Julie Sandlau

Flotte smykker, designet med masser af farvede sten - både glatte og facetterede.
I de skønne kollektioner finder du øreringe, vedhæng, ringe og armbånd i både sølv og forgyldt

Julie Sandlau smykker

Hendes filosofi er enkel, nemlig at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker, som kan matches på kryds og tværs mellem øreringe, vedhæng, ringe og armbånd.
Hvert smykke udtrykker en elegance med en refleksion af vintage skønhed, klassisk med retro touch – det kendetegner alle smykkerne. Den sjæl, som karakteriserer hendes kollektioner, er enkel og elegant design, udtrykt gennem tidløse silhuetter og udført i ægte materialer. Det er både enkelt, og sofistikeret.
Når Julie Sandlaus smykker forlader designværkstedet på Sjælland, går de videre til fabrikken i Vietnam, hvor lokale guldsmede kombinerer østens filosofi, dygtig håndværkskunst og vestens design i en enhed. 

Julie Sandlau designer

Julie Sandlau er kvinden og smykkedesigneren, der efter adskillige år i branchen stadig fører sig frem i sikker stil med en enestående evne til hele tiden at forny sig. Den velkendte ”Prime” serie og lillesøsteren, ”Primini”, bliver da også ved med at ligge i toppen af vores bestsellerliste. De enkelte, flotte smykker med en farvet krystal hitter fortsat – det er helt rene liner, ikke nogen dikkedarer - det er ganske enkelt et smykke, der passer til enhver kvinde og det, uanset om du er til sølv eller sølv forgyldt. Især Julie Sandlau blå sten osv. er meget eftertragtet.
En anden serie, der også er meget populær, er Julie Sandlau "Tree of life". Denne serie har en mat overflade og er et smukt blad, som hænger ned fra øret. Det er en anderledes serie end "Prime", da der ikke er nogle sten eller kristaller. Super flot, hvis man gerne vil have noget mere enkelt.
Så har du gennem længere tid overvejet at købe dig et smuk smykkesæt fra Julie Sandlau - måske med to Primini ringe, måske et Poetry sæt med ring og ørehængere, eller bare nogle af de forskellige smykker fra de mangfoldige kollektioner, så er det nu du skal slå til. Udvalget har ikke været større.

Julie Sandlau øreringe

Hos Perlen finder du altid de seneste nyheder blandt øreringe fra Julie Sandlau. Hun kommer med flere kollektioner i løbet af året og der er altid noget til enhver smag. Kendetegent er de meget smukke glimtende sten, som spænder fra ægte kristaller til halvædelsten. Enkelte smykker bliver også produceret med ægte smykkesten.
Den bedst kendte ørering er Julie Sandlau Prime øreringe, hvor der efterhånden er kommet et væld af lækre farver, der altid afspejler tøjmoden, så du let kan finde et par matchende øreringe i den helt rigtige farve. Prime øreringene hænger en anelse under øret og er pyntet med smukke runde zirkonia, som måler enten 10mm eller 8mm og er den mindre udgave af Prime, også kaldet Primini. Du finder alle øreringe Julie Sandlau lige her.

Har du ikke fundet de rette øreringe i denne kategori, vil jeg anbefale, at du kigger forbi Pernille Corydon øreringe, da de også fører et meget bredt udvalg i de helt rigtige designs.

Julie Sandlau ring

Også her holder Julie Sandlau sig ikke tilbage med at komme med de mest fantastiske designs. Stilen bliver holdt ret enkel og gerne pyntet med sten i mange flotte farver på toppen. Fordelen ved disse enkle ringe er at de meget let kan kombineres med andre ringe. Hvis du for eksempel har en vielsesring eller en anden ring, som du elsker at bære, men du synes er blevet en lille smule kedelig, er det et oplagt valg at kombinere den med en af disse ringe. Du finder din nye Julie Sandlau ring lige her.
Igen må jeg slå et slag for Pernille Corydon ring, da de også har et helt fantastisk udvalg af ringe til nogle meget fordelagtige priser.

