Pernille Corydon armbånd

Populære Pernille Corydon armbånd.
Helt enkle, med tags, mønter eller retro-modeller. Faste armringe eller løse kæder.
Modesmykker, der passer sammen - altid fri fragt

Pernille Corydon armbånd

Her finder du de fabelagtige Pernille Corydon armbånd fra hendes smykkeserier, der i løbet af få måneder har erobret det danske modesmykkeunivers. Hendes design kendes på den enkle stil med en let organisk finish, og de rene, stringente linjer. Kort sagt et brand, et look, en modestil, som er faldet i rigtig mange kvinders smag. Disse kan du købe som Pernille Corydon guld armbånd, som er i forgyldt sølv eller i sølv. Herefter er det kun fantasien, der sætter grænser på de mange designs og måder, du kan bære dine armbånd på.

I Perlens webshop finder du alle Pernille Corydons øvrige smykkekollektioner, øreringeringe og halskæderder matcher smukt til de forskellige armbånd.
Der er de lidt mere diskrete eller de helt enkle, som er smukke hver for sig, og som sagtens kan kombineres med andre armbånd, uanset hvor du har dem fra. Armbåndenes længder kan justeres, så jeg kan med god overbevisning i stemmen sige, at de passer på enhver arm.
Derudover kan du også købe æsker med Pernille Corydon armbånd, hvor du får 2 armbånd med to forskellige design. De er super flotte og perfekte til at sætte sammen.
Der er også kommet et lille udvalg af armringe, nogle snoede, andre med en smuk mønstret overflade og nogle mere stilrene, hvor overfladen er let hammerslået. Det giver armringen et mere råt look, og så er den lige til at klemme ned over armen. 
Et armbånd Pernille Corydon er helt sikkert et køb værd!

Pernille Corydon smykkeserier

Smykkemoden anno 2020 er stort set uden faste retningslinjer eller normer. Heldigvis. Ikke noget med at sige ”det passer da ikke sammen”, for faktisk kan du i dag kombinere dine smykker på kryds og tværs, både mellem de forskellige mærker, som du har samlet sammen, købt eller fået foræret i løbet af årene, men også om det skal være i guld eller sølv. Du gør, som det passer dig bedst, til dit tøj og dit humør. Det er bare skønt og giver plads, så den enkelte kan eksperimentere.
Er du faldet for Pernille Corydon, så har hun designet forskellige smykkeserier, hvor der både er øreringeringe og halskæder i et sæt, hvor alle delene passer smukt sammen, uden at falde ved siden af.

Daylight-serien er vores bedst solgte smykkeserie fra Pernille Corydon, men også Sheen-serien er utrolig smuk og populær. De små runde mønter, som hænger ned fra øreringene og fra armbåndet giver dem et levende look, der glimter og bevæger sig smukt til din rytme.

Smykkegave idé

Søger du en gaveidé, et smykke til en du holder af, så er Pernille Corydon smykker et meget godt valg. Hendes smarte smykker med deres utrolig lette og meget moderne designs favner vidt og rækker langt ud i popularitet.
Husk at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb. Lidt har også ret.Læs Mere
1
Pernille Corydon - Galaxy armbånd, sølv
-45%
1
Pernille Corydon - Shallow armbånd i forgyldt sølv
0
Pernille Corydon - Ella armbånd, sølv
loader