Julie Sandlau guld

Fine Jewelry er en eksklusiv smykke serie fra Julie Sandlau, som er lavet i 18 kt. hvid- og rødguld i sat diamanter, perler og ædelsten. Under Fine Jewelry finder du flere elegante og sofistikeret smykke kollektioner i et tidsløst design.

Julie Sandlau Fine Jewellery

De fleste af os kender nok til populære Julie Sandlau..  Men hvor godt kender du til Fine Jewelry fra Julie Sandlau? 
Fine Jewelry er en eksklusiv serie lavet i 18 kt. blankpoleret rød og hvidguld, med ædelsten, perler og diamanter. Det er fint, det er klassisk, overdådigt og elegant.

Julie Sandlau Lumina

LUMINA er en smuk serie fra Fine Jewelry med månesten. I serien findes ringe, vedhæng, øreringe og armbånd i blank poleret 18 kt. recycled guld med månesten i tre forskellige farver. Peach, hvid og smokey.

Nogle mener at månesten er symbol på fred, frugtbarhed og klarsyn.

Lumina serien med hvide månesten har noget helt rent og uskyldigt over sig - hvis du spørger mig. Enten til dig der er til det rolige, klassiske look. Eller til dig som mangler den perfekte smykkeserie til dit bryllup? Forestil dig de enkle, elegante smykker til din brudekjole - wauw

Julie Sandlau Audrey

Audrey er den klassiske kollektion fra Julie Sandlau Fine Jewelry. Den er flot, enkel, luksuriøs med sine hvide, smukke ferskvandsperler og 18 kt. guld. Serien er lavet i både rød- og hvidguld. I øreringene er en lille diamant i hver. Vedhænget er smukt i al sin enkelhed, men ønsker du lidt mere, vil jeg foreslå at kombinere det med finesse vedhænget.

Julie Sandlau Tree of Life

Tree Of Life er en af de mest populære serier fra Julie Sandlau. Serien i guld er dog noget helt for sig selv.
Ved første øjekast ligner smykkerne dem vi kender fra Julies almindlige serie, men det er lige en tand mere elegant og lidt mere finesse. Derudover er Tree of Life Fine Jewelry øreringene også med blankpoleret overflade, hvor det almindelige Julie Sandlau har en matteret overflad. Her finder du blandt andet vores udvalg af livets træ smykker fra andre mærker og materialer.

Julie Sandlau Multi Pavé Signet

Multi Pavé Signet  er en overdådig signet ring som laves i blanpoleret rød og hvidguld prydet med 0,63 ct smukke funklende diamanter.
Ringen startede med at blive produceret som en lillefinger ring på bestilling. Men helt ærligt - forestil dig lige ringen på langefingeren også? Så smuk! Se også de mange andre diamant smykker vi fører, måske du ender med at få et helt smykkesæt med funklende diamanter i guld eller hvidguld.

Julie Sandlau smykker

Se også de mange andre flotte smykker fra deres almindelige kollektion, blandt andet er Julie Sandlau øreringe i virkelig høj kurs for tiden.

Blandt disse vil jeg gerne anbefale Prime kollektionen, som er et stort hit, men der kommer hele tiden nye smykker til, som også er virkelig flotte. Jeg kan afsløre at der til efteråret kommer nye Limited edition øreringe med ægte sten og her er det med at være hurtigt ude, da de er produceret i et meget begrænset antal.

Søger du god en gave så kan du også klikke forbi Pernille Corydon, som lige for tiden er meget efterspurgt og en fantastisk gaveidé. Eller det nye danske mærke Jeberg, som er kommet med nogle virkelig smarte øreringe, blandt andet hvor der bæres en creol i det ene øre og en ørering der hænger i det andet.