Lund Copenhagen

Smykkerne der aldrig går af mode og som passer til alle aldre. 
Historien bag Lund Copenhagen kan spores helt tilbage til 1858, og er i dag en stor leverandør i mange af landets guldsmede. Særligt kendt for de populære marguerit smykker - Daisy!

Margueritsmykker fra Lund Copenhagen - Fri Fragt og hurtig levering

Det første margueritsmykke var en broche som bar ikke mindre end 238 brillianter og 444 rosensten, fremstillet af juveler Carlman i Stockholm. Lund of Copenhagen har senere overtaget produktionen fra de juvelerer som fremstillede Margueritsmykkerne kort efter Dronning Margretes fødsel i 1940 og her kan nævnes Anton Michelsen, Volmer Bahner som nu fremstilles hos Lund Copenhagen) og Bernhard Hertz.

Lund Copenhagen byder på smukke marguerit armbånd, marguerit halskæder, marguerit vedhæng, marguerit ørestikker og marguerit ringe med 100% ægte emalje, disse emaljesmykker er fremstillet på rigtig gammeldags maner, hvor man varmer emaljenpulveret op i en emaljeovn og herefter "smelter" emaljen ned i deres respektive huller. Denne form for emalje er helt porcelæns agtig, hvor nyere Brands som fører emaljesmykker ofte har valgt at fremstille dem med en form for plastik, da dette er meget billigere. Selve margueritsmykkeserien er blevet til på baggrund af den marguerit Dronning Ingrid ofte bar.