Gammelt guld

Skræddersyede smykker designet af dig fremstillet af Perlen.
Kom forbi med dine gamle guldsmykker, ligegyldigt om det er gamle ringe, øreringe eller halskæder, bare det er guld. Vi vil naturligvis stå til rådighed og guide dig gennem hele processen, så vi finder den bedste løsning, som passer til dig.

Vis flere produkter

Omsmeltning af guld

Vi kender alle, at man arver nogle guldsmykker fra tidligere familiemedlemmer. Ofte ser vi, at folk har alt for mange gamle arvesmykker liggende i skuffen, som de ikke kan nænne at sælge, da de har en høj affektionsværdi. Derfor er det en god ide at få dem smeltet om til et nyt og spændende smykke, som kan bæres hver dag og mindes sine afdøde.

Hos Perlenodense kan vi tilbyde dig en helt særlig service, som mange af vores kunder allerede har gjort brug af. Nemlig at få nyt liv til dine flotte, gamle guldsmykker igennem et redesign. Der er ingen smalle steder med, hvilke smykker du kan få lavet en omsmeltning af, om det er en omsmeltning af ringe, armbånd eller noget helt tredje. Den eneste ting er dog, at de skal være af guld. 

Design din ring med dit guld

Vi er en guldsmed, der laver smykker og vores værksted i Odense kan gøre underværker, når det kommer til at gøre brug af netop dit guld.

Du kan nemlig selv designe din egen ring, hvis du har lavet et design, skal bevare et minde igennem et design eller du har set en af vores egne producerede ringe, som passer perfekt til dig.

Det er affektionsværdien, der tæller og vi står klar til at hjælpe, så du får det smykke, du altid har ønsket dig. Du kan også sagtens få lavet et smykke af vielsesringe, hvis du har sådan et par liggende.

Men bliver mit guld genbrugt?

Det er lige præcis, det det bliver. Dit guld bliver smeltet om til det smykke, du har bestilt, så det kan næsten ikke blive mere personligt. Smykker skal ikke ligge i skuffen, de skal gåes med og det vil vi gerne hjælpe dig med. 

En ting, man dog skal huske, er, at der altid vil være et mindre svind på 10 % af guldet, når det bliver smeltet.

Hvad koster det at få lavet en ring?

Vi har en startpris på 1700 kr. og slår ikke noget stempel i de producerede smykker, da vi ikke kan sætte nogen garanti om tidligere lodninger eller reparationer er fremstillet i samme karat som selve smykket er produceret i. Dette kaldes 'lødigheden i guldet'. 

Nok om alt det praktiske, alt det kedelige, som jeg gerne kalder det. 

Vi synes, at alle personlige projekter er enormt spændende, så vi er mere end klar til at hjælpe dig. Det gælder selvfølgelig også, hvis du ikke har mulighed for at komme med dit guld i forretningen. Du kan her sende det til os med post, hvor vi kan tage en telefonsamtale, maile og tegne frem og tilbage. Der er ingen smalle steder.

Hvis du lige nu har noget guld liggende, men ikke lige har et design eller mangler noget inspiration, kan du kigge fordi vores egne producerede smykker, som vi selv har lavet i værkstedet. Dem kan du se nærmere på her. Har du ikke noget guld, men tænker, at du gerne vil have et guldsmykke, har vi selvfølgelig også en side med det.