JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Per Borup

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Diamant ring

Ønsker du dig en diamant ring?


En ring der funkler og skinner af kvalitet og i et lækkert design som gør, at du kan bære ringen uanset hvor du går. Så skal du kigge på disse meget flotte og gennemtænkte smykker fra Per Borup, hvor der virkelig er lagt kærlighed i designet.


Med smykker fra Per Borup får du en diamant ring, hvor intet er overladt til tilfældighederne. 


Han begynder altid sin rejse til et nyt design gennem sine drømme og tanker, han gør sig over en tid. Herefter modellerer han et udkast til smykket i voks, som er meget lettere at arbejde i fremfor guld. 

Når han er tilfreds med et første udkast, så støber han ringen og krydser fingre for at støbningen bliver god ellers er alt arbejdet tabt. Efterfølgende finjusterer han på den igen i det rigtige materiale indtil ringen er lige som han ønsker den. Når ringen er 100% perfekt efter hans tanker og ideer så isættes der diamanter, der virkelig får de små detaljer til at træde frem og give smykket de helt rigtige detaljer.


Diamant ring
Perlen

Diamant øreringe

Øreringe med diamanter til kvinden der har alt.


Har kvinden i dit efterhånden garderoben fuld af lækre klæder og smykkeskrinet bugner af diamant ringe, så er det på tide at kigge dig om efter et par lækre øreringe med diamanter til hende.


Vi forsøger altid at have et stort udvalg af diamant øreringe på lager, da vi ved at de er i høj kurs. Som oftest sælger vi de helt enkle øreringe med med en enkelt diamant i hver ørering, da det passer til alt også hendes store garderobeskab:)

Disse øreringe er meget elegante og kommer med 4 eller 6 grabber, så er det lidt en smagssag, hvad man synes er pænest. Når du vælger en diamantøreringe med 6 grabber, syner diamanten større, da der er mere guld eller hvidguld om den.


Gennem mange år har hvidguld været det foretrukne materiale til diamanter, men på det sidste har vi mærket en større efterspørgsel på det almindelige guld guld, da det har en varmere glød.

Borup smykker

Per Borup design smykker er synonymet for dansk design og kvalitet i første klasse, som kan kombineres i det uendelige.
Disse smykker er udelukkende fremstillet af materialer af højeste kvalitet.
Vælg mellem smykkeserierne: Per Borup Violina, Magnolia, Forglem-mig-ej og mange flere.

Per Borup design - Dansk Design

Ønsker du et kvalitets smykke i guld med diamanter så se alle de flotte smykker fra Per Borup.
De scorer nemlig 100% i kvalitet, design og materialer, et fuldstændig tidsløst design fremstillet på deres eget værksted i Danmark.
Der er ikke mange steder tilbage i Danmark, hvor der stadig produceres "rigtige smykker" på den gode gammeldags måde.

Per Borup ring

Søger du en ny ring og den skal være af den højeste kvalitet og udført i de bedste materialer, så tag et kig på Per Borup ringe, da de indeholder alt det, som du efterspørger. Specielt vil jeg fremhæve Per Borup hjerte ringen, der er pyntet med organiske smukt afrundede hjerter hele vejen rundt på ringen.

Ydermere har de valgt at give ringen en lidt anderledes mat overflade, som gør, at den skiller sig ud fra de mere kendte hjerteringe, som vi så ofte ser.

De har også designet en meget smuk perlering med en stor flot rund perle på toppen af guldringen. Her er guldringen igen fremstillet med en mat overflade og pyntet med en henholdsvis hvid kulturperle eller en grå tahitiperle på toppen af ringen.

Se også den smukke Violina ring med mange blade og blomster, denne ring kommer i flere udgaver, om du ønsker den smalle ring eller en meget bred ring, så kan Per Borup klare det. Der kan også isættes et utal af diamanter i Violina ringen, som kun gør den mere eksklusiv.

Læg også et smut forbi vores ring kategori, som vi har fyldt godt op med ringe fremstillet i sølv, forgyldt sølv, guld og hvidguld. Her burde der være en ring til enhver smag, da der er så mange forskellige stilarter.

Per Borup Changeling ring

Lad mig også lige slå et slag for disse helt fantastiske og gennemtænkte Changeling ringe fra Per Borup, som er designet således, at der passer en sten eller en perle lige ind i midten af ringen. Der medfølger 3 valgfri sten til denne serie, så det er bare at vælge og det kan godt være svært.

Der er flere forskellige designs i denne serie. Den jeg personligt bedst kan lide er helt klart Changeling Twigs ringen i 14 karat guld og gerne med diamanter i alle grenene.

Som valgfri ædelsten / perle ville jeg vælge den smukke grå tahitiperle, den ferskenfarvede månesten og den lyseblå opal. 3 sten i 3 meget forskellige farver, som passer til det meste, jeg ejer.

Per Borup smykker er et mærke, som er kommet for at blive. Der er ikke noget som et lækkert smykke design, som tilmed er designet og fremstillet i Danmark.

Har du ikke fundet det helt rette Per Borup smykke, så tag et klik forbi smykker fra vores eget guldsmed værksted i Odense, her finder du et bredt udvalg af unika smykker og andre håndlavede smykker.