Lund Copenhagen

Marguerit smykker, der aldrig går af mode og passer til alle aldre. 
 Lund Copenhagen med de stolte traditioner og stadig stor leverandør til de danske guldsmede.
Særligt kendt er de populære marguerit smykker - Daisy!
Altid fri fragt

Marguerit smykker fra Lund Copenhagen

En blomst, et smykke, et pigenavn - historien om margueritten, der kom til at lægge navn til denne meget populære smykkeserie, rækker flere generationer tilbage i det danske kongehus.

Ja, endda længere end til den dag i maj 1935, da den svenske kong Gustav bestilte en Marguerit broche hos juveler Carlman i Stockholm. 
Det var et overdådigt smukt smykke med hundredvis af brillanter og rosenstene, men det var også en bryllupsgave til hans datter, kronprinsesse Ingrid, der det år blev viet til den danske kronprins Frederik.  

Margueritten var ikke noget tilfældigt valg.
Den var til minde om kronprinsessens mor, Margaretha af Sverige, der døde i 1920, blot 38 år gammel.

Hendes kælenavn var ”Daisy”, det engelske ord for marguerit. 
Fortællingen om dette enestående smykke kunne være endt her, men sådan blev det ikke.
For da det unge danske kronprinsepar, Ingrid og Frederik, får deres første datter i 1940, og giver hende navnet Margrethe, ser danske juvelerer mulighederne, og fremstiller flere marguerit-serier i sølv med emalje.

Senere er de forgyldte modeller kommet til, og smykkeserien er lige så populær i dag, som da de første blev sendt i produktion. 
Og kælenavnet Daisy - det er gået videre fra mormor til barnebarn.

Møder man Dronningen på sin vej, skal hun omtales og tituleres som: Hendes Majestæt Dronning Margrethe II, eller blot Deres Majestæt, men når det danske folk omtaler deres dronning, er det meget ofte som "Daisy".

Marguerit ring eller øreringe

Er du i tvivl om du skal vælge en af de smukke marguerit ringe eller et par øreringe fra Lund Copenhagen?

Tjaaa, det er  ikke let, det ved jeg, men her tænker jeg: at hvis det er en gave, du skal forære væk, er det nok bedst med et par øreringe. Så behøver du ikke at tænke på ringstørrelsen. Her er det kun størrelsen på øreringen -  hvilken bredde øreringene skal være.
Der er efterhånden kommet mange forskellige størrelser marguerit-øreringe, og de mindste starter på 5,5mm, hvilket er meget små øreringe. Derefter fortsætter det opad til de største modeller på 25mm, hvilket så også er ret så store.
De traditionelle øreringe og de modeller, vi stadig sælger flest af, måler 11mm. Bestselleren er sølv forgyldt med hvid emalje. En ægte klassiker.

Ønsker du at se alle vores forskellige marguerit smykker, så skal du klikke her

Marguerit smykker med ægte emalje

Smykker med 100% ægte emalje er fremstillet på rigtig gammeldags maner, hvor man varmer emaljepulveret op i en emaljeovn og herefter "smelter" emaljen ned i deres respektive huller.
Denne form for emalje er helt porcelænsagtig, men se dig for. Nogle smykkeproducenter vælger den nemme løsning og bruger en form for plastik i stedet for - det er naturligvis billigere.
Marguerit smykker fra Lund Copenhagen med ægte emalje i sølv eller forgyldt sølv - Daisy smykker til de bedste priser online

- fri fragt og hurtig levering på alle marguerit-smykker fra Perlen i Odense

- Se også alle vore andre smukke smykker som vi tilbyder fra mange forskellige mærker armbånd, halskæder, vedhæng, øreringe og ringe

Spar 10% på alle smykker med den yndige blomst og få fri fragt
Læs Mere