JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pico øreringe

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Pico Afrika øreringe

Danmarks mest populære øreringe


Ingen tvivl om at Pico Africa øreringe er og bliver de mest populære øreringe fra Pico Copenhagen. Det gælder både den sølv version, men i særdeleshed også dem i forgyldt, som klart er de bedst sælgende øreringe til dato.


De har ligget i toppen af bestseller listen siden de kom frem, og gør det stadig - og det ser ikke ud til at ændre sig. 


Afrika øreringene er et par skønne creoler med en let mat overflade og svunge former, som fylder lidt på og under øret. De er ikke for fine. Ikke for kedelige. Faktisk er de helt perfekte.


Udover de fantastiske Africa øreringe i forgyldt og sølv, så fåes de også i mange smukke farver af emalje, hvis du kunne fristes til at bære lidt farve. 

Perlen

Øreringe Pico

Det overordnede ord om Picos øreringe må være; Moderne. 


Pico har skabt en univers af moderne, trendy øreringe til overkommelige priser. Det spænder bredt fra de enkle hoops, til de nutidige enkelstyks øreringe med barokke ferskvandsperler og øreringe med funklende sten i alle regnbuens farver. 


Dette danske forholdsvis nye smykkemærke, bliver bare ved med at komme med nye designs, som er helt fantastiske. Deres kollektion spænder ganske bredt fra helt små kreoler til kæmpe hoops i mange forskellige designs og overflader.


Jeg vil mene, at du med øreringe fra Pico kommer langt, hvis de ønsker at følge moden og samtidig kunne tænke dig nogle øreringe, der er anderledes. Da de virkelig ligger inde med så mange forskellige styles, at der er noget til enhver smag, uanset hvordan den er.


Priserne ligger helt i den lave ende - ned til 150 kr. pr. par. 

Perlen

Pico øreringe guld

Pico creoler i guld til kvinder


Søger du de fedeste creoler, måske nogle hvor du kan matche dem sammen og bære flere øreringe ved siden af hinanden i det samme øre. Så er valg mulighederne store med øreringe fra Pico.

 

Her er der et overflod af spændende designs i alle mulige forskellige faconer, former og størrelser.


Der er flere øreringe, som er fremstillet i det samme design og kommer i flere forskellige størrelser, så de let kan kombineres sammen. Pico byder også på creol øreringe, hvor de er helt enkle og hvor stenene har forskellige farver, så du med billige penge kan matche med din tøjstil og farve.


Hos Perlen har vi altid et stort udvalg af Pico øreringe på tilbud, så vi hele tiden kan være up to date med priser og de seneste smykke kollektioner.

Perlen

Pico Cleo

Atter et af de bedst sælgende øreringe fra Pico Copenhagen.


Et par stor lækre runde creoler fremstillet i forgyldt messing med små hammerslåede detaljer hele vejen rundt på de forholdsvis store øreringe.


Cleo hoops har været utroligt populære, da de skiller sig en anelse ud fra de mere gængse øreringe, som vi ser fra andre mærker. Cleo øreringene har et afrikansk inspireret look og fylder godt, når du bærer dem.


Udover Cleo er der mange andre designs på bestsellerlisten fra Pico Copenhagen. Fælles for dem alle er deres store volumen, som ikke kan andet end at vække positiv opsigt, uanset hvor eller hvornår du bærer dem.


Søger du en gave til dig selv eller en du har nær, så er disse øreringe et oplagt valg!

Pico Cleo