JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pernille Corydon

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Hvem er Pernille Corydon?

Man hører ofte ordene Pernille Corydon smykker, men hvem er Pernille Corydon egentlig?

Hun er en ung dame i hendes bedste alder. Født i den lille by Kerteminde på Fyn i 1979 og driver i dag sin virksomhed fra Haderslev.


Pernille Corydons interesse for håndværk viste sig allerede i en tidlig alder og gennem årene er hendes unikke talent kun blevet mere tydelig og effektfuld.

I året 2007 begyndte hun at lege med tanken om at designe smykker og i dag sælger hun sine smykker i mere end 600 forskellige butikker i over 20 lande.

Pernille Corydon smykker
Perlen

Pernille Corydon øreringe

Pernille Corydon øreringe er virkelig hotte lige nu.

Du finder samtlige øreringe fra hendes hånd på vores webshop. Surf igennem alle de smukke smykker og lad dig inspirere til dit kommende ørering valg. Her er et kæmpe udvalg af øreringe, ørestikker og creoler med alt hvad hjertet begærer.


Specielt vil jeg anbefale de nye øreringe som hænger under øret, der er kommet i den sidste kollektion, de er spækket med de fineste hvide perler. Her kan man kun sige at perleøreringe er kommet tilbage igen og mon ikke, at denne gang er det for at blive.


Du kan vælge alle modellerne i enten sølv og sølv forgyldt på vores webshop.

Pernille Corydon øreringe
Perlen

Pernille Corydon halskæde

Søger du en ny halskæde?


En kæde du både kan bære til hverdag og når du skal i byen, en kæde der kan holde til at du bruger den, en der følger moden og vækker lidt opmærksomhed?

Så kan du helt sikkert finde din kommende halskæde lige her, da Pernille Corydon hver eneste gang kommer med et bredt udvalg af smykker, fremstillet så de lige passer til dig. Her er helt enkle tynde kæder, der er gode at bruge i kombination med andre halskæder. Kæder der er pyntet med ægte smykkesten eller måske endda de smukkeste hvide perler, som hænger ned fra selve kæden og giver den lidt længde.


På det sidste er kæder med stjernetegn også kommet tilbage i modebilledet igen og her kan Pernille Corydon selvfølgelig også være med. Hun har formået at designe nogle helt nytænkende stjernetegn smykker, som er større end dem vi normalt kender pyntet med ægte sten i lækre pastelfarvede nuancer.

Pernille Corydon halskæde
Perlen

Pernille Corydon armbånd

Der er ikke noget som at bære et smukt armbånd om håndleddet.

Et armbånd der giver der glæder dig, hver gang du kigger på det. Måske endda et armbånd, som du har fået af en, som du holder af og som står dig nær. Og ikke mindst at det glæder dig, hver gang dine øjne hviler på det og du bliver varm om hjertet. Det er lige netop det, man kalder et smykke med affektionsværdig.


Ja, det lyder næsten som en hel film, en romantisk en af slagsen. Kender du det, at du har haft en god oplevelse med en anden person, og når du efterfølgende ser en genstand, som minder dig om den, så kildrer det lidt i maven?


Hos Perlen har vi et meget bredt udvalg af armbånd til kvinder i mange forskellig materialer og designs lige til at tage på, og gå den kommende dag i møde med.

Pernille Corydon armbånd
Perlen

Pernille Corydon Bestseller

Nummer 1 - Daylight øreringe

De er helt klart de mest populære og lige nu og sikkert også frem i tiden nogen af de bedst sælgende øreringe vi har haft.
Daylight øreringene fremstilles i tre forskellige størrelser - lille, mellem og stor - så der er en model, der passer til enhver øreflip. Den mest populære Daylight ørering er mellem-modellen, som måler 22mm

Nummer 2 - Bestsellerlistens anden plads deler de små fine Sheen og Small Coin øreringe mellem sig.


