JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Nordahl Jewellery

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Billige øreringe

Blandt andet byder Nordahl Jewellery på en lang række af moderne og billige øreringe, der altid følger de sidste trends indenfor fashion.


Her finder du blandt andet et stort udvalg af creoler i mange nye former og faconer. De er altid fremstillet i ægte sterling sølv eller forgyldt sølv. Enkelte af creolerne er pyntet med et lille vedhæng, der hænger under selve øreringen, som følger dine bevægelser.


Specielt i denne tid oplever vi, at det gyldne varme guld er meget eftertragtet og det er underordnet om det er øreringe, armbånd eller halskæder det drejer sig om. Det er rigtig dejligt, da mit eget foretrukne smykkemateriale er guld, gerne pyntet med diamanter :)


Derfor kan jeg varmt anbefale dit kommende køb af smykker til kvinder fra mærket Nordahl Jewellery.

Øreringe
Perlen

Nordahl Andersen

Michael Nordahl Andersen og hans hustru Lisbeth overtog firmaet Nordahl Andersen for en hel del år siden efter hans far, der har solgt smykker i mange år.


Dengang var sortimentet meget mindre og meget mere enkelt. Blandt andet var hans far kendt for sit store udvalg af manchetknapper og slipsenåle, som blev solgt rigtig meget dengang.

Han havde også et pænt udvalg af helt almindelige smykker i sølv og guld, dette altid til nogle meget gode priser.


I dag spænder smykke firmaet Nordahl Andersen meget bredt og dækker alle kategorier indenfor smykker og dåbsgaver. De har formået at udvikle deres egne linjer med forskellige udtryk og designs.


Her finder du blandt andet de meget moderne og ikke mindst billige smykker fra Nordahl Jewellery, som hovedsageligt henvender sig til det unge publikum.

Perlen

Nordahl smykker

Se blandt andet de meget flotte perlesmykker fra dette meget moderne firma, som hele tiden formår at ramme den sidste mode.


På dette billede ses et meget lille udvalg af deres ellers meget store udvalg af smykker med perler. I denne serie ses de meget klassiske smykker med perler med et meget moderne touch. De flotte hvide ferskvandsperler er støbt fra naturens hånd og der findes derfor ikke to perler, der er ens.


Når du skal kigge på dit kommende smykke med perler, skal du derfor kigge forbi din lokale forhandler af Nordahl Andersen smykker. Om det skal være et armbånd, halskæde eller øreringe er helt op til dig.


Du er altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske forretning i Odense eller handle Online, hvor vi har fri fragt på alle ordre.

Nordahl Andersen smykker

Søger du et par af de supermoderne øreringe, et armbånd, en halskæde eller en ring, og ønsker du ikke at bruge en hel bondegård på et nyt smykke, ja så er smykker i nordisk design fra Nordahl Jewellery lige noget for dig.

Nordahl Jewellery kommer i et enkelt design uden mange dikkedarer, og er altid med på den sidste trend indenfor branchen. Nordahl er et af de mange Brands, som kommer fra Nordahl Andersen, der efterhånden er ved at være en af danmarks største smykkeleverandører.

Under deres vinger kan efterhånden nævnes vielsesringe og andre klassiske smykker fra det kendte mærke Siersbøl, barnedåbsartikler fra Hejl, de meget moderne smykker fra deres eget nye mærke Joanli Nor. Ja, listen er lang og smykkerne er både moderne og til nogle meget fornuftige priser.
Hos os her i Perlen er vi glade for at kunne kalde os autoriseret Nordahl Jewellery forhandler.

Nordahl øreringe

Har du set de nye meget moderne øreringe, halskæder og armbånd fra Nordahl Jewellery?
Hvis ikke, så er det en rigtig god ide at tjekke dem ud her hos Perlen, for deres enkle, stramme stil har hittet hos kvinder og unge damer i alle aldre.

Kendetegnet ved disse smykker er blandt andet deres meget enkle design, hvor der som oftest ikke er smykkesten i produkterne og finder du et smykke fra dem med sten i, så er det næsten altid ægte smykkesten eller ægte perler.

Smykker med perler

Tjek lige alle de flotte nye smykker ud, der er kommet i den sidste kollektion fra Nordahl.
Her vrimler det med de smukkeste hvide perler, fælles for dem alle sammen er at de er barokke, hvilket betyder at de er en anelse uens i størrelserne og de er selvfølgelig også ægte ferskvandsperler.

