JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pernille Corydon Ring

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Pernille Corydon ring sølv

Man skal lede længe for at finde smykker lige så smukke som dem, der kommer fra den danske designer Pernille Corydon.


Hun formår hver gang at have fingeren på pulsen og designe nogle smukke smykker, og her vil jeg gerne fremhæve Daylight ringen, som virkelig har været en bestseller.


Blandt andet er der kommet den fedeste stjernetegn kollektion fra hende i efteråret, som indeholder nogle meget fede Stardust ringe i sterling sølv eller forgyldt sølv begge dele med ægte sten eller perler på toppen af ringen.


Ydermere er der kommet en meget elegant smykkeserie, hvor ringen er pyntet med en lille smuk ægte hvid perle, og hvor der er tilhørende øreringe og kæde.


Hos Perlen har vi altid den nyeste kollektion fra Pernille Corydon i forretningen og på vores web shop. I shoppen tilbyder vi blandt andet fri fragt og hurtig levering på alle ordre uanset størrelsen på dem.

Gå på opdagelse i vores unikke univers af elegante ringe, øreringe, halskæder og armbånd fra Pernille Corydon og bliv inspireret til dit kommende smykke.

Perlen

Pernille Corydon Daylight

Søger du en Pernille Corydon Daylight ring?

Så er du havnet det helt perfekte sted, da vi er forhandler af dette smukke danske smykkemærke og har stort set hele kollektionen på lager hele tiden.


Daylight ringen er et af de smykker, der er kommet for at blive og kan efterhånden nærmest kaldes en klassiker på lige fod med margueritter, dagmarkors og allianceringe. Nemlig en ring der ikke sådan lige går af mode igen inden for den kommende tid.


Ringen bliver fremstillet i to forskellige størrelser på toppen af ringen. Den første udgave af daylight ringen, som vi også kalder den almindelige model, som er vist på billedet her. Herefter kom der en mindre udgave af Daylight ringen, som ikke fylder så meget på fingeren. Den bliver fremstillet både i en sterling sølv udgave og i forgyldt sterling sølv, så der er noget at vælge imellem alt efter hvad du er til.


Og i skrivende stund kan jeg afsløre, at Daylight serien bliver udvidet med en en ny type af ringen, hvor der er isat en lille ægte sten i toppen af ringen, som gør den en anelse mere eksklusiv.


Perlen

Sølv ring

Ønsker du dig den perfekte nye sølv ring?

En ring der vil vække gode minder og som du vil bære med stolthed?

Måske en ring som du har fået af en, som du holder utroligt meget af?

Eller en ring fordi du har fortjent at forkæle dig selv?


Så skal du kigge i denne kategori, her er hundredevis af ringe at vælge imellem. Ringe med mange forskellige udseender og designs. Ringe med helt blanke overflader over i det mere mørke og rå.


Hos Perlen kan du nærmest være sikker på at finde lige nøjagtig den ring du står og mangler, da udvalget er så stort og bredt som det er. Hvilket vi naturligvis også lægger en stor ære i.

Sølvringe

Pernille Corydon ringe

Allerede sidste år viste det sig, at øreringene fra Pernille Corydons smykkeværksted var meget populære, og hendes matchende ringe har fulgt trop.
Den enkle stil med det lette finish er bare gået lige i hjertet på rigtig mange kunder, og jeg forstår det godt.
En Pernille Corydon ring ser ud af noget, den fylder pænt, uden at blive alt for prangende eller vanskelig at bære, for den sidder faktisk fortrinligt på fingeren. Og så synes jeg også, at man bliver i godt humør, når man kigger ned på sin hånd med en af hendes ringe. Helt afgjort. Og lige gyldigt om du har en Pernille Corydon guld ring, som faktisk er forgyldt, eller en Pernille Corydon ring i sølv, så er du helt sikker på, at du får noget for dine penge.
 
Penge er nemlig noget, de færreste har for mange af. Derfor tror jeg også, at prisen på Pernille Corydons smykker har givet hendes smykkeserier rigtig god vind i sejlene. De fremstilles i sølv og guld (sølv-forgyldt), og det placerer dem på et meget overkommeligt prisniveau. Hun har ligefrem sat en ny mode igang med hendes Pernille Corydon fingerring. 

Pernille Corydon smykker

Den helt store bestseller fra kollektionerne er Daylight-serien - den opgående sol. Her er det både ring, halskæde og ikke mindst øreringene, der topper listen, både i vores online-webshop perlenodense.dk, men også i guldsmedeforretningen Perlen i Odense.

Pernille Corydon har sandelig kreeret en fortræffelig serie på hendes smykkeværksted, inden de blev sat i produktion. Alligevel må jeg ikke glemme at sætte et par ord på de øvrige brands som Flare, Saga og Sheen ringene. De er også meget efterspurgte, både i sølv og guld (sølv forgyldt).

Pernille Corydon nyheder

Hendes design vækker noget i kvinder på tværs af generationerne, og de er faldet for stilen - men smag og behag forandrer sig, moden skifter, og der skal hele tiden tænkes nyt, også når det går godt.

Pernille Corydon har da heller ikke lænet sig tilbage og solet sig i sin succes, for i skrivende stund er der lige kommet flere nyheder fra hendes hånd. Dem finder du selvfølgelig også på vores ringside, hvor vi har en Pernille Corydon ring kategori.

Her er en helt ny serie med navnet New Moon. ”Ny-måne-ringen” har en stor ruflet skive som top, og den er noget mere bastant i sit look og udtryk, end resten af hendes smykker.
Og så er Bay Pearl ringen kommet igen. Det er en damering, der fuldt ud lever op til sit navn – ”perlen i bugten”. Den er fremstillet af en snoet tråd, der nok mest af alt minder lidt om en troldegren. På grenen sidder der en hvid perle, monteret mellem to ”grene”, eller som en perle i bugten, om du vil. Det giver ringen et ladylike look, der virker meget stilfuldt. Denne Pernille Corydon ring kan du købe i guld (forgyldt) eller sølv, så den passer perfekt til din daglidag eller hvis du skal bruge den til et specielt outfit.

I de kommende måneder bliver det spændende at opleve, hvordan kunderne vil tage imod de spritnye designs.

Se også ringe fra andre mærker som: Julie Sandlau ringe, Enamel ringe og Christina Watches ringe.

Pernille Corydon forhandler

Skriv ”Pernille Corydon” i søgefeltet, og du finder rigtig mange shops, der forhandler hendes smykker. Alligevel er der gode grunde til at handle med os i Perlenodense.dk.
Hvorfor? Fordi vi har den bedste kundeservice, du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, og vi betaler portoen, så dit smykke lander direkte i din postkasse, uanset hvor stort et beløb, du handler for.