JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Julie Sandlau Øreringe

Perlen
Læs mere
Perlen

Øreringe Julie Sandlau

Her finder du altid de bedste Julie Sandlau tilbud!


Hos Perlen er vi gode til at finde de bedste priser på hendes produkter, da vi mener at kunden skal have den bedste udsalgs pris.


Julie sandlau er kendt for phendes meget smukke og enkle design i en fantastisk kvalitet. Her vil jeg gerne fremhæve den meget flotte Prime serie, som efterhånden er blevet en klassiker og er nu kommet i rigtig mange farver, så de kan passe de nærmest alt uanset smag.


Hermed vil jeg også benytte lejligheden til at rose de meget flotte og stilrene livets træ øreringe fra Julie Sandlau, som er er fremstillet med en let børstet overflade og et meget enkelt design.

Julie Sandlau øreringe

I Julie Sandlaus guldsmedeværksted står tiden ikke stille. Hvert eneste år designer hun minimum fire forskellige kollektioner: forår, sommer, efterår og en vinterkollektion der løbende sættes i produktion. Hertil kommer der også flere mindre kollektioner, som passer til tidens strømpil og de farver, der er moderne lige i øjeblikket.
Hun er ganske enkelt helt fabelagtig til at spotte de mange nicher på markedet når det gælder ringe, øreringe, og halskæder, fylde dem ud med godt håndværk, dansk og moderne teknologi. Julie Sandlau smykker er produceret i højeste kvalitet, smykkerne er altid fremstillet i 925 sterlingsølv eller i 22 karat forgyldt sølv.

Specielt er Julie Sandlau-øreringe meget populære, og det skyldes måske allermest, at hun er særdeles dygtig til hurtigt at indfange modens lune og altid skiftende retning. Se blandt andet de seneste nye øreringe, som er kommet i helt fantastiske dusede farver – sarte på sig egen måde og dog med stærk personlighed.
 
Dusty siger nogen om disse lidt støvede farver – anyway – i dette forår finder de afdæmpede kulører deres vej gennem stort set alle brancher – lige fra tøj til tæpper. Sammen med facetterede krystaller, som glimter i takt med dine bevægelser sætter de prikken over i-et på din personlighed. Den nye serie hedder ”Cocktail” og er også kommet med matchende ring og vedhæng. Et yderst elegant smykke, som kan bæres af alle og til enhver anledning - om det er hverdagsbrug eller når du skal til fest.

Ønsker du noget mere enkelt og feminint, så tag godt imod ”Prima Ballerina” – en smykkeserie, der er lavet i de samme dusede nuancer. Her har stenene ingen facetter, men en blank overflade, og for at sætte hovedet på sømmet er ørestikkerne pyntet med en lille hvid zirkonia på krogen af øreringen. Det ser bare lækkert ud.

Når du nu alligevel er inde og kigge på øreringene, så tjek også lige de nye kædeøreringe fra ”Fina” serien. De laves både i sølv eller sølv forgyldt og kan købes enkeltvis. Det forhindrer dog ingen i at købe to ens øreringe, hvis det er det, man ønsker sig, men er du til det asymetriske look med forskellige øreringe i ørene, så er det jo en oplagt mulighed her.
 
Her får du plads til at eksperimentere med kæder i øret, og de tynde kæder med små zirkonia på selve kæden ser helt fantastiske ud. Nu er flere huller i ørene jo ingen sjældenhed, og jeg har set flere, der kombinerer kædeøreringene med yderligere en mindre ørering i det næste hul.
 
Er du stadig i tvivl om hvordan dine kommende øreringe skal se ud eller hvilke øreringe du skal give i gave til den kommende fest? Så kig forbi kategorien, hvor du finder samtlige øreringe fra alle vores forskellige smykke brands.

Prime øreringe

Her må jeg igen fremhæve de meget moderne ”Prime” øreringe, som efterhånden kommer med rigtig mange sten i et væld af forskellige kulører, helt fra den sorte farve til den sarte lyserøde nuance.
Faktisk har øreringene været så populære, at de nu også fremstilles i en lidt mindre udgave. De små nye ørestikker måler otte mm i omkredsen, hvor de "gamle" måler ti mm. Synes du det lyder at lidt?
 
To millimeter til eller fra betyder virkelig en forskel – i hvert fald her, når det gælder om at sidde godt på netop din øreflip.

I den seneste kollektion er der også kommet øreringe med ægte sten, hvor der hænger en lille kæde ned fra øreringene, der svinger smukt i takt med dig.
 
Ringene, der matcher med ørestikkerne i denne kollektion, er utrolig enkle og produceres i mange forskellige stenfarver, som passer smukt sammen med øreringene. Faktisk kan næsten alle smykkerne fra Julie Sandlau kombineres på kryds og tværs, så uanset hvad du vælger, så får du et smukt smykkesæt. Du kan ganske enkelt ikke ramme ved siden af.  

Øreringe Julie Sandlau

Ønsker du at være med på beatet, når det gælder øreringe og ørestikker, så skal du helt bestemt kigge denne side grundigt igennem. Her er temmelig mange smarte og ikke mindst rigtig mange forskellige designs at vælge imellem.

Store eller mindre?

En ørering skal jo også passe på øreflippen, og kan du bære det, ser det virkelig flot ud med de væsentlig større modeller, som fylder noget på øret. Har du derimod en ret lille øreflip, så lad mig lige nævne de bittesmå øreringe, pyntet med mini-zirkonia.

En hel del unge piger og kvinder – ja mænd for den sags skyld også - bærer flere øreringe i det samme øre, og her er øreringene fra Julie Sandlau helt oplagte.

Julie Sandlau smykker

Har du lyst til at lade dig inspirere af alle de flotte designs fra hendes kreative hånd, bare kigge på og nyde synet af dansk design, der går lige i hjertet, så skal du blot klikke lige her , og der åbner sig en nærmeste fortryllende verden fyldt med ringe, halskæder og armbånd.

Et andet dansk smykkemærke, som virkelig har vundet stort indpas i smykkebranchen er de efterhånden velkendte smykker fra Pernille Corydon. Ønsker du altid at være med på de sidste tendenser indenfor smykker, så kan du holde øje med kategorien med nyheder, her kan du være sikker på at få et af de sidste nye smykker.