JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pernille Corydon Armbånd

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Pernille Corydon øreringe

Søger du et par øreringe, der passer til dit Pernille Corydon armbånd?

Så er det jo oplagt at kigge forbi blandt de hundredevis af øreringe, der efterhånden er kommet fra Pernille Corydon.

Her finder du nærmest alt hvad hjertet begærer, da hendes kollektioner er forholdsvis forskellige. Lige fra det mere rå, over i det nuttede og næsten altid med ægte sten i smykkerne.


I den sidste tid har vi stiftet bekendtskab med nye smykkesten i grønne nuancer som: aventurin, turmalin og peridot, som hver især giver lidt kant til øreringene.


Der er også kommet flere typer af creoler med flere forskellige overflader, som er en smule mere vovede og størrer i diameteren end dem vi kender fra før.


Så ønsker du et nyt par øreringe, så kan jeg varmt anbefale lige at scrolle igennem denne kategori.

Pernille Corydon øreringe
Perlen

Pernille Corydon armbånd guld

Søger du et fedt armbånd?

Et armbånd, som skiller sig lidt ud?

Måske et armbånd med perler eller pastel farvede halvædelsten?


Så skal du helt klart kigge på de mange armbånd fra Pernille Corydon. Her er virkelig kræset for detaljen og farvesammensætningen. Specielt er der kommet rigtig mange armbånd i guld fra hendes hånd i den sidste kollektion, hvor der er leget med farverne og designet.


Alle smykker fra Pernille Corydon er nikkelfri og fremstillet i ægte materialer, så du er sikker på at få den ægte vare.

Perlen

Pernille Corydon Daylight

Daylight serien fra Pernille Corydon har været den bedst solgte smykkeserie i længere tid.


Den henvender sig såvel til de unge piger, smukke damer og skønne kvinder med det lidt mere åbne og luftige design. Ydermere er der valgt en lettere mat overflade, hvilket gør at Dayligt smykkerne skiller sig lidt ud fra andre smykker.


Der er alt hvad hjertet begærer i denne serie, lige fra hænge øreringe, små ørestikker, perle smykker, ringe i flere udgaver og flotte vedhæng med kæde på. Så ønsker du dig et helt sæt i den samme serie, så er der rigtig meget lækkert at vælge imellem.


Alle Dayligt smykker er fremstillet i sterling sølv eller i forgyldt sølv med en let mat overflade.

Armbånd Pernille Corydon

Her finder du de fabelagtige Pernille Corydon armbånd fra hendes smykkeserier, der i løbet af få måneder har erobret det danske modesmykkeunivers. Hendes design kendes på den enkle stil med en let organisk finish, og de rene stringente linjer.

Kort sagt et brand, et look, en modestil, som er faldet i rigtig mange kvinders smag. Disse kan du købe som Pernille Corydon guld armbånd, som er i forgyldt sølv eller i sølv. Herefter er det kun fantasien, der sætter grænser på de mange designs og måder, du kan bære dine armbånd på.

I Perlens webshop finder du alle Pernille Corydons øvrige smykkekollektioner, øreringeringe og halskæder der matcher smukt til de forskellige armbånd.

Se også de mange smukke armbånd vi har på siden fra utroligt mange andre mærker og lad dig inspirere til dit kommende armbånd valg.

Der er de lidt mere diskrete eller de helt enkle, som er smukke hver for sig, og som sagtens kan kombineres med andre armbånd, uanset hvor du har dem fra. Armbåndenes længder kan justeres, så jeg kan med god overbevisning i stemmen sige, at de passer på enhver arm.

Derudover kan du også købe æsker med Pernille Corydon armbånd, hvor du får 2 armbånd med to forskellige design. De er super flotte og perfekte til at sætte sammen.

Der er også kommet et lille udvalg af armringe, nogle snoede, andre med en smuk mønstret overflade og nogle mere stilrene, hvor overfladen er let hammerslået. Det giver armringen et mere råt look, og så er den lige til at klemme ned over armen. Et armbånd Pernille Corydon er helt sikkert et køb værd!

Faste armringe eller løse kæder, modesmykker der altid passer sammen.

Synes du at det er irriterende at have den overskydende stykke kæde hængende, er det altid en mulighed lige at klippe den af med en tang. Enten kan du gøre det selv eller du kan gå ind til din lokale guldsmed og lade dem hjælpe dig med det.

Pernille Corydon smykker

Smykkemoden anno 2022 er stort set uden faste retningslinjer eller normer. Heldigvis. Ikke noget med at sige ”det passer da ikke sammen”, for faktisk kan du i dag kombinere dine smykker på kryds og tværs, både mellem de forskellige mærker, som du har samlet sammen, købt eller fået foræret i løbet af årene, men også om det skal være i guld eller sølv.

Du gør, som det passer dig bedst, til dit tøj og dit humør. Det er bare skønt og giver plads, så den enkelte kan eksperimentere.

Er du faldet for Pernille Corydon, så har hun designet forskellige smykkeserier, hvor der både er øreringeringe og halskæder i et sæt, hvor alle delene passer smukt sammen uden at falde ved siden af.

Daylight smykker er vores bedst solgte smykkeserie fra Pernille Corydon, men også Sheen-serien er utrolig smuk og populær. De små runde mønter som hænger ned fra øreringene og fra armbåndet giver dem et levende look, der glimter og bevæger sig smukt til din rytme.

Smykkegave idé

Søger du en gaveidé, et smykke til en du holder af, så er Pernille Corydon smykker et meget godt valg. Hendes smarte smykker med deres utrolig lette og meget moderne designs favner vidt og rækker langt ud i popularitet.

Husk at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb. Lidt har også ret.