JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Mads Ziegler

Moderne smykker designet af Mads Ziegler.
Ønsker du at være med på den sidste mode indenfor smykker?
Så er smykker designet af Mads Ziegler lige noget for dig.
Vis flere produkter

Smykker fra Mads Ziegler

Mads Ziegler er skaberen af det populære brand Mads Z der i flere år har lavet smukke smykker til kvinder.
Han ligger meget stor vægt på god kvalitet og det betyder blandt andet også, at de bruger ægte sten.

Her kan blandt andet nævnes perler, kvarts, safirer, rubiner, amazonit, turmaliner, månesten og mange flere.

Saint Tropez armbånd

Du har måske set de mange armbånd med sten og perler i alle farver fra kollektionen Saint Tropez.
Disse armbånd kan fåes med sølv eller forgyldt lås. De er justerbare og passer derfor alle håndled.
De smarte ved disse armbånd er, at de kan kombineres med smykker du har i forvejen,
eller du kan sætte flere armbånd sammen fra samme mærke. Hvilket gør at du får lidt farve ind
og det er især rart i den kommende tid, hvor lyset aftager og det bare bliver mørkt i mørkt. Se også alle armbånd på siden og sammensæt dine yndlings armbånd til den kommende sommer og forhåbentlig mange fester.

Carnival kollektion

Som noget nyt er deres Carnival kollektion nu kommet på vores hjemmeside med de fine smykker og de tilhørende sten og perler. Carnival er et koncept hvor man selv kan sammensætte sit smykke og skifte dele ud med andre.

Som en start kan man købe et færdigt smykke og derefter tilkøbe andet udsmykning med sten eller lækre slanger og hjerter.
Dette gælder både øreringe, halskæder og armbånd.
Alt du skal gøre for at skifte eller tilføje noget er blot at dreje denne lille dup, der sidder skjult i en perle eller andet, og hive ud.

Billige smykker med bogstaver

Deres fine halskæder med bogstaver og sten som kan fåes i sølv og forgyldt er helt sikkert også værd at tjekke ud. Det er den perfekte gave at give til sig selv eller en man holder af. Alle vedhæng kommer med en tilhørende halskæde, hvorpå der sidder et forlængerstykke, som gør at du kan bære den som du ønsker. Er du ikke så vild med disse bogstav smykker, så tag en kig på alle de forskellige muligheder vi har her på siden.

Perlesmykker med hvide perler

Er du lige så vild med hvide perler som vi er?
Så er det heldigt at Mads Z har en masse, flotte smykker med barok perler.
Dem kan du få som et vedhæng til en halskæde, som øreringe eller i bunden af nogle søde creoler. Her kommer halskæden igen med en justerbar halskæde i enten sølv eller forgyldt sølv, som passer til vedhænget. Se også alle de andre smykker med perler vi fører. Her kan du vælge mellem ferskvandsperler og kulturperler i forskellige farver, dog er hvid den mest brugt til smykker med perler.

Ankelkæder til solens sommer

På vores hjemmeside kan du også finde de fineste ankelkæder med små vedhæng som er perfekt til sommeren. De fåes med forskellige sten i flere farver og et lille kors og så kommer de naturligvis i både sølv og forgyldt.
Mads Ziegler designer ikke smykker efter aldersgrupper, men efter typer. Hans smykker inddeles derfor i 3 hovedkollektioner som hedder Gold Label, Silver. Her har vi igen gjort det let for dig, da vi har oprettet en hel kategori udelukkende med ankelkæder både i sølv, forgyldt sølv og ikke mindst i guld. Klæd dig smukt på til den kommende sommer hvor benene igen kan luftes.

Label og White Label smykker fra Mads

Gold Label er den eksklusive kollektion med smykker i 14 karat rød- og hvidguld. Disse smykker kommer både med brillanter, rubiner, smaragder og safirer.
Gold Label er perfekt til de kvinder der har et ønske om værdifulde smykker med ægte sten.
I denne kollektion er det ikke kun fine, klassiske smykker, men også de iøjefaldende halskæder, ringe, armbånd og øreringe med farverige sten.

Silver Label er til dem der elsker den kolde tone i sølvet og har en kærlighed til diamanter og andre ægte ædelsten som rubiner, safirer og smaragden.
Smykkerne i denne kollektion er elegante og enkle og passer til alle aldre.

White Label er kollektionen med både sølv og 8 karat guld. Her vil stenene primært være zirkonia hvilket betyder at de er mere medgørlige i prisen i forhold til diamantsmykkerne. Også denne serie er til kvinden der har sans for god kvalitet og er med på moden.

Smykkerne fra Mads Z er blandt andet inspireret af Mads Zieglers mange ture rundt omkring i verden og af hans udsigt over Svendborg Sund fra sit hjem på Sydfyn.
Han har især fokus på kvinderne som smykkerne skal bæres af da et af hans største ønsker er, at de føler sig godt tilpas med dem på.