LUNDD

LUNDD charms - dansk design

LUNDD charms og kugler i sølv til armbånd, inspireret af dansk mytologi og historie.

Disse detaljerede charms fortæller hver sin lille historie tilbage fra fortiden.
Lundd er et smykkebrand med stor respekt for tradition, fashion og håndværk og som ikke mindst lægger stor vægt på kvaliteten af deres designs.
Firmaet er stiftet og ejet af Henrik Peter Lundd, som nu har været i gang, i en for ham helt ny verden af charms og kugler til at smykke sit håndled med. Han er også manden, som står bag samtlige designs i firmaet og han lægger ikke skjul på sin store forkærlighed for den nordiske mytelogi.

Vikinge smykker

Søger du et smukt smykke som vækker minder tilbage til vikingetiden, så er disse smykker fra Lunnd et meget godt valg, da de både kan bæres i en halskæde eller i et armbånd.
Smykkerne fra Lundd er nok det man bedst kan kalde unisex vikingesmykker, hvor køn, sted og alder ikke har nogen betydning for hvem som bærer smykkerne.
 
Hos Perlen fører vi det største udvalg af charms til at sætte på armbånd, som du kan forestille dig. Pynt dit armbånd med charms fra OHM, Redbalifrog, Trollbeads, Aurora, Christina Watches eller Eske Storm og gør det endnu smukkere med de meget gennemtænkte designs.