Marguerit brocher

Nostalgi og old school. Marguerit - brochen fra Lund Copenhagen er stadig cool
Spar 10-15% på alle margueritte brocher i forgyldt sølv eller sølv med emalje

Marguerit Smykker Broche

Man forbinder måske mest brocher med ens bedsteforældre eller i hvert fald personer med en vis alder. Det er sådan, jeg har tænkt om det, da jeg så udvalget af brocher fra Lund Copenhagen. 
Hos os i Perlen Odense oplever vi dog, at det yngre publikum er begyndt at vise en del interesse for netop brochesmykker. I den forbindelse kan man jo ikke rigtig undgå at tage et kig på de forskellige brocher, som netop Lund Copenhagen har produceret. Marguerit blomsten er igen midtpunktet og der er kræset for detaljerne og den gode kvalitet. 

Jeg er selv helt forelsket i brochen, som skal forestille en gren med kviste, hvor der sidder små margueritter på. Jeg synes, den er så flot og det er ikke noget, jeg ikke har set før. 

I en marguerit blomst broche har du det utrolige emaljearbejde og de fine detaljer og ligesom med alle deres andre smykker, har de her også lavet forskellige designs. Brochen er stadigvæk en upcomming trend, så udvalget er minimeret, men på vej opad. Du kan dog stadigvæk vælge, om du vil have en ganske almindelig marguerit blomst, som kan købes fra 18 mm og helt op til 43 mm. Så ville man i hvert fald slet ikke være i tvivl om, at det var en marguerit, man havde siddende på brystet eller hvor det nu passer en selv bedst.
Derudover kan du også et hjerte af blomster, en linje med 5 blomster i tre forskellige størrelser, en hel buket eller en anden variant, hvor blomsterne igen varierer i størrelsen.
Søger du dog en marguerit guld broche, går du desværre forgæves, da de brocher, vi har, kun er produceret i forgyldt sølv. Men tag et kig på dem! De er altså virkelig flotte!

Husk - vi har fri fragt.
Læs Mere
-20%
0
Lund - Marguerit hårklips, forgyldt
2
Marguerit brosche med 5 blomster på stribe
1
Lund - Marguerit brosche med mange blomster
2
Lund Copenhagen - Marguerit brosche, 36 mm
2
Lund Copenhagen - Marguerit brosche, 18 mm
loader