Julie Sandlau

Flotte smykker designet af Julie Sandlau med masser af farvede sten - både glatte og facetterede.
I de skønne kollektioner finder du Julie Sandlau øreringe, vedhæng, ringe og armbånd i både sølv og forgyldt sølv.

Julie Sandlau smykker - elegant luksus, der ikke koster en hel bondegård

Hendes filosofi er enkel, nemlig at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker, som kan matches på kryds og tværs mellem øreringe, vedhæng, ringe og armbånd. Hvert smykke udtrykker en elegance med en refleksion af vintage skønhed, som kendetegner alle smykkerne, designet af Julie Sandlau. Den sjæl, som karakteriserer Julie Sandlaus kollektioner er enkelt og elegant design, udtrykt gennem tidsløse silhuetter og udført i ægte materialer.

Julie Sandlau smykkekollektioner

Hun designer årligt fire forskellige smykkekollektioner: Forår/sommer, højsommer, efterår/vinter og en julekollektion. Med kombinationen af godt håndværk, dansk design og den nyeste teknologi garanterer Julie Sandlau smykker i bedste kvalitet, altid fremstillet i 925 sterling sølv - rhodineret eller forgyldt med 22 karat guld.

Julie Sandlau Passion

”Da jeg begyndte min rejse i smykkeverdenen, forelskede jeg mig straks i hele processen. Fra udvælgelsen af de eksklusive ædelsten til skabelsen af glamourøse og eksklusive smykker. Et univers af uendelige kreative muligheder – Jeg opdagede øjeblikkeligt min passion”
- Julie Sandlau