Julie Sandlau

Se det flotte udvalg af smykker designet af Julie Sandlau med masser af flotte farvede sten og helt nye facetterede smykkesæt i både øreringe og vedhæng. Til alle disse skønheder findes naturligvis også både matchende ringe, halskæder og armbånd. Alle smykker fra Julie Sandlau er fremstillet i sterling sølv, oxideret, forgyldt og som noget helt nyt også rosaforgyldt.

0
Julie Sandlau - Noble Bamboo, forgyldte kreoler med zirkonia
0
Julie Sandlau - Sølv halskæde med en lille zirkonia
0
Julie Sandlau - Little Prime, forguldt ring med rosa zirkonia
0
Julie Sandlau - Prime, forgyldt øreringe med blå krystal, 10mm
1
Julie Sandlau - Afrodite, perleøreringe med ferskvandsperler
0
Julie Sandlau - Prime, grønne krystal øreringe, 10mm
0
Julie Sandlau - Grace, sølv vedhæng med zirkon
0
Julie Sandlau - Grace, sølv øreringe med zirkonia
0
Julie Sandlau - Love, sølv hjertevedhæng, lille
Sorter stigende
pr. side

Julie Sandlau smykker

Julie Sandlaus filosofi er at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker, som alle sammen kan matches på kryds og tværs mellem øreringe, vedhæng, ringe og armbånd. Hvert smykke udtrykker en sofistikeret elegance med en refleksion af vintage skønhed, som kendetegner alle smykkerne designet af Julie Sandlau. Den sjæl, som karakteriserer hver af Julie Sandlaus kollektioner er simpelt og elegant design udtrykt gennem tidsløse silhuetter og udført i ægte materialer.

Julie Sandlau smykkekollektioner

Julie Sandlau producerer årligt fire forskellige smykke kollektioner: Forår/sommer, højsommer, efterår/vinter og en julekollektion. Med kombinationen af håndværk, dansk design og den nyeste teknologi garanterer Julie Sandlau de fineste kvalitets smykker lavet af rhodineret 925 sterling sølv og 22 karat forgyldt 925 sterling sølv.

Julie Sandlau Passion

”Da jeg begyndte min rejse I smykkeverdenen, forelskede jeg mig straks i hele processen. Fra udvælgelsen af de eksklusive ædelsten til skabelsen af glamourøse og eksklusive smykker. Et univers af uendelige kreative muligheder – Jeg opdagede øjeblikkeligt min passion”
- Julie Sandlau