JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pico Copenhagen

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Pico Smykker

Pico Copenhagen er strøget lige ind på vores bestseller liste.


Dette gør de helt klart grundet deres meget fordelagtige priser og meget lækre Boheme design af deres smykker, og ikke mindst de meget fordelagtige priser.


Den bedst sælgende øreringe fra Pico er African Hoop, der er en stor rustik creol ørering med en bølget overflade og en lækker forgyldt overflade, hvilket gør dem så dejlig varme i udtrykket.


Africa øreringene er blandt andet fremstillet i forgyldt messing og i forsølvet, hvilket gør at Pico kan producere meget billige smykker, hvor alle kan være med.

Derudover findes de som noget nyt også i 6 forskellige farver med emalje, så du nu kan få den i farverne: gul, brun, pink, grøn, hvid og blå.


Så ønsker du dig et nyt smykke, så kan jeg meget varmt anbefale, at tage et kig ned gennem rækkerne af Pico smykker, da de med sikkerhed vil have noget, der falder lige i din smag.


Mangler du den perfekte gave, eller ønske til din fødselsdag, så kan jeg varmt anbefale disse, men husk at bestille i god tid, da vores erfaring siger at de hele tiden sælger hurtigt. 

Perlen

Pico øreringe

Tadaaaa, tjek lige alle disse fantastiske Pico øreringe ud og lad dig inspirere til forårets kommende begivenheder. Her er øreringe til enhver smag i et utroligt lækkert design, spækket med sten og perler efter smag og behag. En ting du kan være sikker på med disse ørestikker er, at de vil vække opsigt, uanset hvor du går og står, da de er helt ekstraordinære.


Pico fører et meget bredt udvalg af creoler i mange forskellige størrelser, hvor der både er sten indeni creolen og på forsiden, så der er fyldt helt op med bling på den gode måde. Her kan der vælges mellem de mere neutrale sten i den hvide eller mælkevide farve over i den mere spraglede med regnbuefarvede sten, hvilket er den bedst sælgende creol til dags dato.


Er du mere til den boheme stil, hvor øreringen fylder lidt mere, med en lækker overflade, så kan Pico Copenhagen selvfølgelig også det. Afrika øreringen er her en klar favorit, men også den mere enkle ørering som Texas, som er snoet om sig selv eller den blank polerede Amanda ørering som også er et kæmpe hit! 


På billedet her ser du den nye udgave med Afrika øreringene med emalje i de smukkeste pastelfarver.

Pico øreringe
Perlen

Pico Halskæde

Søger du en smuk halskæde med et enkelt og elegant look, kan du også sagtens finde sådan en fra Pico Copenhagen.


Rylee halskæden er en vores bestsellere, som er den her slangekæde, der ligger sig perfekt rundt om enhver hals.

Du kan købe denne kæde i sølv eller forgyldt.

Ønsker du en halskæde med et lidt mere anderledes udseende, er der også Gilly halskæden. En smuk kæde som består af små led alle formet som en lille sol. Denne kæde er perfekt både til hverdag og fest.

Se alle de flotte kæder fra Pico på vores side og lad dig inspirere til dit næste smykke.
Perlen

Afrika øreringe

Ja, ja jeg ved det godt, jeg har allerede skrevet op og ned af stolpe om disse øreringe, men de bliver bare ved med at være vores allerbedst solgte øreringe.


Der er til dato ikke andre øreringe, som når dem til sokkeholderne, lige udover måske Dayligt creolerne fra Pernille Corydon, som har være de bedst sælgende i et par år!


Og så måske lige Ellera creolerne fra Sif Jakobs i forgyldt med multifarvede sten, der også har solgt vanvittigt godt, det er dog en hel anden meget mere klassisk stil, hvor disse øreringe fra Pico er meget mere Bohemé.


Så ønsker du dig et par øreringe, der vækker opsigt, er virkelig smarte, udstråler lazyhed og mod, så kan jeg varmt anbefale disse skønheder fra Pico. Du vil ikke fortryde dem. 

Afrika øreringe

Pico Copenhagen

Pico Copenhagen er et nyt dansk smykkemærke, som er bosiddende i København.

Nogle af deres smykker findes kun i få eksemplarer og her skal du være hurtig, mens andre er klassikere, som vi hele tiden har i butikken.
Pico designer og producerer selv alle deres smykker, hvor det er enkelt og elegant i sit udtryk med undertoner af romantik og til priser, der er meget overkommelige.

Pico Copenhagen er en af vores nyere producenter, men det er bestemt et firma, som har en stigende popularitet.

Det er helt klart deres øreringe, vi sælger bedst af i øjeblikket og det er der heller ikke noget at sige til med det fantastiske og anderledes design, de har sat sig for at lave. Specielt deres Pico afrika øreringe er nogle af de smykker, vi sælger flest af i øjeblikket.

Alle er helt vilde med det smukke, buede look og den rå overflade og så får man også det her afrikanske udtryk, som er ret fedt.

Pico udsalg

Med et smykke fra Pico Copenhagen kan du være sikker på at finde et moderigtig smykke, til en særdeles skarp pris. 

Du kan næsten altid finde nogle af de populære styles med lidt rabatter. Vi vil nemlig gerne forkæle vores kunder med bedste tilbud og priser. 

Hold endelig øje med vores side for at finde de bedste tilbud på de forskellige smykker. Lige pludselig så har vi også udsalg på smykkerne fra Pico Copenhagen.

Vi er en stolt forhandler af dette mærke og står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp. Dette gælder både på telefonen, i fysisk butik og på nettet.

Husk, vi har fri fragt!