Pernille Corydon - Limited Edition

Beyond the Horizon - Part 2 
Limited Edition 

Leder du efter et smykke, som er lidt mere specielt end andre? Et smykke som ikke masse produceres?
Så er du endt det helt rigtige sted.. 

Pernille Corydon - Limited edition 

Anden del af den fantastiske Beyond the horizion kollektion, er endelig til gængelig! 
Smykkerne i part to er limited edition med de helt unikke, fantastisk flotte Druzy sten. De vil altså derfor kun kunne fås i begrænset antal, så her skal du ikke vente for længe. Her kommer der ringe, øreringe og kæder med smukke vedhæng som bærer de funklende Druzy sten.

Pernille Corydon - Beyond the Horizon

Næsten uanset hvad den skønne Pernille Corydon kommer med, kan vi være sikre på at se at smykkerne strømmer ind på vores hitlister! Det må være de fantastiske, moderne og trendy design samtidig med det er til priser hvor vi næsten allesammen kan være med. I denne nye fantastiske efterårskollektion er der ikke sparet på lækre farver, da de valgte sten har nogle rolige farver med en glimtende overflade, hvilket er virkelig svært at få frem på billederne. I det virkelige liv, vil stenen glimte helt fantastisk alt efter hvilket lys du bærer dem i.

Pernille Corydon - Druzy 

En del af den nye limited kollektion er med såkaldte Druzy sten. 

Druzy er som sådan ikke en sten, men en effekt der skabes på overfladen, udfra en masse små krystaller. Derved kan der skabes en unik, nuanceskiftende, glitrende overflade, som gør smykket det bliver lavet i, til noget helt særligt. I denne kollektion finder du smykker med Druzy Black, Druzy Blue og Druzy light, som henholdsvis er i farverne lys hvid / beige, lys blå og i sort, så der er en farve, som passer til alle de kjoler man ejer :)

Druzy sten, hvad er det?

Druzy stenenes specielle struktur opstår når vand bærer mineraler ind i et porøst klippeområde. Her bliver mineralerne hurtigt kølet ned og der dannes små krystaller oven på tidligere mineraler. Hver druzy sten har derfor et unikt udtryk. Afhængig af mineralerne i vandet, varierer stukturer og farver. Der findes ikke to ens. Det kan derfor være svært at finde det perfekte farvematch blandt smykkerne, men det er en del af charmen ved naturlige stenLæs Mere
-20%
0
Pernille Corydon - Haze armbånd i forgyldt sølv
-20%
0
Pernille Corydon - Ash armbånd, forgyldt sølv
1
Pernille Corydon - Shallow ring i sølv
0
Pernille Corydon - Shallow ring i sølv
-20%
0
Pernille Corydon - Lille Ash ring i forgyldt sølv
loader