Pernille Corydon Halskæde

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Pernille Corydon halskæder

Aldrig har det været så moderne som nu, at bære flere kæder om halsen på en gang. Her må kæderne gerne have forskellige længder, så de hænger smukt under hinanden og pynter.

Pernille Corydon har et stort udvalg af halskæder, hvor næsten alle sammen er justerbare, så du ikke skal bekymre dig om de passer sammen med de kæder du ønsker at kombinere dem med.


Som noget helt nyt er der kommet de flotteste stjernetegn halskæder fra Pernille Corydon, hvor vedhængene er pyntet med ægte sten og midten er som et stjernebillede. Som du kan se her, har de valgt at bære stjernetegnet i kombination med andre kæder, hvor det hænger under dem.

Pernille Corydon halskæder

Netop i dette forår har den danske designer og trendsætter i smykkebranchen, Pernille Corydon, sat sig solidt på det danske smykkemarked. Det er næsten, som om unge piger, voksne kvinder og dem, der befinder sig midt imellem, har sagt ”MeToo”, når de blev præsenteret for hendes smykker.

Hvad det så end er, der har gjort udslaget, og sendt salgskurven på himmelflugt, så mærker vi det tydeligt i vores webshop perlenodense.dk og i guldsmedebutikken i Odense. Daylight-smykkerne, inspireret af lysets skønhed og den opgående sol, har i løbet af kort tid sat sig solidt på markedet. Det gælder så sandelig også for halskæderne, både den lille model såvel som den store Daylight-halskæde. Valget står mellem sølv eller sølv forgyldt, og en Pernille Corydon halskæde ser bare godt ud, uanset om den bæres til en åbenstående skjortebluse eller falder elegant på en lun striktrøje. De forskellige serier matcher smukt til hinanden.

En af de nye moder er at bære mere end en kæde af gangen. Her har Pernille Corydon også den perfekte løsning, da hun både har lavet kæder med faste vedhæng og med løse vedhæng. Du kan lave alt det mix n' match, som du har lyst til, lige gyldigt om du har en Pernille Corydon guld halskæde, som dog er forgyldt, eller en af hendes halskæder i sølv. 

Pernille Corydon smykker

I vores webshop har vi utrolig mange smukke smykker, og i skrivende stund er der kommet nye designs fra hendes smykkeværksted. Noget af det nyeste fra Pernille Corydon er smykkeserien Nova - et meget stilrent smykke med en spejlblank overflade i organiske former, der på alle måder lader sig kombinere med dine favorit smykker, som du har i forvejen.
Lige nu er den bedst solgte Pernille Corydon guld halskæde Daylight kæden, som dog er forgyldt, men mon ikke en del af hendes nye designs kommer til at vinde indpas på bestsellerlisterne?

Jeg tror det næsten. Desværre har jeg ingen krystalkugle stående ved kaffemaskinen i baglokalet, hvor jeg kan forudse smykkemodens kringlede veje, og hvilke brands kunderne falder for. Anyway. Det bliver i hvert fald spændende at følge Pernille Corydon på hendes vej ud på verdensmarkedet, hvor hun bliver mødt af andre store spillere i smykkebranchen.

Af andre mærker vil jeg gerne anbefale, at du kigger på de lækre smykker fra Enamel og Susanne Friis Bjørner, da de ligger af design rimelig tæt op af hinanden.

Pernille Corydon gaver

Står du lige nu og mangler en gave til en person, du holder af, en veninde eller kæresten, én, der fortjener en lille pakke, lidt ekstra opmærksomhed i dagens anledning? Så går du helt rigtigt ved at vælge et smykke fra Pernille Corydon. Du kan endda være fuldstændig sikker, at gaven går rent hjem, hvis du køber en Pernille Corydon halskæde. Disse kæder kan du også købe i sølv og forgyldt.
Jeg tror måske, at hendes ligefremme og klare design spiller en ikke uvæsentlig rolle, og har skubbet til succesen - hendes enkle stil er efterspurgt i by og på land, og er det en gave, du kigger efter, så er du landet helt rigtigt her.
Fordi: vi pakker smykket ind, skriver kortet, betaler portoen, og hvis gaven så alligevel ikke falder i hendes smag, bytter vi med et smil.

Se også det store udvalg af kæder, halskæder og vedhæng vi fører på siden fra andre mærker. Lad dig inspirere til dit næste smykkevalg og gå sommeren i møde med det fedeste look.

Pernille Corydon tilbud

Lige nu har vi ikke mange smykker fra Pernille Corydon, der er sat ned i pris, for de er faktisk alle sammen i ret høj kurs. Du kan dog altid tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden og få en rabatkode på 10% på dit første køb.
I nyhedsbrevet kommer der løbende gode tilbud og rabatter på udvalgte smykker. Er du blevet nysgerrig efter at se, hvad vi har?
Så se her:smykke udsalgskategori så tjek det hele ud her