Julie Sandlau Halskæder

Halskæder og vedhæng fra Julie Sandlau - en sand perlerække af skønne vedhæng, designet af en af landets bedste smykkekunstnere, der kreerer smykker til tidens kvinder.
Vis flere produkter

Julie Sandlau halskæde

Søger du det perfekte smykke til den perfekte kvinde? Til en gave eller til dig selv?
Så bliv her hos os og kig videre i vores webshop perlenodense.dk. Med vores store udvalg af Julie Sandlau smykker er det svært ikke at falde for hendes sirlige stil, lade sig friste og blive forelsket i de skønne smykker :).

Julie Sandlaus halskæder og vedhæng kan købes hver for sig, enten i sølv eller sølv forgyldt. Måske har du en kæde liggende, der kan bruges til et af de billedskønne vedhæng, men hvis ikke, så husk at vælge kædens længde, når du bestiller. For øvrigt er kæden rigtig lækker sig selv. Den har en lille zirkonia monteret i en fatning og firmalogoet sidder som et tag ved låsen, så kæden er bare rigtig yndig i sig selv. Naturligvis leveres dit smykke i en lækker indpakning, så kom endelig nærmere.

Her finder du et stort udvalg af modesmykker i allerfineste stil – smykker, der klæder kvinder i alle aldre og på tværs af generationerne, og som er med til at sprede glæde i livet – ja endog gøre hverdagen en kende lysere.

Se også øreringe fra Julie Sandlau, som alle sammen passer til de meget smukke kæder og vedhæng. Eller måske de skønne øreringe fra Pernille Corydon, der er blevet taget meget godt imod af både unge som gamle.

Smykke kvalitet og opbevaring

Alle halskæderne er fremstillet i sølv eller sølv forgyldt med 22 karat guld, og lad mig straks være helt ærlig: Forgyldning på sølvsmykker varer ikke for evigt, sådan er det bare, men forgyldningen på smykker fra dette mærke holder den smukke lød utrolig godt, og kan bæres i meget lang tid, uden at ændre farve og uden at blive matte.

Naturligvis har Julie Sandlau ingen trylleformular, når det drejer sig om at forgylde smykker. Trods brug af nye teknologier er det til syvende og sidst et tyndt lag guld, der lægges ovenpå sølvet. Ergo bliver guldlaget slidt ved brug. Sådan forholder det sig for alle smykkeproducenter, der fremstiller forgyldte smykker, så her er en tommelfingerregel, der er værd at skrive sig bag øret:

Tænk på, hvad du udsætter dine smykker for.

Vi anbefaler altid, at du tager dine smykker af, når du går i seng, når du sover og ikke mindst, når du går i bad. Saltvand og strandsand er ikke lige sagen.

Klorvand fra svømmepølen er heller ikke så godt, cremer af forskellige slags, også solcreme, er hård kost for en forgyldt halskæde. Hårlak eller parfume eller …….

Der kan sikkert føjes flere ting til no-go-listen.

Nå nå. Nu skal jeg vist også passe på, at jeg ikke går i selvsving, for smykker skal bruges, renses og plejes, men efter så mange år i guldsmedebranchen har jeg erhvervet mig en slags arbejdsskade, et veludviklet kritisk blik om du vil, så jeg straks spotter, når et smykke trænger til en makeover eller en rensning.

Måske lyder det lidt voldsomt med alt det, du skal tænke på, så lad mig gøre det ultra kort, inden min løftede pegefinger får dig til at gå helt sort: bær dine smykker, når der er en anledning til det, når du skal ud i byen, til en middag med kæresten eller manden, når du skal ud med veninderne, eller når du har lyst til at gøre lidt ud af dig selv. Du har jo dine smykker for at bruge dem - så gør det med glæde. Følger du disse enkle råd, holder dine forgyldte smykker sig smukke i rigtig lang tid.

Julie Sandlau vedhæng

Her i shoppen finder du et stort udvalg af vedhæng med sten i lækre kulører, som inviterer til rigtig mange muligheder for at kombinere dine smykker, præcis efter lyst og lune. Alle de fine små vedhæng kan købes enkeltvis og sættes sammen på en kæde, alt efter hvilke farver du foretrækker - de klare og skarpe eller der mere dusede.

Der er også stort udvalg af vedhæng med hvide zirkonia, som naturligvis passer til dem alle sammen. Her kan du bare slet ikke gå galt i byen. De er så smukke hver og en. Julie Sandlau halskæden leveres i forskellige længder, er pyntet op med enkelte glimtende zirkonia i små fatninger, og firmaets logo sidder fast på et lille tag oppe ved den veludførte S-lås. Kæderne her kan sagtens bæres helt uden noget vedhæng. Såmænd. 

Se også de mange andre kæder og vedhæng vi har på siden fra andre kendte mærker. Her er det igen blevet utroligt populært at bære flere kæder på en gang, hvor de alle sammen har forskellig længde. Her har Pernille Corydon stået for en lang række kæder, som med lethed kan kombineres med hinanden eller med en kæde du har i forvejen.