Mads Z

Moderne smykker designet af Mads Ziegler.
Ønsker du at være med på den sidste mode indenfor smykker?
Så er smykker designet af Mads Ziegler lige noget for dig.

Mads Ziegler er skaberen af det populære brand Mads Z der i flere år har lavet smukke smykker til kvinder. De ligger meget vægt på god kvalitet og det betyder blandt andet også, at de bruger ægte sten og perler som kvarts, safirer, rubiner og mange flere. Du har måske set de mange armbånd med sten og perler i alle farver fra kollektionen Saint Tropez. Saint Tropez armbåndene kan fåes med sølv eller forgyldt lås. De er justerbare og passer derfor alle håndled.

Som noget nyt er deres Carnival kollektion nu kommet på vores hjemmeside med de fine smykker og de tilhørende sten og perler. Carnival er et koncept hvor man selv kan sammensætte sit smykke og skifte dele ud med andre. Som en start kan man købe et færdigt smykke og derefter tilkøbe andet udsmykning. Dette gælder både øreringe, halskæder og armbånd. Alt du skal gøre for at skifte eller tilføje noget er blot at dreje denne lille dup, der sidder skjult i en perle eller andet, og hive ud.

Deres fine halskæder med bogstaver og sten som kan fåes i sølv og forgyldt er helt sikkert også værd at tjekke ud. Det er den perfekte gave at give til sig selv eller en man holder af.
Er du lige så vild med hvide perler som vi er? Så er det heldigt at Mads Z har en masse, flotte smykker med barok perler. Dem kan du få som et vedhæng til en halskæde, som en ørestik eller i bunden af nogle søde creoler. På vores hjemmeside kan du også finde de fineste ankelkæder med små vedhæng som er perfekt til sommeren. De fåes med forskellige sten i flere farver og et lille kors og så kommer de naturligvis i både sølv og forgyldt.

Mads Ziegler designer ikke smykker efter aldersgrupper, men efter typer. Hans smykker inddeles derfor i 3 hovedkollektioner som hedder Gold Label, Silver Label og White Label.
Gold Label er den eksklusive kollektion med smykker i 14 karat rød- og hvidguld. Disse smykker kommer både med brillanter, rubiner, smaragder og safirer. Gold Label er perfekt til de kvinder der har et ønske om værdifulde smykker med ægte sten. I denne kollektion er det ikke kun fine, klassiske smykker, men også de iøjefaldende halskæder, ringe, armbånd og øreringe med farverige sten.
Silver Label er til dem der elsker den kolde tone i sølvet og har en kærlighed til diamanter og andre ægte ædelsten som rubiner, safirer og smaragden. Smykkerne i denne kollektion er elegante og enkle og passer til alle aldre.
White Label er kollektionen med både sølv og 8 karat guld. Her vil stenene primært være zirkonia hvilket betyder at de er mere medgørlige i prisen i forhold til diamantsmykkerne. Også denne serie er til kvinden der har sans for god kvalitet og er med på moden.

Smykkerne fra Mads Z er blandt andet inspireret af Mads Zieglers mange ture rundt omkring i verden og af hans udsigt over Svendborg Sund fra sit hjem på Sydfyn. Han har især fokus på kvinderne som smykkerne skal bæres af da et af hans største ønsker er, at de føler sig godt tilpas med dem på.
Læs Mere