JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pernille Corydon Halskæde

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Stjernetegn halskæder

Aldrig har det været så moderne som nu at bære flere kæder om halsen på en gang. Her må kæderne gerne have forskellige længder, så de hænger smukt under hinanden og pynter.

Pernille Corydon har et stort udvalg af halskæder, hvor næsten alle sammen er justerbare, så du ikke skal bekymre dig om de passer sammen med de kæder du ønsker at kombinere dem med.


Som noget helt nyt er der kommet de flotteste stjernetegn halskæder fra Pernille Corydon, hvor vedhængene er pyntet med ægte sten og i midten af smykket finder du et stjernebillede. Som du kan se her, har hun valgt at bære stjernetegnet i kombination med andre kæder, hvor det hænger under dem.

Perlen

Daylight halskæde

Man skal lede utroligt længe for et finde et smykke, der har været ligeså moderne som Daylight serien, som kommer fra Pernille Corydon.


Her har hun virkelig ramt 100% rigtigt, jeg tror at denne serie har været den bedst sælgende gennem de sidste mange år og dette ikke uden grund.


Her er designet helt i top. Det er ikke for stort, ikke for småt og med en lettere mat overflade. Hermed kommer at Daylight smykker har en meget fordelagtig prisklasse, hvor alle kan være med.


Men, men, men der er ikke nogen som kommer sovende til noget og der skal hele tiden komme nye flotte designs til. Som det sidste er der kommet nogle utroligt smukke perlesmykker til, hvor designet er en anelse mere feminint end hvad vi kender normalt kender.


Ønsker du at blive fristet af hele Daylight serien, så er de kun et klik væk.

Daylight halskæde
Perlen

Guld halskæde

Denne sommer kommer vi til at se en hel masse unge piger, skønne kvinder og kække damer iført op til flere guldkæder af gangen, oftest hvor de hænger med lidt afstand under hinanden.


Hvilket giver et lækkert udtryk og med guldets varme farve og sommerens glød på huden, så kan det næsten ikke blive flottere og mere forførende.


Også mændene er blevet mere vovede med deres smykkevalg, nu er det ikke længere kun et enkelt læderarmbånd de bærer om håndleddet, men måske flere af gangen og dette gerne kombineret med en enkelt, hvor det er med ægte sten i en cool farve. 


Dette har Pernille Corydon selvfølgelig luret og har lavet en ny lille serie med halskæder til mænd, hvor der er flere forskellige mønstre at vælge i mellem og om det skal være fremstillet i guld eller sølv.

Perlen

Halskæde til kvinder

Ja, så er det mig igen..... Og der er jo nok ikke nogen tvivl om, at en del af de tekster der er at finde på hjemmesider og webshops er skrevet for at ranke bedre i søgeresultaterne og dermed også lige denne.


Det kan være rigtig svært at blive ved med at skrive om det samme emne uden at gentage sig selv op til flere gange. Da halskæder til kvinder er et søgeord, som mange personer bruger, så er det selvfølgelig vigtigt at blive fundet på netop det.


Det er heller ikke uden grund, at der er mange som søger netop det, da det er blevet så populært at gå med flere kæder på en gang. Som oftest holder kvinderne materialerne i de samme farver, som for eksempel kun at bære guld halskæder sammen eller udelukkende sølv halskæder på en gang.

Enkelte tilføjer også et lille vedhæng på en af halskæderne og det kunne sagtens være et lille hjerte, som ses på billedet her.


Har du ikke set den kæde fra Pernille Corydon du ønsker, så er vores kæmpe store udvalg af kæder kun et klik væk :)

Halskæde til kvinder

Pernille Corydon kæder

Netop i dette forår har den danske designer og trendsætter i smykkebranchen, Pernille Corydon, sat sig solidt på det danske smykkemarked. Det er næsten, som om unge piger, voksne kvinder og dem, der befinder sig midt imellem, har sagt ”MeToo”, når de blev præsenteret for hendes smykker.

