JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pernille Corydon ankelkæder

Vis flere produkter

Pernille Corydon ankelkæde

Pernille Corydon ankelkæder findes i mange forskellige typer med pynt i form af mønter, perler, sten og diverse vedhæng. De fleste af Pernille Corydons ankelkæder findes som del af samlinger med blandt andet halskæderarmbåndringeøreringe og vedhæng. Dermed er det meget nemt at samle accesories, der passer sammen.

Pernille Corydon finder oftest sin inspiration til hendes nye smykker, i naturen hun ser og oplever overalt i verden på hendes verdensrejser. Hun burde have vundet guld ud fra de smukke og betagende smykker, hun laver.

En Pernille Corydon ankelkæde i sølv eller Pernille Corydon ankelkæde guld (sølvforgyldt) sælges i justerbare størrelser, der passer de fleste.

Hvis du er glad for ankelkæder, men ikke er vild med Pernille Corydons udvalg, kan du finde et større udvalg her.

Ankelkæde som gave

Det er en fantastisk ide at give en ankelkæde om gave. Det kan nogle gange være svært at finde på passende gaveideer til veninden, konen, kæresten eller den forlovede.

De fleste af vores ankelkæder findes i sølv, guld (forgyldt), rosa forgyldt eller ruthineret sølv (sort farve). Der er derfor noget til enhver smag for hver type. Derudover er de fleste ankelkæder justerbare, så det er ikke nødvendigt at kende den præcise størrelse på hende, du køber gave til.

Ankelkæder passer til enhver lejlighed, hvad end det er med højhælede sko til fin fest, med sandaler på gåtur eller med bare fødder på stranden.

Det kan nogle gange være svært at købe smykker i gave, da de fleste kvinder allerede har en smykkesamling med alle deres typiske favoritsmykker. Her er en ankelkæde især en rigtig god ide, da de fleste kvinder ikke har så mange af disse på trods af ankelkædens popularitet.

Smykker til sommeren

Blandt alle de sommersmykker der findes er ankelkæder sandsynligvis de mest populære. Ankelkæder er specielt populære om sommeren.

Når først du er begyndt at gå med ankelkæder, bliver det meget hurtigt svært at forlade huset uden at have en kæde på. Ankelkæden er et fantastisk feminint smykke at have på i sommervejret. De er simpelthen guld værd.

Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af dig selv, om det er for kæresten, veninderne eller blot for dig selv?

Så synes jeg, at det giver et eller andet at tage en ankelkæde på, da du får lidt udsmykning om anklen og sætter lidt fokus der.