JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pernille Corydon Daylight

Perlen
Vis flere produkter

Pernille Corydon Daylight øreringe

Daylight øreringe er en total bestseller hos Perlenodense. På daglig basis sælger vi minimum et par, hvis det overhovedet kan gøre det. Disse øreringe har virkelig taget Danmark med storm og som det ser ud nu, går kurven kun en vej for Pernille Corydon Daylight og det er op.
 
Populariteten gælder også ved alle aldre, både helt unge piger, som skal have deres første par øreringe, til voksne kvinder som gerne vil have noget moderne at gå med. 

Vi bliver vel også altid lidt gladere, når solen skinner, så hvorfor ikke have solen med os hele tiden :)

Daylight øreringe kan købes i forskellige størrelser og lige gyldigt, om du vil have Pernille Corydon øreringe large eller small, har vi dem med sikkerhed på lager. Disse øreringe bliver fremstillet i både sølv og forgyldt sølv og passer perfekt både til hverdagen og til fest.

Pernille Corydon Daylight halskæde

Den samme flotte sol går igen, når du køber en Pernille Corydon halskæde, hvor du her også kan skifte mellem store og små sole. Herunder også om du vil have en kæde, hvor der er små sole på hele den nederste del, en enkelt sol, som sidder fast på selve kæden eller et vedhæng med en stor sol. 
Det perfekte ved denne kollektion er, at du kan købe et fuldt sæt og på den måde også lave mix n' match med de forskellige størrelse og designs. 

Daylight ring

Ringene fra Pernille Corydon findes også i sølv og forgyldt og kan også købes, enten hvor solen er stor eller lille. Solen er dog ikke rund, men oval hvor man rigitig kan se strålerne. Det naturlige look er enormt inspirerende.
Tænker du dog, at du vil have en gerne vil have en Pernille Corydon Daylight small, men måske ikke lige er til den ovale version, kan du også købe Sunlight ring, som er rund og måske ligner den sol, vi alle tegnede, da vi var mindre. Sunlight ringen kan også købes i to forskellige størrelser.

Pernille Corydon Daylight armbånd

For at fuldende dit Daylight-sæt kan du købe et fantastisk armbånd. Armbåndet kan du købe i sølv eller forgyldt, hvor der er små sol-vedhæng hele vejen rundt. Det er super enkelt, men med et virkelig flot design alligevel, som bare gør, at man har lyst til at gå med det hele tiden. Det er ikke til at stå for.

Noget af det nyeste Pernille Corydon er kommet frem med, er en hairclip. Denne er selvfølgelig også en del af Daylight kollektionen og et smykke, som klart bliver overset. Den passer perfekt til lige at samle lidt hår omme bag på hovedet og giver lige det ekstra touch og prikken over i'et, inden man skal ud af døren. Og så behøver man heller ikke gøre brug de knap så kønne hårnåle.