Pernille Corydon Ring

Det er virkelig nemt at blive begejstret for Pernille Corydons mange eminente smykker.
Hendes design er utrolig populær - det er modesmykker med stil.
Her finder du alle hendes smukke ringe, og hvem ved - måske er din nye yndlingsring iblandt.
Vis flere produkter

Pernille Corydon ringe

Allerede sidste år viste det sig, at øreringene fra Pernille Corydons smykkeværksted var meget populære, og hendes matchende ringe har fulgt trop. Den enkle stil med det lette finish er bare gået lige i hjertet på rigtig mange kunder, og jeg forstår det godt. En Pernille Corydon ring ser ud af noget, den fylder pænt, uden at blive alt for prangende eller vanskelig at bære, for den sidder faktisk fortrinligt på fingeren. Og så synes jeg også, at man bliver i godt humør, når man kigger ned på sin hånd med en af hendes ringe. Helt afgjort. Og lige gyldigt om du har en Pernille Corydon guld ring, som faktisk er forgyldt, eller en Pernille Corydon ring sølv, så er du helt sikker på, at du får noget for dine penge.
Penge er nemlig noget, de færreste har for mange af. Derfor tror jeg også, at prisen på Pernille Corydons smykker har givet hendes smykkeserier rigtig god vind i sejlene. De fremstilles i sølv og guld (sølv-forgyldt), og det placerer dem på et meget overkommeligt prisniveau. Hun har ligefrem sat en ny mode igang med hendes Pernille Corydon fingerring. 

Pernille Corydon smykker

Den helt store bestseller fra kollektionerne er Daylight-serien - den opgående sol. Her er det både ring, halskæde og ikke mindst øreringene, der topper listen, både i vores online-webshop perlenodense.dk, men også i guldsmedeforretningen Perlen i Odense. Pernille Corydon har sandelig kreeret en fortræffelig serie på hendes smykkeværksted, inden de blev sat i produktion. Alligevel må jeg ikke glemme at sætte et par ord på de øvrige brands som Flare, Saga og Sheen ringene. De er også meget efterspurgte, både i sølv og guld (sølv forgyldt).

Pernille Corydon nyheder

Hendes design vækker noget i kvinder på tværs af generationerne, og de er faldet for stilen - men smag og behag forandrer sig, moden skifter, og der skal hele tiden tænkes nyt, også når det går godt. Pernille Corydon har da heller ikke lænet sig tilbage, og solet sig i sin succes, for i skrivende stund er der lige kommet flere nyheder fra hendes hånd. Dem finder du selvfølgelig også på vores ringside, hvor vi har en Pernille Corydon ring kategori.

Her er en helt ny serie med navnet New Moon. ”Ny-måne-ringen” har en stor ruflet skive som top, og den er noget mere bastant i sit look og udtryk, end resten af hendes smykker.
Og så er Bay Pearl ringen kommet igen. Det er en damering, der fuldt ud lever op til sit navn – ”perlen i bugten”. Den er fremstillet af en snoet tråd, der nok mest af alt minder lidt om en troldegren. På grenen sidder der en hvid perle, monteret mellem to ”grene”, eller som en perle i bugten, om du vil. Det giver ringen et ladylike look, der virker meget stilfuldt. Denne Pernille Corydon ring kan du købe i guld (forgyldt) eller sølv, så den passer perfekt til din daglidag eller hvis du skal bruge den til et specielt outfit.

I de kommende måneder bliver det spændende at opleve, hvordan kunderne vil tage imod de spritnye designs.

Se også ringe fra andre mærker som: Julie Sandlau ringe, Enamel ringe og Christina Watches ringe.

Pernille Corydon forhandler

Skriv ”Pernille Corydon” i søgefeltet, og du finder rigtig mange shops, der forhandler hendes smykker. Alligevel er der gode grunde til at handle med os i Perlenodense.dk.
Hvorfor? Fordi vi har den bedste kundeservice, du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, og vi betaler portoen, så dit smykke lander direkte i din postkasse, uanset hvor stort et beløb, du handler for.