Julie Sandlau halskæde

Julie Sandlau halskæder er enormt populære og især hendes vedhæng er en kæmpe succes. Der findes et utal af flotte vedhæng, som passer overens med hendes vision om at lave smykker til tidens kvinder. Julie Sandlau vedhæng er lige fra almindelige sølv eller forgyldte med zirkonia til lidt mere fyldige med sten, krystaller osv. Farverne varierer også, men passer stadigvæk overens med de andre smykker i hendes kollektion. Så er du til glaskugler, glimmer eller bare helt enkele, kan du helt sikkert finde et vedhæng i Julie Sandlaus kollektion, der er lige dig.

Julie Sandlau armbånd

Det luksuriøse kommer især til udtryk i hendes armbånd. Flotte og enkelte, men samtidig enormt elegante. De kan fås både i sølv og forgyldt og varierer mellem bare kæden og små sten og perler. Armbåndene er selvfølgelig også lavet efter, at de kan blive blandet med alle hendes andre smykker, eller blive båret helt separat. Endnu et sted hvor Julie Sandlau brillerer.
 

Julie Sandlau tilbud

Selvfølgelig byder vi også på en hel masse lækre tilbud af Julie Sandlau smykker, dette både indenfor armbånd, halskæder og ikke mindst enkelte styles fra Prime serien. Her gælder det dog om at være hurtig, da det går ret stærkt, når der er Julie Sandlau udsalg. Ligeså snart der er Julie Sandlau øreringe tilbud eller bare det mindste Julie Sandlau øreringe udsalg, er folk hurtig ude. Så det er med at være klar, når der er de mindste procenter, hvis du lige har ventet lidt for længe på at købe dine yndlingsørenringe. 

Perlen Odense Online

I Perlens webshop online finder du altid det bedste udvalg af smykker fra den danske designer og smykkeproducent, Julie Sandlau. For tiden står ikke stille for nogen, heller ikke for de danske smykkeproducenter. Derfor betragter vi det som vores fornemste opgave hele tiden at være opdaterede på, hvad branchen har at byde på af spændende nyheder, ikke mindst Julie Sandlau, der hvert år lancerer flere nye kollektioner. Derfor er jeg Julie Sandlau butik. Jeg vil gerne være med helt fremme og være med på den seneste mode og især, når jeg også selv er stor tilhænger af Julie Sandlau og hendes designs. 
Ja, der sker løbende noget i denne branche, som jeg nærmest blev født ind i. Har jeg egentlig fortalt, at min far også var guldsmedemester? Og min bedstefar urmager? Og min oldefar var billedhugger? Nå, alt det er en helt anden historie, som må vente til en anden god gang. 

Jeg holder mig til Julie Sandlau og hendes smarte og ikke mindst meget feminine smykker, der ikke koster en hel bondegård. Filosofien bag hendes design er enkel - nemlig at skabe en moderne, luksuriøs kollektion, træffe lækre og varme farvevalg til de udvalgte sten, tænke i runde linjer og ladylike-designs, der altid skal kunne matches på kryds og tværs. Sådan er kvinder jo ?!! Smykker skal ikke ligge i skuffen – de skal bruges.

Hvert enkelt smykke udtrykker en smuk og moderne elegance med et tvist af klassisk årgang, måske endda en smule tidløs ”genbrug” om du vil, ja, nogen kalder det vintage skønhed, som kendetegner smykkerne fra de forskellige kollektioner. Det er en stil, et formsprog, der er set før og dog er det så enestående nyt. Sjælen, der ligger bag, er fostret af en enkel og elegant smykkestil i ægte materialer. Med et smykke fra hendes hånd rammer du plet. Du er sikker på at bære et smykke, der er matcher tidens trend.

Skal du have smykker Julie Sandlau, så er Perlen det rette sted. Se alle de lækre smykker på vores webshop - Altid med fri fragt.

Julie Sandlau’s passion
”Da jeg begyndte min rejse i smykkeverdenen, forelskede jeg mig straks i hele processen.
Fra udvælgelsen af de eksklusive ædelsten til skabelsen af glamourøse og eksklusive smykker.
Et univers af uendelige kreative muligheder – Jeg opdagede øjeblikkeligt min passion”.
- Julie Sandlau

Læs Mere