Pernille Corydon Nyheder

Her kan du se de nyeste kollektioner og smykker fra den enormt populære og skønne Pernille Corydon.
Her kan du også se uni-sex kollektionen - Edge By Corydon.
Begge kollektioner er helt klart et kig værd. De flotte farver, de forskellige sten og de lækre materialer. Wauw!

Pernille Corydon News

Her kan du se de nyeste kollektioner og smykker fra den enormt populære og skønne Pernille Corydon. Her kan du også se uni-sex kollektionen - Edge By Corydon. Begge kollektioner er helt klart et kig værd. De flotte farver, de forskellige sten og de lækre materialer. Wauw!
Pernille Corydon Spring 2021.

Kreativiteten fra denne designer vil ingen ende tage, og hvor vi dog glade for det! Da vi kiggede på den nye kollektion, var vi ikke et sekund i tvivl. Den skulle på vores hjemmeside og det kunne ikke gå hurtigt nok! Her hos Perlen er vi sikre på, at Pernille Corydon kun kan blive mere populær og der er ingen undtagelse, når man kigger på de nyeste smykker.

Før har vi været vant til at kigge efter Pernille Corydon Daylight eller Pernille Corydon Sunlight, men nu kommer der nye navne på banen. Fjord, Catena, Daydream, Ocean eller Pastel Dream er bare nogle af de nye navne. Kan du finde de andre herinde? ;-) 

I selve smykkeudvalget skal du også holde godt øje, da du kan købe øreringe, ørekæder, hoops, ear cuffs, ring, halskæder og armbånd. Alle smykkerne kan, som altid, blive købt i 925 sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. 

Er du til perler?

Så skal du endelig tage et kig på Ocean Dream kollektionen. Alle disse smykker har en perle som en del af dem, hvor designet kun er med til at sætte perlen i centrum. Måske er du mere til lidt farve? Så er det helt sikkert Fjord kollektionen, du skal kigge efter. Wauw en farve de amazonite sten har! Igen formår Pernille Corydon jewelry at sætte både sten og smykke i centrum. Utrolig betagende at kigge på!

Du kan naturligvis købe alle smykker separate eller købe flere, hvor du kan lave det moderne mix n' match. Mange af smykkerne kan nemt kombineres! - Husk, vi har fri fragt.

Edge By Corydon

Den bedste måde at beskrive denne kollektion er ved at bruge deres egne ord: 'A raw and remarkable selection of styles, which embraces the clean lines and edgy design'.

Nyhederne har et stærkt udseende og Edge By Corydon beskriver det helt rigtigt. Alle smykkerne har rene linjer, men samtidig har de også kant og et råt, stylet udtryk. I denne kollektion kan du købe én ørering eller par. Der er også armbånd, halskæder og ringe. Alle kan blive købt i sterling sølv eller forgyldt sølv.
Og du kan være sikker på, at hvis du køber en ring, øreringe, armbånd eller halskæde, får du et smykke med høj kvalitet.

Edge By Corydon er kommet med et nyt navn i smykke-kategorien. Deres hoops hedder ikke længere hoops, men huggies. Køber du dermed øreringe i denne kollektion, køber du enten Edge Huggies, Rock Huggies, Coin Huggies eller en helt fjerde version. Vi er vilde med det nye navn. Fedt, moderne og nytænkende! Vi er alle klar til at købe en eller flere Huggies her i butikken.

Her hos Perlen Odense vil vi gerne yde den bedste service for dig og være din top-of-mind forhandler, når det kommer til Pernille Corydon smykker. Vi har fri fragt og er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Læs Mere