Julie Sandlau Øreringe

De smukkeste øreringe fra Julie Sandlau i mange fantastiske farver og designs.
Sofistikeret look, dusede farver og enkle linjer.

Julie Sandlau øreringe

I Julie Sandlaus guldsmedeværksted står tiden ikke stille. Hvert eneste år designer hun minimum fire forskellige kollektioner: forår, sommer, efterår og en vinterkollektion der løbende sættes i produktion. Hertil kommer der også flere mindre kollektioner, som passer til tidens strømpil og de farver, der er moderne lige i øjeblikket. Hun er ganske enkelt helt fabelagtig til at spotte de mange nicher på markedet når det gælder ringe, øreringe, og halskæder, fylde dem ud med godt håndværk, dansk og moderne teknologi. Julie Sandlau smykker er produceret i højeste kvalitet, smykkerne er altid fremstillet i 925 sterlingsølv eller i 22 karat forgyldt sølv.

Specielt er Julie Sandlau-øreringe meget populære, og det skyldes måske allermest, at hun er særdeles dygtig til hurtigt at indfange modens lune og altid skiftende retning. Se blandt andet de seneste nye øreringe, som er kommet i helt fantastiske dusede farver – sarte på sig egen måde og dog med stærk personlighed. Dusty siger nogen om disse lidt støvede farver – anyway – i dette forår finder de afdæmpede kulører deres vej gennem stort set alle brancher – lige fra tøj til tæpper. Sammen med facetterede krystaller, som glimter i takt med dine bevægelser sætter de prikken over i-et på din personlighed. Den nye serie hedder ”Cocktail” og er også kommet med matchende ring og vedhæng. Et yderst elegant smykke, som kan bæres af alle og til enhver anledning - om det er hverdagsbrug eller når du skal til fest.

Ønsker du noget mere enkelt og feminint, så tag godt imod ”Prima Ballerina” – en smykkeserie, der er lavet i de samme dusede nuancer. Her har stenene ingen facetter, men en blank overflade, og for at sætte hovedet på sømmet er ørestikkerne pyntet med en lille hvid zirkonia på krogen af øreringen. Det ser bare lækkert ud.

Når du nu alligevel er inde og kigge på øreringene, så tjek også lige de nye kædeøreringe fra ”Fina” serien. De laves både i sølv eller sølv forgyldt og kan købes enkeltvis. Det forhindrer dog ingen i at købe to ens øreringe, hvis det er det, man ønsker sig, men er du til det asymetriske look med forskellige øreringe i ørene, så er det jo en oplagt mulighed her. Her får du plads til at eksperimentere med kæder i øret, og de tynde kæder med små zirkonia på selve kæden ser helt fantastiske ud. Nu er flere huller i ørene jo ingen sjældenhed, og jeg har set flere, der kombinerer kædeøreringene med
yderligere en mindre ørering i det næste hul.

Prime øreringe

Her må jeg igen fremhæve de meget moderne ”Prime” øreringe, som efterhånden kommer med rigtig mange sten i et væld af forskellige kulører, helt fra den sorte farve til den sarte lyserøde nuance. Faktisk har øreringene været så populære, at de nu også fremstilles i en lidt mindre udgave. De små nye ørestikker måler otte mm i omkredsen, hvor de "gamle" måler ti mm. Synes du det lyder at lidt? To millimeter til eller fra betyder virkelig en forskel – i hvert fald her, når det gælder om at sidde godt på netop din øreflip.

I den seneste kollektion er der også kommet øreringe med ægte sten, hvor der hænger en lille kæde ned fra øreringene, der svinger smukt i takt med dig. Ringene, der matcher med ørestikkerne i denne kollektion, er utrolig enkle og produceres i mange forskellige stenfarver, som passer smukt sammen med øreringene. Faktisk kan næsten alle smykkerne fra Julie Sandlau kombineres på kryds og tværs, så uanset hvad du vælger, så får du et smukt smykkesæt. Du kan ganske enkelt ikke ramme ved siden af.  

Øreringe Julie Sandlau

Ønsker du at være med på beatet, når det gælder øreringe og ørestikker, så skal du helt bestemt kigge denne side grundigt igennem. Her er temmelig mange smarte og ikke mindst rigtig mange forskellige designs at vælge imellem. Store eller mindre? En ørering skal jo også passe på øreflippen, og kan du bære det, ser det virkelig flot ud med de væsentlig større modeller, som fylder noget på øret. Har du derimod en ret lille øreflip, så lad mig lige nævne de bittesmå øreringe, pyntet med mini-zirkonia. En hel del unge piger og kvinder – ja mænd for den sags skyld også - bærer flere øreringe i det samme øre, og her er øreringene fra Julie Sandlau helt oplagte.

Julie Sandlau smykker

Har du lyst til at lade dig inspirere af alle de flotte designs fra hendes kreative hånd, bare kigge på og nyde synet af dansk design, der går lige i hjertet, så skal du blot klikke lige her , og der åbner sig en nærmeste fortryllende verden fyldt med ringe, halskæder og armbånd.

Læs Mere
-15%
2
Julie Sandlau - Maya ørehænger, limited edition
-15%
0
Julie Sandlau - Avery kædeørering, rhodolite
-15%
0
Julie Sandlau - Avery ørehænger rhodolite
-15%
0
Julie Sandlau - Eve ørehænger mørkegrøn krystal
-15%
0
Julie Sandlau - Nova kædeørering, aqua blue
-15%
0
Julie Sandlau - Harper kædeørering, sapphire blue
-15%
0
Julie Sandlau - Harper kædeørering, aqua blue
-15%
0
Julie Sandlau - Link store ørestikker i sølv
loader