget stilrene halskæder med et enkelt vedhæng til nogle forholdsvis store halskæder med mange forskellige detaljer.

Så om du er til små eller store halskæder, så har Pilgrim altid lige noget for dig, især prisen på deres smykker gør, at man bare får lyst til at eje en mere og så lige en mere. Alle vedhæng kommer med en justerbar halskæde, om den er er lang eller kort. Kan du af en eller mærkelig grund ikke finde dit nye smykke lige her i denne kategori, så tag et kig på alle de mange andre halskæder vi har at byde på.

Pilgrim ure

Urene fra Pilgrim er så sandelig også kommet på manges læber, og det er ikke så underligt. Designerne har taget helt nye veje, og lavet spændende og meget feminine ure i sarte pastelfarver.

Ikke kun er de elegante - det er priserne også. Ikke mindst har de nye silikone ure fundet deres indpas og fåes nu også med blomster eller andet smart i selve urskiven. Pilgrim er altid med på den sidste mode også når det gælder ure. Du finder alle Pilgrim ure her

Se Perlens store udvalg af smykker – du finder nemt noget, der er lavet til DIG!