Joanli Nor ring

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Joanli Nor smykker

Her finder du fine og utroligt feminine ringe fra Joanli Nor alle sammen med et forskelligt udtryk både indenfor materialevalg og design.


Tilføj dit look ynde med de elegante ring, som rækker lige fra de små og fine i et meget enkelt design over i de mere karakterfulde, hvor der er mere volumen i.

Disse ringe kan med lethed kombineres med ringe, som du holder meget af i forvejen, hvor de vil give et ekstra pift til hverdagen, som af og til godt kan blive lidt grå og trist. Og ville det ikke være dejligt, hvis en ring fra Joanli Nor kan gøre en forskel, specielt hvis du har fået den forærende af en du holder af.


Alle ringene fra Joanli Nor er fremstillet i sterling sølv eller forgyldt sølv, hvor der er isat kubisk zirkonia, der tilføjer smykket og din stil et eksklusivt look.


Disse smykker passer helt perfekt til den stilbevidste kvinde, der ved hvad hun vil have og ikke ønsker at gå på kompromis med noget.

Joanli Nor i sølv og guld

Smykkedesignerne hos Joanli Nor leger med materialerne, og det er der kommet noget rigtig godt og flot ud af. Sterlingsølv, rhodineret, sort rhodineret eller sølv forgyldte ringe med hvide eller sorte zirkonia sten får det hele til at funkle, og det er ovenikøbet til helt rigtig gode priser.

Se de smarte og smukke cirkelringe med et væld af sten i toppen, eller ringene, der er fattet med funklende sten hele vejen rundt. Det er bare lækre dameringe, der ser ud af noget, og så lige det bedste - de koster ikke en hel bondegård. Mange af vore kunder vælger at "stacke" ringene, altså sætte flere ringe på fingerne side om side, så de kreerer deres helt egen kombination af "Joanli Nor Design". Det er bare noget, der siger BLING-BLING.

Har du svært ved at vælge og du gerne lige ved se et par ringe mere, så kig forbi de flotte ringe fra Julie Sandlau.

Ingen tvivl om, at Joanli Nor smykkerne følger tidens trends.
Joanli Nor Jewellery - Ringe i alle tænkelige faconer og størrelser - Altid med de bedste priser.

Spar 10% på dit næste Joanli Nor smykke

Se også det store udvalg af sølvringe, forgyldte og guldringe fra andre mærker hos Perlen i Odense.