 

Hvad det så end er, der har gjort udslaget, og sendt salgskurven på himmelflugt, så mærker vi det tydeligt i vores webshop perlenodense.dk og i guldsmedebutikken i Odense. Daylight-smykkerne, inspireret af lysets skønhed og den opgående sol, har i løbet af kort tid sat sig solidt på markedet.

Det gælder så sandelig også for halskæderne, både den lille model såvel som den store Daylight-halskæde. Valget står mellem sølv eller sølv forgyldt, og en Pernille Corydon halskæde ser bare godt ud, uanset om den bæres til en åbenstående skjortebluse eller falder elegant på en lun striktrøje. De forskellige serier matcher smukt til hinanden.

En af de nye moder er at bære mere end en kæde af gangen. Her har Pernille Corydon også den perfekte løsning, da hun både har lavet kæder med faste vedhæng og med løse vedhæng. Du kan lave alt det mix n' match, som du har lyst til, lige gyldigt om du har en Pernille Corydon guld halskæde, som dog er forgyldt, eller en af hendes halskæder i sølv. 

Pernille Corydon smykker

I vores webshop har vi utrolig mange smukke smykker, og i skrivende stund er der kommet nye designs fra hendes smykkeværksted. Noget af det nyeste fra Pernille Corydon har et meget stilrent udtryk med en spejlblank overflade i organiske former, der på alle måder lader sig kombinere med dine favorit smykker, som du har i forvejen.

Lige nu er den bedst solgte Pernille Corydon guld halskæde Daylight kæden, som dog er forgyldt, men mon ikke en del af hendes nye designs kommer til at vinde indpas på bestsellerlisterne?

 

Jeg tror det næsten. Desværre har jeg ingen krystalkugle stående ved kaffemaskinen i baglokalet, hvor jeg kan forudse smykkemodens kringlede veje, og hvilke brands kunderne falder for. Anyway. Det bliver i hvert fald spændende at følge Pernille Corydon på hendes vej ud på verdensmarkedet, hvor hun bliver mødt af andre store spillere i smykkebranchen.

Af andre mærker vil jeg gerne anbefale, at du kigger på de lækre smykker fra Enamel og Susanne Friis Bjørner, da de ligger af design rimelig tæt op af hinanden.

Venindegaver

Står du lige nu og mangler en gave til en person, du holder af, en veninde eller kæresten, én, der fortjener en lille pakke, lidt ekstra opmærksomhed i dagens anledning? Så går du helt rigtigt ved at vælge et smykke fra Pernille Corydon. Du kan endda være fuldstændig sikker på, at gaven går rent hjem, hvis du køber en Pernille Corydon halskæde. Disse kæder kan du også købe i sølv og forgyldt.


Jeg tror måske, at hendes ligefremme og klare design spiller en ikke uvæsentlig rolle, og har skubbet til succesen - hendes enkle stil er efterspurgt i by og på land, og er det en gave, du kigger efter, så er du landet helt rigtigt her.

Fordi: vi pakker smykket ind, skriver kortet, betaler portoen, og hvis gaven så alligevel ikke falder i hendes smag, bytter vi med et smil.

Se også det store udvalg af kæder, halskæder og vedhæng vi fører på siden fra andre mærker. Lad dig inspirere til dit næste smykkevalg og gå sommeren i møde med det fedeste look.

Pernille Corydon tilbud

Lige nu har vi ikke mange smykker fra Pernille Corydon, der er sat ned i pris, for de er faktisk alle sammen i ret høj kurs. Du kan dog altid tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden og få en rabatkode på 10% på dit første køb.


I nyhedsbrevet kommer der løbende gode tilbud og rabatter på udvalgte smykker. Er du blevet nysgerrig efter at se, hvad vi har af smykker på tilbud?

Så se her:smykke udsalgskategori