Pernille Corydon

Der er vist ingen tvivl om, at Daylight serien fra Pernille Corydon er umådelig smuk i al sin enkelhed!
Pernille Corydons design har løbet langt foran alle andre som årets bestseller indenfor smykker.
Elegante og super moderne smykker.

Pernille Corydon smykker

Hvem forhandler Pernille Corydon smykker, tænker du? Det gør vi, Perlenodense, selvfølgelig! Her kan du lave alle de køb af hendes smykker, du har lyst til. Vi har det hele enten i vores forretning eller på vores webshop.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med de utrolig smukke smykker fra Pernille Corydon, så er tiden absolut inde nu.
Designet er nærmest poppet op i det danske smykkeunivers, og her i Perlen mærker vi helt klart, at kunder i alle aldre er faldet pladask for dem, allerede inden vi blev Pernille Corydon smykker forhandler.
Hun har sit hovedsæde i Haderslev, hvor hun designer alle sine helt fantastiske smykker. Med et sikkert anker i det sønderjyske og
grænselandet henter hun naturligvis også inspiration fra udlandet.

Mon ikke hun allerede som lille pige gik med en stor designer gemt i maven?
Noget tyder på det: en kreativ sans for at se det unikke i de ædle metaller på arbejdsbordet, og så kombinere det kreative med evnen til at skabe noget eminent.
Dyder, som med årene er blevet finpudset, og takket være en solid arbejdsindsats har udviklet sig, så hun i dag er indehaveren af et kendt dansk smykkemærke.

Sådan er det med flere af de store kunstnere i dag - de kan bare ikke lade være med at være kreative.

For små 12 år siden satte hun turbo på smykkefirmaets store eventyr, og år efter år er vokseværket i virksomheden fortsat ufortrødent.
Hendes smykker forhandles nu i flere store byer rundt omkring i hele verdenen. Her er det helt på sin relevante plads at pointere,
at smykke Pernille Corydon er et Dansk Design Brand, vi i Danmark kan være stolte over. Vi var her heller ikke i tvivlom, at vi skulle være en af de forhandlere af Pernille Corydon, som bare skulle have hendes produkter hurtigst muligt. Hendes smykker er simpelthen ikke til at stå for.

Bestseller top 10 - Pernille Corydon

Pernille Corydons enkle og alligevel så ekstraordinære designs er gået direkte ind i kundernes hjerter.
Smykkernes fremragende design, de gode priser og ikke mindst en helt formidabel leveringsdygtighed har skubbet på i den helt rigtige retning.
Det kan siges helt kort - hun er løbet med sejren som vores bestsellermærker. Det er hendes brand, vi har solgt absolut mest fra.
Specielt Dayligt serien med det luftige design og glade budskab tiltaler mange. Det er et sikkert køb.


Pernille Corydon Daylight

Pernille Corydon øreringe hot lige nu

Nummer 1 - Daylight-øreringene er de mest populære, og lige nu også de største sællerter.
Daylight øreringene fremstilles i tre forskellige størrelser – lille, mellem og stor – så der er en model, der passer til enhver øreflip, også selv om den mest populære ørering er mellem-modellen, som måler 22mm

Du finder alle Pernille Corydon øreringe på vores webshop lige her.

Nummer 2 - Bestsellerlistens anden plads deler de små fine Sheen og Small Coin øreringe mellem sig.
Sheen ørestikkerne er små plader, som ligesom er lagt en lille smule over hinanden og som sættes på øret.
De er bare smarte. Coin-øreringene er creoler, hvorfra der hænger to ”mønter”, begge med en mat overflade.

Nummer 3 - på listen dette forår er Brooklyn creolerne.
De er formet som en lækker vifte, der hænger lige under øret.
Disse øreringe fylder også en anelse mere end normalt, uden at de på nogen måde bliver for meget.
Set fra en guldsmeds synspunkt er det dejligt igen at opleve, at kvinder i alle aldre og generationer lige så stille igen ønsker at bære smykker ørerne, som fylder lidt mere.

Du kan vælge alle modellerne i enten sølv og sølv forgyldt på vores webshop.

Daylight og Sheen smykker fra Pernille Corydon 

Daylight-Serien er det absolut bedst kendte Pernille Corydon design, og den succes har givet hendes smykkebrand et solidt fundament at bygge
videre på. Designet minder om en smuk sol, der i det spæde morgengry er på vej op over kanten af horisonten efter en lang og rolig nat.
Hvem kunne ikke tænke sig at blive mindet om solens blide stråler, hver gang de kigger på deres smykke?

De fleste tænker jeg, ikke mindst lige nu i denne grå og mørke tid, hvor vi venter på det igen skal blive forår.
Og ja, jeg har bemærket det. Det er januar og overalt kigger vintergækker, krokusser og erantis ud af den kolde jord med budskaber om, at det går mod lysere tider.
Med smykker fra Daylight-serien kan man nærmest få fornemmelsen af, at solens stråler rammer en lige i ansigtet, når man åbner øjnene.

I den populære ”Dagslys-Smykke-Serie” er der naturligvis matchende øreringe, ringe og halskæder, og da vi alle er forskellige og helt unikke hver for sig,
bliver de lavet i flere forskellige størrelser. Små, store eller midt imellem? Det gør det nemt at vælge hvilken type smykke, du mest er til.

