Julie Sandlau Limited Edition

Julie Sandlau - Limited edition smykker
Her finder du smukke smykker som kun er lavet i meget begrænset antal.
Derfor skal du ikke vente for længe, hvis du forelsker dig i et smykke i denne kategori.

Limited Edition smykker

Med et smykke fra denne kategori kan du være sikker på at få et smykke, som ikke masseproduceres. 
Limited edition smykkerne laves nemlig kun i begrænset antal, og vil derfor aldrig være en fast del af kollektionerne.

Det er lige præcis dét, der gør det ekstra fedt at få et smykke - et smykke som ikke alle får fingrene i. Et særligt smykke. 
Allerede nu tør jeg godt sige, at du skal være hurtig, hvis du vil eje et eller flere af dem.

Limited Øreringe 

Du vil for det meste finde øreringe i denne kategori. Julie Sandlau laver mange fantastiske øreringe og dem du finder her, er ingen undtagelse.
Du kan næsten altid kende Julie Sandlaus flotte smykker, på de fantastiske farver der bruges til stenene. Sammen med de mange smukke farver, vil du ofte også finde flotte, hvide og funklende zirkonia.

Nogle gange også perler i forskellige smukke nuancer. 
Du finder både de klassiske ørekroge, men også de topmoderne og trendy kædeøreringe. Har du endnu ikke bidt mærke i det, så har de fleste af de flotte limited øreringe fået smukke navne, såsom Maya, Camille, Nova, Harper, Avery, Eve og Ocean.

Tag også et kig på alle de flotte øreringe fra Julie Sandlau, som ikke er limited edition smykker. Her er et utal af øreringe som hænger med de dejligste varme farver. Er du ikke til ørehængere, så er der skam også et bredt udvalg af ørestikker igen fra Julie Sandlau pyntet med sten i flotte farver.

Så mangler du inspiration, til hvad din datter skal hedde, var her nogle flotte og internationale bud. 

Julie Sandlau Øreringe - Fri fragt  

Limitied Edition øreringene er allesammen nogle, vi har liggende fysisk på lager. Når de er solgt, er de solgt og der kommer ikke flere. 
Til gengæld er de klar til afhentning med det samme, eller afsendelse inden for 24 timer på hverdage og så endda med gratis fragt! 

Så er du sent ude med en gave, eller skal din mor, kone, kæreste, svigermor eller datter forkæles lidt ekstra og lige nu? Så fortvivl ikke -  køb hende et par limited øreringe, kryds af i gaveindpakning og lad os klare resten for dig.
Vi pakker sirligt ind i flotte æsker og afsender dem nærmest med det samme.