Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery tilbyder modesmykker til favorable priser, som er fremstillet i ægte sølv, forgyldt sølv og oxideret sølv.
Se blandt andet de nye Sweets smykker med ægte sten, som er meget populære
0
Nordahl Jewellery - Fly, forgyldt vinge med kæde, 45+5cm
0
Nordahl Jewellery - Beauty, sølv halskæde, 45+5cm
0
Nordahl Jewellery - Beauty, forgyldt halskæde, 45+5cm
Sorter stigende
pr. side

Nordahl smykker

Søger du et par af de supermoderne ørestikker, armbånd, halskæde eller en ring, og ønsker du ikke at bruge en hel bondegård, ja så er smykkerne fra Nordahl Jewellery lige noget for dig. Nordahl Jewellery er altid med på den sidste trend indenfor smykker.

Nordahl Jewellery Sweets
Har du set de nye meget moderne øreringe fra

Nordahl Jewellery materialer

Nordahl Jewellery fremstiller de flotteste modesmykker til særdeles gode priser uden at gå på kompromi med kvalieteten. Alle smykker fra Nordahl ligefra ørestikker, halskæder, ringe og armbånd er fremstillet af de bedste materialer i sølv, forgyldt sølv og oxideret sølv altid uden sten.

Hvad skal jeg vælge

Hos Nordahl Jewellery designer de altid smykkerne i et meget enkelt design. Mange af designsene kommer i flere forskellige overflade farver, da der er stor forskel på hvordan udtrykket i smykket er, alt efter om de er sorte eller forgyldte. En forgyldning giver gerne et noget mere varmt udtryk, hvor en oxidering er mere kølig. Hvis du ønsker noget midt imellem kan du vælge ægte sølv og hvis du vil skille dig lidt ud fra mængden, så er en rosaforgyldtning et godt valg, da der ikke er så mange som vælger denne.