JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Nuni Copenhagen

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Nuni smykker

Nuni Copenhagen er et dansk smykkemærke, skabt af Maria og Kenny, som tilsammen har mere end 30 års erfaring fra branchen. 

Alle smykkerne er fremstillet i 18 kt. forgyldt sterling sølv tilsat smukke perler og sten, i alverdens farver. 

De dansk designede smykker er med inspiration fra den skandinaviske designtradition og de moderne designtendenser. 

Målet med Nuni Copenhagen er at designe iøjnefaldende smykker, af høj kvalitet som rammer den moderne kvinde. Derudover er smykkerne lavet i et prisleje, hvor de fleste kan være med. 

Perlen

Nuni armbånd


Det er blevet så moderne at mixe dine armbånd, som på billedet ovenover. Det får mig helt i sommerstemning, og giver et lidt moderne og trendy touch til det ellers klassiske, som vi har tendens til at ty til. 

Nuni startede med at lave smukke armbånd med miyuki perler i forskellige farver. Det som udskiller miyuki perler fra den almindelige seed bead, er den høje kvalitet, det smukke udseende og de unikke behandlet perler. Siden da er der kommet mange smukke armbånd til med blandt andet ferskvandsperler i forskellige former og farver.
Perlen

Nuni øreringe

Nuni har tænkt ud af boxen. I dag er det nemlig mere populært end nogensinde, at have forskellige øreringe i hvert hul i øret. Derfor kan du købe de fleste af øreringene enkelt vis. Så kan du sammensætte din helt egen kombination, som passer til din personlige stil. 


Øreringen på billedet her synes jeg personligt er cool blot i det ene øre, og så enkel lille stik i det andet øre. 


Du finder et bredt udvalg af både små ørestikker i sjove og firnurlige figurer, som fx. en isvaffel eller en hoop med en smiley, til de mere klassiske øreringe med hvide zirkoner og perler.


Derudover er der lavet et smukt udvalg af lange kæde øreringe med perler og sten i forskellige farver. 

Kort sagt, der er en ørering til en hver anledning. Du skal bare finde lige netop dine favoritter. 

Perlen

Nuni halskæder

Nuni halskæderne skiller sig ud fra mange andre halskæder - på den gode og seje måde! 
Med en halskæde fra Nuni kan du være helt sikker på at have noget der er top trendy og anderledes. 


Du finder alt lige fra de klassiske kæder med hvide perler og forgyldte detaljer, til de mere spraglede med blomster vedhæng i iøjnefaldende farver. Kombiner en af de seje kæder, med dine klassiske halskæder. Det giver et cool og sofistikeret look.