Nordahl Jewellery

Dansk smykkefirma med moderne og trendy smykker i den nordiske stil til fantastiske priser.
Alle smykkerne er fremstillet i enten sølv, forgyldt - rosaforgyldt - eller oxideret sort sølv.
Moderigtige billige smykker til unge piger og smukke damer i alle aldre.

Læs mere
Vis flere produkter

Nordahl Jewellery smykker

Søger du et par af de supermoderne øreringe, et armbånd, en halskæde eller en ring, og ønsker du ikke at bruge en hel bondegård på et nyt smykke, ja så er smykker i nordisk design fra Nordahl Jewellery lige noget for dig.

Nordahl Jewellery kommer i et enkelt design uden mange dikkedarer, og er altid med på den sidste trend indenfor branchen. Nordahl er et af de mange Brands, som kommer fra Nordahl Andersen, der efterhånden er ved at være en af danmarks største smykkeleverandører.

Under deres vinger kan efterhånden nævnes vielsesringe og andre klassiske smykker fra det kendte mærke Siersbøl, barnedåbsartikler fra Hejl, de meget moderne smykker fra deres eget nye mærke Joanli Nor. Ja, listen er lang og smykkerne er både moderne og til nogle meget fornuftige priser.
Hos os her i Perlen er vi glade for at kunne kalde os autoriseret Nordahl Jewellery forhandler.

Nordahl smykker

Har du set de nye meget moderne øreringe, halskæder og armbånd fra Nordahl Jewellery?
Hvis ikke, så er det en rigtig god ide at tjekke dem ud her hos Perlen, for deres enkle, stramme stil har hittet hos kvinder og unge damer i alle aldre.

Kendetegnet ved disse smykker er blandt andet deres meget enkle design, hvor der som oftest ikke er smykkesten i produkterne og finder du et smykke fra dem med sten i, så er det næsten altid ægte smykkesten eller ægte perler.

Smykker med perler

Tjek lige alle de flotte nye smykker ud, der er kommet i den sidste kollektion fra Nordahl.
Her vrimler det med de smukkeste hvide perler, fælles for dem alle sammen er at de er barokke, hvilket betyder at de er en anelse uens i størrelserne og de er selvfølgelig også ægte ferskvandsperler.

Der er kommet de fedeste ret store perleøreringe, hvor perlen hænger ned fra en kæde bag på øret, altså hvor den sidder fast på selve bagmekanikken og hvor der er to store rustikke ovale og buede cirkler på også. Disse øreringe kommer både i sølv og i forgyldt sølv.

Ydermere er der kommet nye perleøreringe, hvor perlen er monteret på creolerne, så de bevæger sig smukt når du går. Hertil er der også kommet matchende halskæde også med en stor flot hvid perle, som hænger i et vedhæng, men også en lang helt enkel halskæde hvorpå der er monteret de barokke perler.

Sweets smykkeserien

Alle Sweets smykker er fremstillet i sølv eller sølv forgyldt. Det lyder nok som noget så mange andre producenter i smykkebranchen gør. Leger med materialerne, og sætter dem sammen på kryds og tværs?

Måske, men læs alligevel lidt videre her.

Alle Sweets smykker er fattet med ægte sten. Ikke noget med zirkonia eller anden form for glas. Nej, nej, helt ægte sten, der er gravet ud af minerne rundt omkring i fremmede lande. Det betyder så også, at stenene kan variere lidt i farven, men helt ærligt - det gør dem kun endnu flottere, og der er da heller ikke to smykker, der er helt ens.

Sweets serien bliver fremstillet med to forskellige størrelser ægte sten - en 4mm og en 7mm - med cabochonslibning, så der er valgmuligheder. Stenene er cabochon-slebet, dvs. de er slebet med rund top og en flad bund.
De bruger ofte stenene peridot (blå farve), rosa kvarts med en sartrosa kulør, den havgrønne calcedon eller den kulsorte onyx i Sweets serien.

Øreringe eller Creoler?

Smag og behag er som bekendt forskellig.

Om man er til almindelige øreringe eller creoler er meget forskelligt. Øreringe er som oftest lidt mere diskrete og ikke så opsigtsvækkende som creoler. Har du lidt svært ved at vælge om det skal være det ene eller andet, så er det jo heldigt at smykke trenden lige nu er: jo flere, des bedre.
Så er det bare med at pynte sit ører med eksempel vis creoler i forskellige størrelser op at øret eller blande dem med ørestikker. Som sagt så er der uendelige muligheder.
Har du ikke lige fundet dine favoritter i denne kategori, så kig forbi hele vore store udvalg af creoler og kategorien med øreringe.

Personliogt er jeg mest til den store udgave af øreringe, da jeg godt kan li´ at det fylder lidt og dette som oftets gerne i guld eller i forgyldt. Til gengældt har jeg kun en meget enkel halskæde på, som bare passer til alt.

Nordahl Jewellery Livets træ

De fremstiller de flotteste modesmykker til særdeles gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Et meget efterspurgt smykke er livets træ, da det symboliserer livet og tilmed er et utroligt smukt smykke med alle de fine rødder og trætoppe. Finder du ikke det helt rigtige fra Nordahl, så tag et kig forbi vores Livets Træ smykke kategori, her vil du helt sikkert kunne finde noget der lige passer til dig.

Alle smykker lige fra øreringe, halskæder, ringe og armbånd er fremstillet af de bedste materialer i sølv, forgyldt sølv og oxideret sølv.

Ønsker du lidt forskellige smykker at vælge imellem, som også passer ind i din garderobe i et enkelt og stramt design, så kan Nordahl Jewellery varmt anbefales. Specielt de nye smykker med hvide barokke perler, der kommer både som øreringe og halskæde er virkelig smarte. Og hvid passer jo bare så dejligt til alt.

Hvad skal jeg vælge?

Designerne hos Nordahl arbejder ud fra en meget enkel og stram stil, hvor de ofte leger med materialernes overflader.
Det giver de samme smykker et vidt forskelligt look og udtryk. En forgyldning giver varme, en oxidering virker mere kølig, og foretrækker du noget midt imellem er sølv et godt valg.
Se også alle de flotte og meget moderne smykker fra Pernille Corydon, som kommer med smykke nyheder hele 4 gange om året. Hermed ved du at dine smykker altid er opdateret.
 
Vil du skille dig lidt ud fra mængden, så vælg en rosaforgyldning.

Her kan du altid være sikker på at du vil modtage et smykke, hvor kvalitet og pris er helt i top.
 
Perlen har altid et stort udvalg af billige smykker online og altid med fri fragt