Per Borup

Vis flere produkter

Borup smykker

Per Borup design smykker er synonymet for dansk design og kvalitet i første klasse, som kan kombineres i det uendelige.
Disse smykker er udelukkende fremstillet af materialer af højeste kvalitet.
Vælg mellem smykkeserierne: Per Borup Violina, Magnolia, Forglem-mig-ej og mange flere.

Per Borup design smykker er synonymet for dansk design og kvalitet i første klasse, som kan kombineres i det uendelige.

Disse smykker er udelukkende fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Vælg mellem smykkeserierne: Per Borup Violina, Magnolia, Forglem-mig-ej og mange flere.

Per Borup design - Dansk Design

Ønsker du et kvalitets smykke i guld med diamanter, så se alle de flotte smykker fra Per Borup.
De scorer nemlig 100% i kvalitet, design og materialer, et fuldstændig tidsløst design fremstillet i på deres eget værksted i Danmark.
Der er ikke mange steder tilbage i Danmark, hvor der stadig produceres "rigtige smykkerklar" på den gode gammeldags måde.

Per Borup ring

Søger du en ny ring og den skal være af den højeste kvalitet og udført i de bedste materialer, så tag et kig på Per Borup ringe, da de indeholder alt det, som du efterspørger. Specielt vil jeg fremhæve Per Borup hjerte ringen, der er pyntet med organiske, smukt afrundede hjerter hele vejen rundt på ringen.

Ydermere har de valgt at give ringen en lidt anderledes mat overflade, som gør, at den skiller sig ud fra de mere kendte hjerteringe, som vi så ofte ser.

De har også designet en meget smuk perlering med en stor flot rund perle på toppen af guldringen. Her er guldringen igen fremstillet med en mat overflade og pyntet med en henholdsvis hvid kulturperle eller en grå tahitiperle på toppen af ringen.

Se også den smukke Violina ring med mange blade og blomster, denne ring kommer i flere udgaver, om du ønsker den smalle ring eller en meget bred ring, så kan Per Borup klare det. Der kan også isættes et utal af diamanter i Violina ringen, som kun gør den mere eksklusiv.

Læg også et smut forbi vores ring kategori, som vi har fyldt godt op med ringe fremstillet i sølv, forgyldt sølv, guld og hvidguld. Her burde der være en ring til enhver smag, da der er så mange forskellige stilarter.

Per Borup Changeling ring

Lad mig også lige slå et slag for disse helt fantastiske og gennemtænkte Changeling ringe fra Per Borup, som er designet således, at der passer en sten eller en perle lige ind i midten af ringen. Der medfølger 3 valgfri sten til denne serie, så det er bare at vælge og det kan godt være svært.

Der er flere forskellige designs i denne serie. Den jeg personligt bedst kan lide er helt klart Changeling Twigs ringen i 14 karat guld og gerne med diamanter i alle grenene. Som valgfri ædelsten / perle ville jeg vælge den smukke grå tahitiperle, den ferskenfarvede månesten og den lyseblå opal. 3 sten i 3 meget forskellige farver, som passer til det meste, jeg ejer.

Per Borup smykker er et mærke, som er kommet for at blive. Der er ikke noget som et lækkert smykke design, som tilmed designet og fremstillet i Danmark.

Har du ikke fundet det helt rette Per Borup smykke, så tag et klik forbi smykker fra vores eget guldsmed værksted i Odense, her finder du et bredt udvalg af unika smykker og andre håndlavede smykker.