Sheen ørestikkerne er små plader, som ligesom er lagt en lille smule over hinanden og som sættes på øret. De er bare smarte. Coin-øreringene er creoler, hvorfra der hænger to ”mønter”, begge med en mat overflade.

Nummer 3 - på listen dette forår er

Copenhagen øreringene disse øreringe fylder ikke ret meget på øret og kan også sagtens bruges i hul nummer 2 eller 3.


Set fra en guldsmeds synspunkt er det dejligt igen at opleve, at kvinder i alle aldre og generationer lige så stille igen ønsker at bære smykker i ørerne, som fylder lidt mere.

Pernille Corydon Bestseller
Perlen

Pernille Corydon ringe

Jamen altså, det bliver bare ved med at vælte smukke smykker ud fra dette kendte danske smykkefirma. Her ser du nogle af de sidste ringe, der er kommet fra den sidste kollektion.


Smykkerne er inspireret af naturen, havet og små blomster der vokser i nærheden. Hvilket jeg tror er med til at gøre smykkerne fra Pernille Corydon så populære, som de er i dag. Specielt vil jeg fremhæve den meget smukke let svungne ring med små yndige blomster på toppen. Ringen findes både i sølv og i sølv forgyldt, så er det bare lige om du kan vælge.


Fra tidligere kollektioner vil jeg gerne fremhæve Daylight ringen, som bare bliver ved med at være meget populær og som kommer i flere forskellige størrelser og materialer.

Pernille Corydon ringe
Perlen

Er Pernille Corydon smykker sølv?

Smykker fra Pernille Corydon er ægte sølv.

Du skal du ikke være i tvivl, de lækre smykker fra hendes hånd er alle sammen fremstillet i ægte materialer. De bruger udelukkende ægte materialer ved Pernille Corydon og det værende lige fra 925 sterling sølv til deres sølv forgyldte smykker.


Flere af de brugte smykkesten fra hende er selvfølgelig også ægte og her er der tale om: Ferskvandsperler, turmaliner i forskellige farver, grønne peridoter, rosakvarts, agat og gule citriner.


Pernille Corydon følger hele tiden den sidste mode og mon ikke der vil komme flere smykker med ægte sten i forskellige faconer og smukke designs.

Pernille Corydon smykker

Hvem forhandler Pernille Corydon smykker?

Det gør vi, Perlenodense, selvfølgelig! Her kan du gøre alle de køb af hendes smykker, du har lyst til. Vi har det hele enten i vores forretning i Odense eller på vores webshop.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med de utrolig smukke smykker fra Pernille Corydon, så er tiden absolut inde nu.
Designet er nærmest poppet op i det danske smykkeunivers, og her i Perlen mærker vi helt klart, at kunder i alle aldre er faldet pladask for dem, allerede inden vi blev Pernille Corydon smykke forhandler.
Hun har sit hovedsæde i Haderslev, hvor hun designer alle sine helt fantastiske smykker. Med et sikkert anker i det sønderjyske og grænselandet henter hun naturligvis også inspiration fra udlandet.

Mon ikke hun allerede som lille pige gik med en stor designer gemt i maven?
Noget tyder på det: en kreativ sans for at se det unikke i de ædle metaller på arbejdsbordet, og så kombinere det kreative med evnen til at skabe noget eminent.
Dyder, som med årene er blevet finpudset, og takket være en solid arbejdsindsats har udviklet sig, så hun i dag er indehaveren af et kendt dansk smykkemærke.

Sådan er det med flere af de store kunstnere i dag - de kan bare ikke lade være med at være kreative.
For små 12 år siden satte hun turbo på smykkefirmaets store eventyr, og år efter år er vokseværket i virksomheden fortsat ufortrødent.
Hendes smykker forhandles nu i flere store byer rundt omkring i hele verdenen. Her er det helt på sin relevante plads at pointere, at det er et Dansk Design Brand, vi i Danmark kan være stolte over.