Skal det være de store modeller, som er en anelse mere opsigtsvækkende eller de små, der i sagens natur er en kende mere neutrale?
Udover Dayligt-smykkerne er der også den hippe Sheen-serie, hvor der hænger nogle små runde plader ned under smykket, som bevæger sig i takt med dine bevægelser.
Det er slet ikke så tosset endda, ikke mindst i den kommende forårs- og sommertid, hvor vi ikke længere har helt så meget tøj på, og gerne vil glimte om kap med solen.

Køb Pernille Corydon smykker hos Perlenodense. Vi har altid fri fragt og hurtig levering.

Kvalitetssmykker til rigtig gode priser

Alle smykkerne fra Pernille Corydon bliver fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv.

De er supermoderne, enkle og lette i designet og alligevel utrolig tidløse - derfor er det ikke svært at kombinere dem med dine øvrige smykker fra andre mærker.
Penge er som bekendt ikke noget, man taler om, men her er der helt klart tale om et smykkebrand, der kan købes til utrolig fornuftige priser.
Og det, uden at gå på kompromis med kvaliteten - den er helt i højsædet og klarer sig ganske udmærket, når man tager pris og kvalitet i betragtning.
Du kan derfor sagtens lave et køb af flere forskellige smykker og tilføre andre smykker til samlingen, alt efter smag og behag, og om det skal være i guld eller sølv. Husk dog på, hvis du søger noget Pernille Corydon i guld, at du ikke bliver slemt skuffet, da alle hendes guld smykker bliver produceret i forgyldt sølv. Går du dog efter noget Pernille Corydon sølv, kan du være 100 % sikker i dit køb, da 925 sterling sølv er det eneste materiale, de fremstiller deres sølvsmykker i.

Pernille Corydon ring

Søger du en rigtig lækker Pernille Corydon ring, hvor du både ønsker at den skal have et smart og moderigtigt design, sidder godt på fingeren og som ovenikøbet kan
købes til priser, der ikke slår bunden ud af dit budget?

Så tjek disse ringe ud! De er alle sammen fremstillet i sølv eller forgyldt sølv.
Her finder du forrygende ringe i fremragende design - nogle smalle modeller med et lækkert mønster på toppen, men også de meget moderne og populære
Daylight-ringe, som fylder en del på fingeren, uden at den på nogen måde kommer til at virke klodset.
Det åbne design giver den et let look, den sidder fortrinligt på fingeren og så er den meget behagelige at bære.

Med en Pernille Corydon ring kan du altid være sikker på at være med på den sidste mode.

Modesmykker til små priser.

Som forhandler Pernille Corydon, Perlenodense, er vi global players, og har næse for hurtigt at opsnappe, hvor smykkemoden bevæger sig hen.
Uden at prale kan vi sige, at vi har fingeren på pulsen, når det gælder trenden i smykkeverden og hvilke designs, kunderne falder for.
Derfor skal du vide, at uanset hvilket smykke du vælger her på vores webside, lever det 100% op til de nyeste modetrends indenfor smykkeverdenen –
både her i Danmark, Europa eller resten af verden. Det er helt sikkert et køb, du ikke til fortryde.

Pernille Corydon smykker har ramt plet denne gang, og kvinder i alle generationer er faldet for hendes design. Faktisk har vi bemærket, at efterspørgslen på disse smykker spænder hele vejen rundt - fra de unge, som skal konfirmeres til foråret, studenterne, som lige straks skal have hue på, men ikke kun her.
Hendes smykker ligger også smukt pakkede ind på morgenbakken ved siden af cafe-latten og croissanten. Bryllupper, fødselsdage eller bare fordi!!! De er bare flotte.
 
Dermed sagt dækker smykkerne fra Pernille Corydon over et bredt udvalg af kunder og dette tror jeg, blandt andet er den helt fantastiske pris,
som gør, at man kan lege og kombinere hendes smykker både på kryds og tværs. Vi, hos Perlenodense, er i hvert fald en stolt forhandler af Pernille Corydon smykker og vi står også altid klar i vores butik til at hjælpe med at finde dit personlige smykke og til en god pris.

Tænker du at disse smykker ikke lige er noget for dig, så synes jeg, at du skal kigge forbi alle de flotte designs fra Enamel Copenhagen, som er en lidt anden stil og hvor de alle sammen er pyntet med en lille dot af emalje i forskellige farver. Eller de meget efterspurgte smykker fra Sif Jakobs, som igen er en anden stil, da de fleste smykker er blanke med zirkonia og med meget mere stilrene linier. Eller du kunne tjekke smykkerne ud fra Julie Sandlau, disse er igen en anden stil, hvor de er noget mere feminine i deres udtryk, her igen pyntet med krystaller, som følger tidens trends.

Vi stræber altid efter at være din foretrukne butik, og være den først, du tænker på, når du tænker på forhandlere Pernille Corydon. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, er du mere end velkommen til at søge efter dine smykker på vores webshop. Her er alt, hvad hjertet begærer.

Læs Mere