Nordahl Jewellery

 Modesmykker til favorable priser, fremstillet i ægte sølv, forgyldt sølv og oxideret sølv.
Se blandt andet den nye Sweets smykkeserie med ægte sten. De er vældig populære.
1
Nordahl Jewellery - Sweets, armbånd med blå calcedon
0
Nordahl Jewellery - Sweets, sølv ring med rosakvarts
0
Nordahl Jewellery - Sweets, forgyldt ring med rosakvarts
0
Nordahl Jewellery - Sweets, lille månestens vedhæng
0
Nordahl Jewellery - Sweets, vedhæng med grå månesten
0
Nordahl Jewellery - Moon, vedhæng med lang kæde
0
Nordahl Jewellery - Tree, sort livets træ vedhæng, 19mm
0
Nordahl Jewellery - Life, sølv natur vedhæng
1
Nordahl Jewellery - Life, forgyldte sølv natur vedhæng
1
Nordahl Jewellery - Sweets, sølv månestens øreringe
0
Nordahl Jewellery - Life, sølv hænge øreringe, 10mm
0
Nordahl Jewellery - Life, forgyldte sølv øreringe, 10mm
0
Nordahl Jewellery - Life, sølv øreringe, 10mm
1
Nordahl Jewellery - Line, sølv kædeøreringe, 75mm
1
Nordahl Jewellery - Line, forgyldte kædeøreringe, 75mm
0
Nordahl Jewellery - Coin, øreringe i sølv 9mm
0
Nordahl Jewellery - Coin, øreringe i forgyldt sølv 9mm
0
Nordahl Jewellery - Moon, øreringe i sølv 24mm
0
Nordahl Jewellery - Moon, øreringe i forgyldt sølv 24mm
3
Nordahl Jewellery - Wire, øreringe i sølv 20mm
0
Nordahl Jewellery - Wire øreringe i forgyldt sølv 20mm
0
Nordahl Jewellery - Wire øreringe i oxideret sølv 20mm
Sorter stigende
pr. side

Nordahl Jewellery smykker

Søger du et par af de supermoderne ørestikker, et armbånd, en halskæde eller en ring, og ønsker du ikke at bruge en hel bondegård på et nyt smykke, ja så er smykker i nordisk design fra Nordahl Jewellery lige noget for dig. Nordahl Jewellery kommer i et enkelt design uden mange dikkedarer, og er altid med på den sidste trend indenfor branchen. 

Nordahl Jewellery Sweets smykker

Har du set de nye meget moderne øreringe, halskæder og armbånd fra Nordahl Jewellery? Hvis ikke, så er det en rigtig god ide at tjekke dem ud her hos Perlen, for deres enkle, stramme stil har hittet hos kvinder og unge damer i alle aldre. Alle Sweets smykker er fremstillet i sølv eller sølv forgyldt. Det lyder nok som noget så mange andre producenter i smykkebranchen gør. Leger med materialerne, og sætter dem sammen på kryds og tværs? Måske, men læs alligevel lidt videre her. Alle Sweets smykker er fattet med ægte sten. Ikke noget med zirkonia eller anden form for glas. Nej, nej, helt ægte sten, der er gravet ud af minerne rundt omkring i fremmede lande. Det betyder så også, at stenene kan variere lidt i farven, men helt ærligt - det gør dem kun endnu flottere, og der er da heller ikke to smykker, der er helt ens.
Nordahl Jewellery bruger ofte stenene peridot (blå farve), rosa kvarts med en sartrosa kulør, den havgrønne calcedon eller den kulsorte onyx i Sweets serien.  
Store øreringe eller lidt mindre? Smag og behag er som bekendt forskellig. Sweets serien bliver fremstillet med to forskellige størrelser ægte sten - en 4mm og en 7mm - med cabochonslibning, så der er valgmuligheder. Stenene er cabochon-slebet, dvs. de er slebet med rund top og en flad bund.  

Nordahl Jewellery materialer

Nordahl Jewellery fremstiller de flotteste modesmykker til særdeles gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle smykker fra Nordahl, lige fra ørestikker, halskæder, ringe og armbånd er fremstillet af de bedste materialer i sølv, forgyldt sølv og oxideret sølv.

Hvad skal jeg vælge?

Designerne hos Nordahl Jewellery arbejder ud fra en meget enkel og stram stil, hvor de ofte leger med materialernes overflader i sølv, sort oxideret eller forgyldt. Det giver de samme smykker et vidt forskelligt look og udtryk. En forgyldning giver varme, en oxidering virker mere kølig, og foretrækker du noget midt imellem er sølv et godt valg. Vil du skille dig lidt ud fra mængden, så vælg en rosaforgyldning.