Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery tilbyder modesmykker til favorable priser, som er fremstillet i ægte sølv, forgyldt sølv og oxideret sølv.
Se blandt andet de nye Sweets smykker med ægte sten, som er meget populære
1
Nordahl Jewellery - Sweets, armbånd med blå calcedon
0
Nordahl Jewellery - Sweets, sølv ring med rosakvarts
0
Nordahl Jewellery - Sweets, forgyldt ring med rosakvarts
0
Nordahl Jewellery - Sweets, lille månestens vedhæng
0
Nordahl Jewellery - Sweets, vedhæng med grå månesten
0
Nordahl Jewellery - Moon, vedhæng med lang kæde
0
Nordahl Jewellery - Tree, sort livets træ vedhæng, 19mm
0
Nordahl Jewellery - Life, sølv natur vedhæng
0
Nordahl Jewellery - Life, forgyldte sølv natur vedhæng
0
Nordahl Jewellery - Sweets, sølv månestens øreringe
0
Nordahl Jewellery - Life, sølv hænge øreringe, 10mm
0
Nordahl Jewellery - Life, forgyldte sølv øreringe, 10mm
0
Nordahl Jewellery - Life, sølv øreringe, 10mm
0
Nordahl Jewellery - Line, sølv kædeøreringe, 75mm
0
Nordahl Jewellery - Line, forgyldte kædeøreringe, 75mm
0
Nordahl Jewellery - Coin, øreringe i sølv 9mm
0
Nordahl Jewellery - Coin, øreringe i forgyldt sølv 9mm
0
Nordahl Jewellery - Moon, øreringe i sølv 24mm
0
Nordahl Jewellery - Moon, øreringe i forgyldt sølv 24mm
2
Nordahl Jewellery - Wire, øreringe i sølv 20mm
0
Nordahl Jewellery - Wire øreringe i forgyldt sølv 20mm
0
Nordahl Jewellery - Wire øreringe i oxideret sølv 20mm
Sorter stigende
pr. side

Nordahl Jewellery smykker

Søger du et par af de supermoderne ørestikker, armbånd, halskæde eller en ring, og ønsker du ikke at bruge en hel bondegård, ja så er smykkerne fra Nordahl Jewellery lige noget for dig. Nordahl Jewellery er altid med på den sidste trend indenfor smykker.

Nordahl Jewellery Sweets smykker

Har du set de nye meget moderne øreringe, halskæder og armbånd fra Nordahl Jewellery? Hvis ikke så er det en rigtig god ide at tjekke dem ud, da man må sige at de har hittet hos kvinder og unge damer i alle aldre. Alle Sweets smykker er frem stillet i sølv eller sølv forgyldt, det er måske ikke helt så spændende, men så lyt godt efter nu. Alle Sweets smykkerne er med ægte sten, ikke noget med ægte zirkonia eller anden form for glas. Nej, nej helt ægte sten, hvilket også gør, at stenen kan variere lidt i farven, dette gør dem kun endnu flotterer, da der på den måde ikke er 2 smykker som er helt ens.
Der bliver blandt andet benyttet peridot, rosa kvarts, calcedon og onyx i alle Nordahl Sweets smykkerne, alt efter om stenen skal være blå, rosa, grønne eller sorte.
Sweets serien bliver fremstillet i med 2 forskellige størrelser en 4mm og en 7mm udgave, alt efter om man ønsker et forholdsvis lille smykke eller en lidt størrer. Smykkestenene er enten cabochon slebne, det vil sige med en flad bund og en rund top, hvor der ikke er facetter eller helt kuglerunde.

Nordahl Jewellery materialer

Nordahl Jewellery fremstiller de flotteste modesmykker til særdeles gode priser uden at gå på kompromi med kvalieteten. Alle smykker fra Nordahl ligefra ørestikker, halskæder, ringe og armbånd er fremstillet af de bedste materialer i sølv, forgyldt sølv og oxideret sølv altid uden sten.

Hvad skal jeg vælge

Hos Nordahl Jewellery designer de altid smykkerne i et meget enkelt design. Mange af designsene kommer i flere forskellige overflade farver, da der er stor forskel på hvordan udtrykket i smykket er, alt efter om de er sorte eller forgyldte. En forgyldning giver gerne et noget mere varmt udtryk, hvor en oxidering er mere kølig. Hvis du ønsker noget midt imellem kan du vælge ægte sølv og hvis du vil skille dig lidt ud fra mængden, så er en rosaforgyldtning et godt valg, da der ikke er så mange som vælger denne.