Julie Sandlau Ring

Stort udvalg af smarte dameringe fra Julie Sandlau - en af ​​de bedste danske smykkedesignere. Med Julie Sandlau får du altid en ring, som følger tidens trends i et meget smukt design.

Julie Sandlau ringe

Her i vores webshop finder du et stort udvalg af ringe i Julie Sandlaus karakteristiske, gennemtænkte designs med nogle eminent flotte overflader. Nogle af hendes ringdesigns går i den mere diskrete og enkle retning med runde eller facetterede sten i betagende farver, andre er virkelig prangende med masser af zirkonia, der får stjernerne til at glimte – det er bare skønne ringe, der fanger øjet.

Alle hendes dameringe er fremstillet i materialerne sølv eller sølv forgyldt med en forgyldning på 22 karat, og smykkekvaliteten er helt i top, også når det gælder stenenes indfatninger. De sten skal jo blive der, hvor guldsmeden har fattet dem ned i materialet. Derfor får Julie Sandlau smykkerne fremstillet på nogle af de bedste guldsmedværksteder i Vietnam, hvor der bliver holdt skarpt opsyn med udførelsen af smykkerne. Du kan vælge mellem mange flotte stenfarver, lige fra sort til champagnefarvet.

For tiden er det sten i de støvede kulører, der trækker mest, og ikke kun her hos os i vores webshop og guldsmedeforretning.
Forårets farver 2020 er dusede, og det gælder lige fra tapeter til tæpper og trøjer. Naturligvis mærker vi det også her hos os - det er trenden – og de mest solgte ringe er med de dusede zirkonia, som passer helt perfekt til tøjmoden.

Prime ring Julie Sandlau

Også ”Prime” ringene fra Julie Sandlau med to hvide zirkonia på hver side af stenen er i høj kurs. Den er ikke kun en klassiker blandt dameringe - den er også afsindig smuk, og ikke kun det. Den går hånd i hånd med Prime øreringene, som virkelig har været en bestseller igennem flere år, både ørestikkerne såvel som ørehængerne. De er et sandt hit. Der kommer hele tiden nye stenfarver til, så de altid passer til ind i modebilledet og matcher dit tøjvalg.

Så søger du en gave til kæresten eller veninden, eller trænger du selv til et nyt smykke, så er Prime-serien fra Julie Sandlau det helt perfekte valg – det sværeste er nok at vælge farven - der er så mange lækre at vælge imellem.

Se også de mange øreringe vi fører på shoppen og lad dig inspirere til dit kommende øreringe køb eller til næste gang du skal give en gave.

Ringe til at kombinere

Ligger du inde med en ring, som du synes er blevet en anelse kedelig med årene og trænger til at blive peppet lidt op? Går du med en ring, der virkelig betyder noget særligt for dig, men som ikke ser ud efter så meget? Så er Julie Sandlaus ringe, der stort set alle bærer deres pynt og sten ovenpå ringskinnen, den oplagte mulighed for at kreere dine helt unikke kombinationer. De er nærmest skabt til at sætte på fingeren ved siden af en anden ring eller en vielsesring, som ikke har så meget pynt i forvejen, og der er rigtig mange at vælge imellem.

Er du stadig usikker på hvordan din kommende ring skal se ud? Så kig forbi denne store kategori med ringe, hvor du kan sortere efter smykkebrand, materiale, type af sten og meget mere, så du med sikkerhed får lige den ring du ønsker.