Pernille Corydon halskæde

Lange kæder, korte kæder eller choker, der sidder tæt på huden? Moderne og smarte halskæder med og uden vedhæng
fra Pernille Corydon - sølv eller sølv forgyldt - du finder dem lige her.

Pernille Corydon halskæder

Netop i dette forår har den danske designer og trendsætter i smykkebranchen, Pernille Corydon, sat sig solidt på det danske smykkemarked. Det er næsten, som om unge piger, voksne kvinder og dem, der befinder sig midt imellem, har sagt ”MeToo”, når de blev præsenteret for hendes smykker. Hvad det så end er, der har gjort udslaget, og sendt salgskurven på himmelflugt, så mærker vi det tydeligt i vores webshop perlenodense.dk og i guldsmedebutikken i Odense. Daylight-smykkerne, inspireret af lysets skønhed og den opgående sol, har i løbet af kort tid sat sig solidt på markedet. Det gælder sandelig også for halskæderne, både den lille model såvel som den store Daylight-halskæde. Valget står mellem sølv eller sølv forgyldt, og halskæderne ser bare godt ud, uanset om de bæres til en åbenstående skjortebluse eller falder elegant på en lun striktrøje. De forskellige serier matcher smukt til hinanden.


Pernille Corydon smykker

I vores webshop har vi utrolig mange smukke smykker, og i skrivende stund er der kommet nye designs fra hendes smykkeværksted. Noget af det nyeste fra Pernille Corydon er smykkeserien Nova - et meget stilrent smykke med en spejlblank overflade i organiske former, der på alle måder lader sig kombinere med dine favorit smykker, som du har i forvejen.
Lige nu er den bedst solgte halskæde Pernille Corydon Daylight kæden, men mon ikke en del af hendes nye designs kommer til at vinde indpas på bestsellerlisterne? Jeg tror det næsten. Desværre har jeg ingen krystalkugle stående ved kaffemaskinen i baglokalet, hvor jeg kan forudse smykkemodens kringlede veje, og hvilke brands kunderne falder for. Anyway. Det bliver i hvert fald spændende at følge Pernille Corydon på hendes vej ud på verdensmarkedet, hvor hun bliver mødt af andre store spillere i smykkebranchen.

Pernille Corydon gaver

Står du lige nu og mangler en gave til en person, du holder af, en veninde eller kæresten, én, der fortjener en lille pakke, lidt ekstra opmærksomhed i dagens anledning? Så går du helt rigtigt ved at vælge et smykke fra Pernille Corydon. Jeg tror måske at hendes ligefremme og klare design spiller en ikke uvæsentlig rolle, og har skubbet til succesen - hendes enkle stil er efterspurgt i by og på land, og er det en gave, du kigger efter, så er du landet helt rigtigt her.
Fordi: vi pakker smykket ind, skriver kortet, betaler portoen, og hvis gaven så alligevel ikke falder i hendes smag, så bytter vi med et smil.

Pernille Corydon tilbud

Lige nu har vi ikke mange smykker fra Pernille Corydon, der er sat ned i pris, for de er faktisk alle sammen i ret høj kurs. Du kan dog altid tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden og få en rabatkode på 10% på dit første køb.
I nyhedsbrevet kommer der løbende gode tilbud og rabatter på udvalgte smykker. Er du blevet nysgerrig efter at se, hvad vi har?
Så se her: smykke udsalgskategori så tjek det hele ud herLæs Mere
-10%
0
Pernille Corydon - Thelma kæde, sølv
-10%
0
Pernille Corydon - Thelma kæde, forgyldt  - Ukendt levering
-10%
0
Pernille Corydon - Waterdrop halskæde, sølv
-10%
0
Pernille Corydon - Waterdrop halskæde, forgyldt
-10%
0
Pernille Corydon - Mini Daylight kæde, sølv
-10%
0
Pernille Corydon - Mini Daylight kæde, forgyldt.
-10%
0
Pernille Corydon - Dream halskæde, sølv
-10%
0
Pernille Corydon - Dream halskæde, Forgyldt
loader