Julie Sandlau

Flotte smykker, designet med masser af farvede sten - både glatte og facetterede.
I de skønne kollektioner finder du øreringe, vedhæng, ringe og armbånd i både sølv og forgyldt


Julie Sandlau smykker

Hendes filosofi er enkel, nemlig at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker, som kan matches på kryds og tværs mellem øreringe, vedhæng, ringe og armbånd.
Hvert smykke udtrykker en elegance med en refleksion af vintage skønhed, klassisk med retro touch – det kendetegner alle smykkerne. Den sjæl, som karakteriserer hendes kollektioner, er enkel og elegant design, udtrykt gennem tidløse silhuetter og udført i ægte materialer. Det er både enkelt, og ret så sofistikeret.
Når Julie Sandlaus smykker forlader designværkstedet på Sjælland, går de videre til fabrikken i Vietnam, hvor lokale guldsmede kombinerer østens filosofi, dygtig håndværkskunst og vestens design i en enhed. 

Smykkedesigneren

Julie Sandlau er kvinden og smykkedesigneren, der efter adskillige år i branchen stadig fører sig frem i sikker stil med en enestående evne til hele tiden at forny sig. Den velkendte ”Prime” serie og lillesøsteren, ”Primini”, bliver da også ved med at ligge i toppen af vores bestsellerliste. De enkelte, flotte smykker med en farvet krystal hitter fortsat – det er helt rene liner, ikke nogen dikkedarer - det er ganske enkelt et smykke, der passer til enhver kvinde og det, uanset om du er til sølv eller sølv forgyldt. 
Så har du gennem længere tid overvejet at købe dig et smuk smykkesæt fra Julie Sandlau - måske med to Primini ringe, måske et Poetry sæt med ring og ørehængere, eller bare nogle af de forskellige smykker fra de mangfoldige kollektioner, så er det nu du skal slå til. Udvalget har ikke været større.

Julie Sandlau smykker Online

I Perlens webshop online finder du altid det bedste udvalg af smykker fra den danske designer og smykkeproducent, Julie Sandlau. For tiden står ikke stille for nogen, heller ikke for de danske smykkeproducenter. Derfor betragter vi det som vores fornemste opgave hele tiden at være opdaterede på, hvad branchen har at byde på af spændende nyheder, ikke mindst Julie Sandlau, der hvert år lancerer flere nye kollektioner. Så ja, der sker løbende noget i denne branche, som jeg nærmest blev født ind i. Har jeg egentlig fortalt, at min far også var guldsmedemester? Og min bedstefar urmager? Og min oldefar var billedhugger? Nå, alt det er en helt anden historie, som må vente til en anden god gang.
Så jeg holder mig til Julie Sandlau og hendes smarte og ikke mindst meget feminine smykker, der ikke koster en hel bondegård. Filosofien bag hendes design er enkel - nemlig at skabe en moderne, luksuriøs kollektion, træffe lækre og varme farvevalg til de udvalgte sten, tænke i runde linjer og ladylike-designs, der altid skal kunne matches på kryds og tværs. Sådan er kvinder jo ?!! Smykker skal ikke ligge i skuffen – de skal bruges.

Hvert enkelt smykke udtrykker en smuk og moderne elegance med et tvist af klassisk årgang, måske endda en smule tidløs ”genbrug” om du vil, ja, nogen kalder det vintage skønhed, som kendetegner smykkerne fra de forskellige kollektioner. Det er en stil, et formsprog, der er set før og dog er det så enestående nyt. Sjælen, der ligger bag, er fostret af en enkel og elegant smykkestil i ægte materialer. Med et smykke fra hendes hånd rammer du plet. Du er sikker på at bære et smykke, der er matcher tidens trend.

Julie Sandlau’s passion

”Da jeg begyndte min rejse i smykkeverdenen, forelskede jeg mig straks i hele processen.
Fra udvælgelsen af de eksklusive ædelsten til skabelsen af glamourøse og eksklusive smykker.
Et univers af uendelige kreative muligheder – Jeg opdagede øjeblikkeligt min passion”

- Julie Sandlau

Læs Mere