Pernille Corydon øreringe

Pernille Corydon øreringe stormer ind på vores bestsellerliste 2020
Altid fri fragt

Pernille Corydon øreringe 

Vi har kun lige taget hul på det nye år, men allerede nu står det klart: Pernille Corydons øreringe fra Daylight-serien, men også øreringe fra hendes øvrige kollektioner som Island, Brooklyn, Escape og New Moon har sat sig solidt på bestsellerlisten i Perlens webshop.

Og ikke kun her. I vores guldsmedeforretning midt i Odense by er det Pernille Corydons smykker, som kunderne efterspørger. Vi mærkede det allerede sidste år, og der lå godt nok mange pakker med Pernille Corydon ringe, armbånd, halskæder eller øreringe under det grønne juletræ.

Det modelune er fortsat ind i det nye år. Hendes fremragende design har overhalet de øvrige smykkehuse indenom, ja, det føltes næsten, som poppede hun ligesom ud af det blå – nå, sådan går det vist kun i eventyrenes verden, eller når vi drømmer. Hvad det end er, der giver hendes brand vind i sejlene, så ramte hun tidens trend. Og det, kombineret med et godt øje for modens kringlede veje, betød helt vidunderlige smykker. Vips, og den unge Pernille Corydon har formået at skabe en ny meget feminin stil, så enkel og dog så unik, den rå linje kombineret med de lidt børstede overflader og svungne detaljer. Det er helt fabelagtig smukke smykker, der er gået rent ind i vore hjerter.

Smykker på tværs af generationerne

Øreringene fra Pernille Corydon kan bæres af kvinder i alle aldre, og det bliver de også.
For eksempel øreringe fra serierne Daylight eller Escape med deres åbne design og bløde buer henvender sig til rigtig mange. De unge kvinder falder pladask for dem, de modebevidste og de hippe, men ikke kun dem. Uanset alder vil de fleste kvinder gerne se godt ud, være smarte og cool, og her kan et par fede øreringe sætte prikken over i-et, uanset om du skal til fest eller på arbejde. 
Jeg tror også, at prisen på Pernille Corydons øreringe gør en stor forskel, når kunden står foran spejlet og skal beslutte sig. For de ligger i den billigere ende, og - for at blive i de unges sprog - får du nogle mega fede smykker til en overkommelig pris, som både kan bæres til hverdag og til en aften i byen. 


Pernille Corydon kollektioner

Se alle de mange forskellige stilarter fra Pernille Corydons kollektioner her. Der er de stilrene med perler og hjerter, der sidder fast på øreflippen. Der er kreoler og hoops, som følger dine bevægelser dagen lang, og det ser bare godt ud. Er du en af dem, som har flere huller i det samme øre? Her kommer Pernille Corydon også med nogle gode bud på, hvordan man kan kombinere dem i øret, så du får en helt perfekt og unik styling, der nok skal få blikkene til at vandre hen mod dig. Jeg har blandt andet set, hvordan en kvinde valgte at bruge en kædeørering i kun det ene øre og det i det øverste hul. Aha, tænkte jeg, og ved første øjekast skulle jeg lige vænne mig til det, men synes faktisk, at det ser ret smart ud.
Alle Pernille Corydons smykker bliver fremstillet i forskellige materialer som sølv i den lidt kolde farve og forgyldt sølv, som har en mere varm glød.

Kort sagt, så er der meget at vælge imellem i kollektionerne Island, Brooklyn, Escape, New Moon og ikke mindst Dayligt Serien, der er stormet ind på bestsellerlisten. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet med kærlighed til designet, kunstnerisk inspiration og et gedigent håndværk.

Pernille Corydon forhandler

Søger du smykker fra Pernille Corydon, ja, så er det bare at Google sig frem, og der kommer et væld af resultater op - her skal du naturligvis vælge os – Perlenodense.dk.
Hvorfor, spørger du?

Fordi Perlen har den bedste kundeservice, du får 10% rabat på din første ordre når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, og ikke mindst, så har vi fri fragt på alle ordrer, uanset hvor stort et beløb du handler for.

Smykkemærker med fede øreringe
Her får du lige et bud på nogle andre lækre mærker, som også fører nogle utroligt smukke øreringe.
Sif Jakobs øreringe, Enamel øreringe, Susanne Friis Bjørner øreringe, Julie Sandlau øreringe

Læs Mere
-10%
0
Pernille Corydon - Moonlight Creoler øreringe, sølv
-10%
2
Pernille Corydon - Waterdrop kædeøreringe i sølv
-10%
0
Pernille Corydon - Waterdrop kædeøreringe i forgyldt
-10%
0
Pernille Corydon - Waterdrop Hoops øreringe, sølv
-10%
0
Pernille Corydon - Waterdrop Hoops øreringe
-10%
0
Pernille Corydon - Waterdrop ørestikker, sølv
-10%
0
Pernille Corydon - Waterdrop ørestikker
-10%
0
Pernille Corydon - Daylight kædeøreringe
loader