JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Lund Copenhagen

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Lund Copenhagen Marguerit

Marguerit smykker, der aldrig går af mode fra Lund Copenhagen, der passer perfekt til kvinder i alle aldre.


Lund Copenhagen er et gammelt dansk smykkemærke med stolte traditioner og som stadig er en stor leverandør til de danske guldsmede.


Særligt kendt er de populære originale marguerit smykker, fremstillet efter den gamle bog med ægte pulver emalje, der bliver opvarmet og herefter smelter ned i felterne.

Hos Perlen har vi et meget stort udvalg af marguerit smykker fra mange forskellige mærker, du kan se dem alle sammen ved at klikke på linket herunder.

Marguerit smykker
Perlen

Klassiske smykker med perler

Hvis der er noget det gode danske firma Lund Copenhagen kan, så er det at bevare overblikket og ikke lade sig rive med på alle mulige modediller, hvor der skal være spræl på farverne og udformningen af smykkerne.

De formår ganske enkelt at bevare overblikket og holde sig til det som de er bedst til, nemlig at fremstille smykker i den klasske stil i ægte materialer med ægte sten og perler.

Som billedet her er et godt eksempel på. Her finder du det smukkeste perlevedhæng i 8 karet guld med en ægte perle og ikke mindst en lille ægte diamant.

Dette smykke kan du købe i dag og blive ved med at tage det frem og smykke dig med det, da perler og diamanter aldrig går af mode og det er indbegrebet af klassiske smykker og fantastisk stil.

Perlen

Rubin smykker

De smukkeste klassiske smykker finder du lige her.


Tjek lige disse vidunderlige roset smykker ud, der består af en rubin i midten omringet af små ægte hvide diamanter fra Lund Copenhagen. 

Dette er igen en smykke serie der aldrig går af mode og du sagtens kan bære i dag som om 50 år. Rosetsmykker er en stil, der har været kendt i snart flere århundreder, hvor man beriger den store smykkesten i midten med funklende diamanter.


Center stenen kan være mange forskellige stentyper, som oftest er det en rubin, safir eller smaragd, men det kan sagtens være andre typer, som er mindre kendte som citrin, iolit, ametyst, granat og så videre. 

For mig er det helt rigtige selvfølgelig en af de tre førstnævnte sten, da det er en sand klassikker, som bare funkler af lækkerhed og god smag.

Lund Copenhagen Marguerit

En blomst, et smykke, et pigenavn - historien om margueritten, der kom til at lægge navn til denne meget populære smykkeserie, rækker flere generationer tilbage i det danske kongehus.

Ja, endda længere end til den dag i maj 1935, da den svenske kong Gustav bestilte en Marguerit broche hos juveler Carlman i Stockholm.

Det var et overdådigt smukt smykke med hundredvis af brillanter og rosenstene, men det var også en bryllupsgave til hans datter, kronprinsesse Ingrid, der det år blev viet til den danske kronprins Frederik.  

Margueritten var ikke noget tilfældigt valg.
Den var til minde om kronprinsessens mor, Margaretha af Sverige, der døde i 1920, blot 38 år gammel.

Hendes kælenavn var ”Daisy”, det engelske ord for marguerit. Fortællingen om dette enestående smykke kunne være endt her, men sådan blev det ikke.
For da det unge danske kronprinsepar, Ingrid og Frederik, får deres første datter i 1940, og giver hende navnet Margrethe, ser danske juvelerer mulighederne, og fremstiller flere marguerit-serier i sølv med emalje.

Senere er de forgyldte modeller kommet til, og smykkeserien er lige så populær i dag, som da de første blev sendt i produktion. 
Og kælenavnet Daisy - det er gået videre fra mormor til barnebarn.

Møder man Dronningen på sin vej, skal hun omtales og tituleres som: Hendes Majestæt Dronning Margrethe II, eller blot Deres Majestæt, men når det danske folk omtaler deres dronning, er det meget ofte som "Daisy".
Et marguerit smykke er ikke kun et smykke. Det er et smykke med historie bag.

Marguerit øreringe

Er du i tvivl, om du skal vælge smuk marguerit ring eller et par øreringe fra Lund Copenhagen?

Tjaaa, det er ikke let, det ved jeg, men her tænker jeg: at hvis det er en gave, du skal forære væk, er det nok bedst med et par øreringe. Så behøver du ikke at tænke på ringstørrelsen. Her er det kun størrelsen på øreringen -  hvilken bredde øreringene skal være.

Der er efterhånden kommet mange forskellige størrelser marguerit ørestikker og øreringe, og de mindste starter på 5,5mm, hvilket er meget små øreringe. Derefter fortsætter det opad til de største modeller på 25mm, hvilket så også er ret så store.
De traditionelle øreringe og de modeller, vi stadig sælger flest af, måler 11mm. Bestselleren er sølv forgyldt med hvid emalje. En ægte klassiker.

Som alle andre smykkeproducenter følger Lund Copenhagen smykker også med moden og udviklingen inden for smykkebranchen. Det vil sige, at selvom de mest solgte er de traditionelle øreringene og de stadigvæk er en god bestseller, så kan deres nye fortolkninger af margueritten helt bestemt også noget.
 
Du kan nu købe dem, hvor margueritten hænger løst som et vedhæng, hvor selve øreringene er fyldt med de små blomster eller hvor der hænger tre blomster under hinanden. Dette er kun få versioner af de mange varianter, der findes. Lund Copenhagen Marguerit øreringe er helt sikkert blevet taget op endnu et niveau, hvor kvaliteten stadigvæk er den samme. Eller faktisk endnu højere!

Deres emaljearbejde har også altid været fantastisk og her udvikler de også. Alle kender de traditionelle med hvid emalje, men nu bliver der også produceret Lund Copenhagen øreringe med sort emalje. Kan det være pænt, tænker du måske. Det kan det helt bestemt! Det fremhæver deres gyldne farve på en helt ny måde

Ønsker du at se alle vores forskellige marguerit smykker på shoppen, så er du naturligvis altid velkommen. Søger du et par almindelige øreringe til at kombinere dem med, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Marguerit smykker med ægte emalje

Smykker med 100% ægte emalje er fremstillet på rigtig gammeldags maner, hvor man varmer emaljepulveret op i en emaljeovn og herefter "smelter" emaljen ned i deres respektive huller.
Denne form for emalje er helt porcelænsagtig, men se dig for. Nogle smykkeproducenter vælger den nemme løsning og bruger en form for plastik i stedet for - det er naturligvis billigere. Marguerit smykker fra Lund Copenhagen med ægte emalje i sølv eller forgyldt sølv - Daisy smykker til de bedste priser online.

- Fri fragt og hurtig levering på alle marguerite smykker fra Perlen i Odense. Vi er din Lund Copenhagen forhanlder.

- Se også alle vore andre smukke smykker som vi tilbyder fra mange forskellige mærker armbånd, halskæder, vedhæng, øreringe og ringe.


Spar 10% på alle smykker med den yndige Lund Of Copenhagen blomst og få fri fragt.