Pico Copenhagen

Pico Copenhagen er et nyt dansk smykkemærke, som er bosiddende i København.

Pico Copenhagen fører alt inden for accessories, her har vi specielt kastet vores kærlighed over deres meget smukke smykker. De har et kæmpe udvalg og det meste findes i alverdens former og farver.

Nogle af deres smykker findes kun i få eksemplarer og her skal du være hurtig, mens andre er klassikere, som vi hele tiden har i butikken.
Pico designer og producerer selv alle deres smykker, hvor det er enkelt og elegant i sit udtryk med undertoner af romantik og til priser, der er meget overkommelige.

Læs mere
Vis flere produkter

Pico øreringe

Pico Copenhagen er en af vores nyere producenter, men det er bestemt et firma, som har en stigende popularitet.

Det er helt klart deres øreringe, vi sælger bedst af i øjeblikket og det er der heller ikke noget at sige til med det fantastiske og anderledes design, de har sat sig for at lave. Specielt deres Pico afrika øreringe er nogle af de smykker, vi sælger flest af i øjeblikket.

Alle er helt vilde med det smukke, buede look og den rå overflade og så får man også det her afrikanske udtryk, som er ret fedt.

Pico halskæde

Søger du en smuk halskæde med et enkelt og elegant look, kan du også sagtens finde sådan en.

Rylee halskæden er en vores bestsellere, som er den her slangekæde, der ligger sig perfekt rundt om enhver hals. Du kan købe denne kæde i sølv eller forgyldt.

Ønsker du en halskæde med et lidt mere anderledes udseende, er der også Gilly halskæden. En smuk kæde som består af små led, alle formet som en lille sol. Denne kæde er perfekt både til hverdag og fest.

Pico udsalg

Hold endelig øje med vores side for at finde de bedste tilbud på de forskellige smykker. Lige pludselig så har vi også udsalg på smykkerne fra Pico Copenhagen.

 

Vi er en stolt forhandler af dette mærke og står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp. Dette gælder både på telefonen, i fysisk butik og på nettet.

Husk, vi har fri fragt!