Vi var heller ikke i tvivl om, at vi skulle være en af de forhandlere af Pernille Corydon, som bare skulle have hendes produkter hurtigst muligt. Hendes smykker er simpelthen ikke til at stå for.

Bestseller top 10 - Pernille Corydon

Pernille Corydons enkle og alligevel så ekstraordinære designs er gået direkte ind i kundernes hjerter.
Smykkernes fremragende design, de gode priser og ikke mindst en helt formidabel leveringsdygtighed har skubbet på i den helt rigtige retning.
Det kan siges helt kort - hun er løbet med sejren som vores bestsellermærker. Det er hendes brand, vi har solgt absolut mest fra. Specielt Dayligt serien med det luftige design og glade budskab tiltaler mange. Det er et sikkert køb.

Pernille Corydon Daylight

Daylight smykke serien er det absolut bedst kendte Pernille Corydon design, og den succes har givet hendes smykkebrand et solidt fundament at bygge videre på. Designet minder om en smuk sol, der i det spæde morgengry er på vej op over kanten af horisonten efter en lang og rolig nat. Hvem kunne ikke tænke sig at blive mindet om solens blide stråler, hver gang de kigger på deres smykke?

De fleste tænker jeg, ikke mindst lige nu i denne grå og mørke tid, hvor vi venter på det igen skal blive forår.
Og ja, jeg har bemærket det. Det er januar og overalt kigger vintergækker, krokusser og erantis ud af den kolde jord med budskaber om, at det går mod lysere tider. Med smykker fra Daylight-serien kan man nærmest få fornemmelsen af, at solens stråler rammer en lige i ansigtet, når man åbner øjnene.

I den populære ”Dagslys-Smykke-Serie” er der naturligvis matchende øreringe, ringe og halskæder, og da vi alle er forskellige og helt unikke hver for sig, bliver de lavet i flere forskellige størrelser. Små, store eller midt imellem? Det gør det nemt at vælge hvilken type smykke, du mest er til.

Skal det være de store modeller, som er en anelse mere opsigtsvækkende eller de små, der i sagens natur er en kende mere neutrale?
 
Udover Dayligt smykkerne er der også den hippe Sheen-serie, hvor der hænger nogle små runde plader ned under smykket, som bevæger sig i takt med dine bevægelser. Det er slet ikke så tosset endda, ikke mindst i den kommende tid, hvor vi ikke længere har helt så meget tøj på, og gerne vil glimte om kap med solen.

Køb Pernille Corydon smykker hos Perlenodense. Vi har altid fri fragt og hurtig levering.

Smykker til rigtig gode priser

Alle smykkerne fra Pernille Corydon bliver fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv.

De er supermoderne, enkle og lette i designet og alligevel utrolig tidløse - derfor er det ikke svært at kombinere dem med dine øvrige smykker fra andre mærker.
Penge er som bekendt ikke noget, man taler om, men her er der helt klart tale om et smykkebrand, der kan købes til utrolig fornuftige priser. Og det, uden at gå på kompromis med kvaliteten - den er helt i højsædet og klarer sig ganske udmærket, når man tager pris og kvalitet i betragtning.

Du kan derfor sagtens lave et køb af flere forskellige smykker og tilføre andre smykker til samlingen, alt efter smag og behag, og om det skal være i guld eller sølv. Husk dog på, hvis du søger noget Pernille Corydon i guld, at du ikke bliver slemt skuffet, da alle hendes guld smykker bliver produceret i forgyldt sterling sølv. Går du dog efter noget Pernille Corydon sølv, kan du være 100 % sikker i dit køb, da 925 sterling sølv er det eneste materiale, de fremstiller deres sølvsmykker i.

Pernille Corydon ring

Søger du en rigtig lækker Pernille Corydon ring, hvor du både ønsker at den skal have et smart og moderigtigt design, sidder godt på fingeren og som ovenikøbet kan købes til priser, der ikke slår bunden ud af dit budget?

