Guldsmed værksted

Her finder du et udvalg af smykker som både er designet og fremstillet på vores eget værksted i Odense. Dette er kun et lille udpluk af de mange smykker vi gennem tiden har designet for vores kunder og hvis du går med tanken om en helt speciel ring, vedhæng eller ørestikker, som du ikke har kunnet finde andre steder, så er du altid velkommen til at kigge forbi og se hvad der kan lade sig gøre.


Der må påregnes 1-3 ugers leveringstid på smykker fremstilles på Perlens værksted, da smykket først produceres ved bestilling. 

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Håndlavede smykker

Søger du et smykke, der er håndlavet af et rigtigt menneske i Danmark?

Et smykke som ikke er solgt i tusindvis og som du ikke ser på hvert et gadehjørne?


Ja, så er du landet det helt rigtige sted, da vi hos Perlen har vores eget lille guldsmedeværksted, hvor vi hovedsageligt fremstiller smykker på bestilling til vores kunder.

Her kan du nærmest få det ligesom du ønsker, uanset hvad du kunne tænke dig. Vi er åbne for det meste, og kan trylle det meste frem, som vores meget dygtige guldsmed siger :)


Såååå, ønsker du et håndlavet design smykke, eller et unika smykke, eller blot et smykke, som ingen andre har, så er du velkommen til at kontakte os, da vi er klar på enhver udfordring.

Perlen

Håndlavet ring

En håndlavet ring er meget mere end bare en ring. 
En ring der ikke er masseproduceret på et lille værksted et sted langt væk. En ring der er lagt en masse tanker, tid og kærlighed i. For ikke at nævne en masse arbejde i. Professionelt arbejde. 

Hos Perlen fremstiller vi mange smukke, håndlavede ringe - både af vores eget design, men også dit. 
Et samarbejde mellem dig som kunde, og os som guldsmed, kan skabe helt unikke og fantastiske resultater. 

Hvad enten det er en simpel guldring du ønsker, en ring lavet af dit gamle guld eller blot et drømmering der har været i dine tanker i mange år, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. 
Måske har du arvet noget guld fra en eller flere betydningsfulde personer i dit liv, som du ønsker at skabe til noget unikt - noget nyt - noget der passer til dig og din stil - alt er muligt. Se blot nogle af de smykker vi har lavet i gammelt guld lige her

Vi producere mange fine ringen i hånden, og med en utrolig præcision i vores arbejde. Selv de mindste detaljer er vigtige og er med til at gøre ringen til noget helt særligt. Det kan være alt fra formen på ringen, til hvilke sten du ønsker i - hvis du overhovedet ønsker sten i, hvordan de skal sættes i ringen - gravering i din ring eller en særlig overflade. 

Du er mere end velkommen til at komme med egne ideer og skitser - og vi hjælper dig også gerne med at få ideerne ned på papiret og ud i virkeligheden. 

Med en håndlavet ring får du en ring, som ingen andre har. For ikke to bliver helt ens. Og hvem vil ikke gerne have noget unikt?