Der er kommet de fedeste ret store perleøreringe, hvor perlen hænger ned fra en kæde bag på øret, altså hvor den sidder fast på selve bagmekanikken og hvor der er to store rustikke ovale og buede cirkler på også. Disse øreringe kommer både i sølv og i forgyldt sølv.

Ydermere er der kommet nye perleøreringe, hvor perlen er monteret på creolerne, så de bevæger sig smukt når du går. Hertil er der også kommet matchende halskæde også med en stor flot hvid perle, som hænger i et vedhæng, men også en lang helt enkel halskæde hvorpå der er monteret de barokke perler.

Sweets smykkeserien

Alle Sweets smykker er fremstillet i sølv eller sølv forgyldt. Det lyder nok som noget så mange andre producenter i smykkebranchen gør. Leger med materialerne, og sætter dem sammen på kryds og tværs?

Måske, men læs alligevel lidt videre her.

Alle Sweets smykker er fattet med ægte sten. Ikke noget med zirkonia eller anden form for glas. Nej, nej, helt ægte sten, der er gravet ud af minerne rundt omkring i fremmede lande. Det betyder så også, at stenene kan variere lidt i farven, men helt ærligt - det gør dem kun endnu flottere, og der er da heller ikke to smykker, der er helt ens.

Sweets serien bliver fremstillet med to forskellige størrelser ægte sten - en 4mm og en 7mm - med cabochonslibning, så der er valgmuligheder. Stenene er cabochon-slebet, dvs. de er slebet med rund top og en flad bund.
De bruger ofte stenene peridot (blå farve), rosa kvarts med en sartrosa kulør, den havgrønne calcedon eller den kulsorte onyx i Sweets serien.

Øreringe eller Creoler?

Smag og behag er som bekendt forskellig.

Om man er til almindelige øreringe eller creoler er meget forskelligt. Øreringe er som oftest lidt mere diskrete og ikke så opsigtsvækkende som creoler. Har du lidt svært ved at vælge om det skal være det ene eller andet, så er det jo heldigt at smykke trenden lige nu er: jo flere, des bedre.
Så er det bare med at pynte sit ører med eksempel vis creoler i forskellige størrelser op at øret eller blande dem med ørestikker. Som sagt så er der uendelige muligheder.
Har du ikke lige fundet dine favoritter i denne kategori, så kig forbi hele vore store udvalg af creoler og kategorien med øreringe.

Personliogt er jeg mest til den store udgave af øreringe, da jeg godt kan li´ at det fylder lidt og dette som oftets gerne i guld eller i forgyldt. Til gengældt har jeg kun en meget enkel halskæde på, som bare passer til alt.

Nordahl Jewellery Livets træ

De fremstiller de flotteste modesmykker til særdeles gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Et meget efterspurgt smykke er livets træ, da det symboliserer livet og tilmed er et utroligt smukt smykke med alle de fine rødder og trætoppe. Finder du ikke det helt rigtige fra Nordahl, så tag et kig forbi vores Livets Træ smykke kategori, her vil du helt sikkert kunne finde noget der lige passer til dig.

Alle smykker lige fra øreringe, halskæder, ringe og armbånd er fremstillet af de bedste materialer i sølv, forgyldt sølv og oxideret sølv.

Ønsker du lidt forskellige smykker at vælge imellem, som også passer ind i din garderobe i et enkelt og stramt design, så kan Nordahl Jewellery varmt anbefales. Specielt de nye smykker med hvide barokke perler, der kommer både som øreringe og halskæde er virkelig smarte. Og hvid passer jo bare så dejligt til alt.

Hvilket smykke skal jeg vælge?

Designerne hos Nordahl arbejder ud fra en meget enkel og stram stil, hvor de ofte leger med materialernes overflader.
Det giver de samme smykker et vidt forskelligt look og udtryk. En forgyldning giver varme, en oxidering virker mere kølig, og foretrækker du noget midt imellem er sølv et godt valg.
Se også alle de flotte og meget moderne smykker fra Pernille Corydon, som kommer med smykke nyheder hele 4 gange om året. Hermed ved du at dine smykker altid er opdateret.
 
Vil du skille dig lidt ud fra mængden, så vælg en rosaforgyldning.

Her kan du altid være sikker på at du vil modtage et smykke, hvor kvalitet og pris er helt i top.
 
Perlen har altid et stort udvalg af billige smykker online og altid med fri fragt