JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pernille Corydon Øreringe

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Lange øreringe

Der er ikke noget som et par lange øreringe, der hænger smukt under øret og svinger med din krops bevægelser.


Pernille Corydon har rigtig mange forskellige typer af lange øreringe, som hænger under øret. De er enten helt enkle kun med kæder, hvor de af og til er pyntet med små mønter eller figurer som stjerner eller hjerter. 

Specielt kan jeg godt lide dem der næsten lige er kommet, hvor der er påsat små runde ægte sten i forskellige pastel farver, der smukt matcher hinanden. Eller de mere enkle og stilfulde, hvor der er påsat hvide ægte ferskvandsperler, der også hænger på lange kæder under øret.


Har du ikke formået, at finde dine nye øreringe her, eller det helt bestemte par, som du søgte efter for at give i gave, så kan jeg kun anbefale dig, at kigge gennem vores kategori med øreringe fra alle de forskellig mærker som vi fører.

Øreringe Pernille Corydon 

Det står fuldstændig klart: Pernille Corydon øreringe fra Daylight serien, men også øreringe fra hendes øvrige kollektioner har sat sig solidt på bestsellerlisten i Perlens webshop.

Og ikke kun her. I vores guldsmedeforretning midt i Odense by er det Pernille Corydons smykker, som kunderne efterspørger. Vi mærkede det allerede sidste år, og der lå godt nok mange pakker med Pernille Corydon ringe, armbånd, halskæder eller øreringe under det grønne juletræ.

Det modelune er fortsat ind i det nye år. Hendes fremragende design har overhalet de øvrige smykkehuse indenom, ja, det føltes næsten, som poppede hun ligesom ud af det blå - nå, sådan går det vist kun i eventyrenes verden, eller når vi drømmer.

Hvad det end er, der giver hendes brand vind i sejlene, så ramte hun tidens trend. Og det, kombineret med et godt øje for modens kringlede veje, betød helt vidunderlige smykker.

Vips, og den unge Pernille Corydon har formået at skabe en ny meget feminin stil, så enkel og dog så unik, den rå linje kombineret med de lidt børstede overflader og svungne detaljer. Det er helt fabelagtig smukke smykker, der er gået rent ind i vore hjerter.

Det gode ved hendes smykker er også, at hun laver det samme design, men i forskellige udseende. Så er du ikke lige til øreringe, hvor der hænger noget ned fra øret, kan du sagtens købe Pernille Corydon ørestikker sølv eller i forgyldt i den populære Daylight-serie eksempelvis. Hvilken luksus!

Ikke mindst så er priserne på hendes smykker meget overkommelige og smykkerne fremstillet i en god kvalitet, der holder længe.

Du kan have stor glæde af Pernille Corydon øreringe i meget lang tid og du kan bære dem både til hverdag og fest.

Pernille Corydon hoops

Øreringe fra Pernille Corydon kan bæres af kvinder i alle aldre, og det bliver de også.
For eksempel har øreringene fra serierne Daylight med deres åbne design og bløde buer henvendt sig til rigtig mange.

De unge kvinder falder pladask for dem, de modebevidste og de hippe, men ikke kun dem. Uanset alder vil de fleste kvinder gerne se godt ud, være smarte og cool, og her kan et par fede øreringe sætte prikken over i-et, uanset om du skal til fest eller på arbejde.

Jeg tror også, at prisen på Pernille Corydons øreringe gør en stor forskel, når kunden står foran spejlet og skal beslutte sig. For de ligger i den billigere ende, og - for at blive i de unges sprog - får du nogle mega fede smykker til en overkommelig pris, som både kan bæres til hverdag og til en aften i byen.

Det fede ved hendes øreringe er også, at de bliver lavet i både øreringe og ørestikker, så hvis man har flere huller i ørerne, kan man have hendes hængeøreringe i det nederste hul og Pernille Corydon ørestikker i det næste. På den måde kan man også mikse lidt mellem de forskellige smykker, hun producerer. Man skal aldrig være bange for at blande lidt.

Pernille Corydon ørestikker

Se alle de mange forskellige stilarter fra Pernille Corydons kollektioner her. Der er de stilrene med perler og hjerter, der sidder fast på øreflippen. Der er kreoler og hoops, som følger dine bevægelser dagen lang, og det ser bare godt ud.

Er du en af dem, som har flere huller i det samme øre? Her kommer Pernille Corydon også med nogle gode bud på, hvordan man kan kombinere dem i øret mellem eksempelvis ørekæder eller ørestikker, så du får en helt perfekt og unik styling, der nok skal få blikkene til at vandre hen mod dig.

Jeg har blandt andet set, hvordan en kvinde valgte at bruge en kædeørering i kun det ene øre og det i det øverste hul. Aha, tænkte jeg, og ved første øjekast skulle jeg lige vænne mig til det, men synes faktisk, at det ser ret smart ud.

Alle Pernille Corydons smykker bliver fremstillet i forskellige materialer som sølv i den lidt kolde farve og forgyldt sølv, som har en mere varm glød. Her mærker vi også især, at det er Pernille Corydon guld øreringe, eller som i virkeligheden er forgyldte, der er en større bestseller. Der går faktisk ikke en dag, hvor vi ikke sælger minimum et par, hvilket kun siger en ting: Pernille Corydon har ramt plet på den danske befolkning.

Kort sagt, så er der meget at vælge imellem i kollektionerne og ikke mindst Dayligt Serien, der er stormet ind på bestsellerlisten. Fælles for alle Pernille Corydon øreringe er, at de er fremstillet med kærlighed til designet, kunstnerisk inspiration og et gedigent håndværk.

Pernille Corydon forhandler

Søger du smykker fra Pernille Corydon, ja, så er det bare at Google sig frem, og der kommer et væld af resultater op - her skal du naturligvis vælge os – Perlenodense.dk.
Hvorfor, spørger du?

Fordi Perlen har den bedste kundeservice, du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, og ikke mindst, så har vi fri fragt på alle ordrer, uanset hvor stort et beløb du handler for.

Smykkemærker med fede øreringe og ørestikkere

Her får du lige et bud på nogle andre lækre mærker, som også fører nogle utroligt smukke øreringe.

Se alle de flotte nyheder og lad dig inspirere til dit næste smykkevalg.

Sif Jakobs øreringe, Enamel øreringe, Susanne Friis Bjørner øreringe