Så tjek disse ringe ud! De er alle sammen fremstillet i sølv eller forgyldt sølv. Her finder du forrygende ringe i fremragende design - nogle smalle modeller med et lækkert mønster på toppen, men også de meget moderne og populære Daylight-ringe, som fylder en del på fingeren, uden at den på nogen måde kommer til at virke klodset.
Det åbne design giver den et let look, den sidder fortrinligt på fingeren og så er den meget behagelige at bære.

Med en Pernille Corydon ring kan du altid være sikker på at være med på den sidste mode.

Pernille Corydon tilbud

Som forhandler af Pernille Corydon er vi global players, og har næse for hurtigt at opsnappe, hvor smykkemoden bevæger sig hen.
Uden at prale kan vi sige, at vi har fingeren på pulsen, når det gælder trenden i smykkeverden og hvilke designs, kunderne falder for. Derfor skal du vide, at uanset hvilket smykke du vælger her på vores webside, lever det 100% op til de nyeste modetrends indenfor smykkeverdenen - både her i Danmark, Europa eller resten af verden. Det er helt sikkert et køb, du ikke vil fortryde.

Pernille Corydon smykker har ramt plet denne gang, og kvinder i alle generationer er faldet for hendes design. Faktisk har vi bemærket, at efterspørgslen på disse smykker spænder hele vejen rundt - fra de unge, som skal konfirmeres til foråret, studenterne, som lige straks skal have hue på, men ikke kun her.

Hendes smykker ligger også smukt pakkede ind på morgenbakken ved siden af cafe-latten og croissanten. Bryllupper, fødselsdage eller bare fordi!!! De er bare flotte.
 
Dermed sagt dækker smykkerne fra Pernille Corydon over et bredt udvalg af kunder og dette tror jeg, blandt andet er den helt fantastiske pris, som gør, at man kan lege og kombinere hendes smykker både på kryds og tværs. Vi, hos Perlenodense, er i hvert fald en stolt forhandler af Pernille Corydon smykker og vi står også altid klar i vores butik til at hjælpe med at finde dit personlige smykke og til en god pris.

Tænker du at disse smykker ikke lige er noget for dig, så synes jeg, at du skal kigge forbi alle de flotte designs fra Enamel, som er en lidt anden stil og hvor de alle sammen er pyntet med en lille dot af emalje i forskellige farver. Eller de meget efterspurgte smykker fra Sif Jakobs, som igen er en anden stil, da de fleste smykker er blanke med zirkonia og med meget mere stilrene linier.
Eller du kunne tjekke smykkerne ud fra Jeberg, disse er igen en anden stil, hvor de er noget mere feminine i deres udtryk, her igen pyntet med krystaller, som følger tidens trends.

Vi stræber altid efter at være din foretrukne butik, og være den første, du tænker på, når du tænker på forhandlere Pernille Corydon. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, er du mere end velkommen til at søge efter dine smykker på vores webshop. Her er alt, hvad hjertet begærer.

Pernille Corydon perler

Perler er igen kommet og denne gang tænker jeg for at blive, de er nu endelig til gængelige på vores side! 
Smykkerne kommer med de helt unikke, fantastisk flotte hvide perler. Her kommer der ringe, øreringe og kæder med smukke vedhæng som bærer de funklende hvide perler.

Pernille Corydon perle øreringe

Næsten uanset hvad den skønne Pernille Corydon kommer med, kan vi være sikre på at se at smykkerne strømmer ind på vores hitlister!
Det må være de fantastiske, moderne og trendy design samtidig med det er til priser hvor vi næsten allesammen kan være med.
I denne nye fantastiske kollektion er der ikke sparet på lækre farver, da de valgte sten har nogle rolige farver med en glimtende overflade, hvilket er virkelig svært at få frem på billederne.
I det virkelige liv, vil stenen glimte helt fantastisk alt efter hvilket lys du bærer dem i.