Marathon

Alle medaljonerne er fremstillet i sølv, 14 kt. guld eller med påvalset guld og kommer med en halskæde.
KØB NU og få 10% rabat.

Smukke og stilrene medaljoner med halskæde

Stort udvalg af kvalitets medaljoner fra Marathon smykker, alle medaljonerne er fremstillet i sølv, sølv med påvalset guld og 14kt guld. Når der er tale om påvalset guld, betyder det, at der er valset en tynd plade af guld ovenpå sølvet som medaljonen er fremstillet af. Det vil altid være en fordel at vælge smykker med påvalset guld fremfor forgyldte smykker, da selve guldlaget er tykkere og derfor holder i længere tid. Vidste du, at man kan forgylde en statue af en hest med rytter i naturlig størrelse med kun 1 gram guld?

Klassiske medaljoner til 2 eller 4 billeder i mange forskellige flotte designs

De mest kendte medaljoner er de ovale medaljoner, men også de runde og hjerteformede medaljoner er eftertragtede. Der kan vælges mellem helt blanke medaljoner, medaljoner med de flotteste graveringer af blomster, hjerter, sommerfugle og medaljoner med en lille fin diamant. Alle medaljonerne kommer med en halskæde.


Medaljoner i bedste kvalitet

Søger du en rigtig gammeldags medaljon, hvor der er plads til at sætte billeder ind af dem du har nær, så er disse medaljoner et godt valgt, da de er af bedste kvalitet. Medaljonerne er fremstillet med et charnier (hængslerne), som bare virker og bliver ved med at virke, uanset hvor mange gange du åbner dem for at vise dine billeder frem.

KØB NU og få 10% rabat.